Unplugged

Har avnjutit en akustisk estetkonsert ikväll. Många fina låtar och duktiga elever. Däremot var konferensera helt otroligt kassa på sin roll. Man kunde lika gärna skippat dem. Sa fel namn och fel låtar. Uttalade saker fel och sa tråkiga skämt. Tur att låtarna höjde upp det. Man blir ju kär i några stycken varje konsert som kör en riktigt grym låt eller sjunger riktigt bra. Gillade låten Marianne som tre killar gjorde. Sen älskar jag pianostycket The river flows som också var med. Vackert var det. Lillebrorsan är ju min idol så låtarna han var med i diggar man ju till tusen. Speciellt den första där dem var 4-5 killar som spelade och sjöng stämmor allesammans.

Nu måste jag sova även fast jag är pigg. Vet ju hur det blir med att gå upp ur sängen imorgon. Man är ju trött som ett as och vill bara ligga kvar. Imorgon är det ju Valborg med och jag har ingenting planerat alls så får se vad som dyker upp och vad alla ska hitta på.

Gute Nacht

Surprise i skinkan

Ibland inträffar lite speciella saker. Jag står på jobbet och är i full fart med att öppna ett paket skinka. Och vad hittar jag?! En biobiljett i skinkpaketet. Görbra! Åsa-Lena som jag jobbar med hittade en förra veckan så vi sa att då måste vi ju gå. Så tisdag nästa vecka blir det till att gå på bio och se Änglavakt :) Fick med en bit tårta från jobbet med eftersom en ska gå i pension. Så jädrans gött. Jag älskar tårta! Många gör det inte, men jag tycker det är gott med all kräm, grädde och bär eller vad det nu kan vara och kaka. Smarry, smarry!!

Hade helt glömt bort Within Temptation. Har inte lyssnat på dem på hur länge som helst, men de är ju kanoners bra. Så nu får jag börja lyssna på de igen. Har ju faktiskt sett en konsert med dem för ett bra tag sedan nu och dom var skitbra! En riktigt bra konsert så jag skulle gärna se dem igen. Önskar att jag sjöng som sångerskan. Hon har den vackraste, renaste och gåshudigaste rösten jag vet. Jag får öva järnet. Men antagligen får jag nöja mig med det jag kan sjunga nu och fantisera om att jag är så grym istället :P

Goodbajs


Vitlöksbaguette

Jodå visst överlevde jag den här dagen med. Mig har ni inte så lätt att bli av med. Men ryggen den gör faktiskt ont efter den gigantiska smällen. Gjorde en limpa vitlöksbaguette som efterträningmat idag. Är säkert bra att äta efteråt..

Förresten! Jessica hittade världens största spindel idag under en dörr. Jag gick in och kollade och trodde jag skulle spy. Vi stog där och hulkade oss och fick magsår av hur äcklig den var. Sen gick vi ut därifrån när vi kom på att vi inte behövde stå där och glo och må psykiskt dåligt. 

Träffade en rätt klockren norrlänning imorse vid 07.00 snåret. Han tyckte det var kyligt och jag höll med. Snackade en stund om ointressanta saker innan vi gick skilda vägar. 

Tog dricksvaccinet mot kolera igår. Som tur var påminde Elin mig om det annars hade jag nog glömt det. Det stog att biverkningar kunde bli uppsvälld mage och gasbildning. Än är det lugnt i alla fall men watch out. Det kan ju dyka upp! Mohaha

Nej om man kanske ska hoppa in i duschen. Har suttit här nu och luktat på mitt svett en stund. Sen ska jag nog lägga mig i soffan och sy framför TV-n. 

Tycker det är jobbigt att komma på bra rubriker med. Erkänn att ni gillar när jag skriver om 500 olika saker i mina blogginlägg med. Men måste ju få med lite allt möjligt.

Ha det så gött folket! :) 

Jobbigt värre

Varför skulle jag backa rakt in i en hård stålgrej som hängde på en vägg. Det gjorde ju ont som fasen och nu går ryggen och smärtar. Jag är trött i min kropp med. Och så måste jag iväg exakt nu och jobba igen. Blää har ju jobbat hela dagen. Och så har jag satt upp mig på ett spinningpass som jag nog kommer avlida under idag eftersom det är en Sanna är galet trött och har ont och tycker synd om sig själv dag. Ja, ja..... 

Måste gå, hejdå


Visdomsord

Lär Dig Livets Stora Gåta
Älska, Glömma Och Förlåta

Få en andra chans när det gäller vissa saker. Ibland hamnar i en dålig cirkel, men det är skönt när man tar sig ur den. Det kan man om man vill.

Har fastnat totalt för en grupp på Facebook. "Alla vi som har skrattat ihjäl oss men fortfarande lever" Det har jag gjort 150 miljoner tusentals gånger men jag lever än jag med. Fast jag skulle nog inte säga nej till att sitta där runt 80-90 år gammal, fortfarande pigg och dö av ett gott skratt. Är nog inte så dumt ändå. Kommer nog leva rätt länge till efter allt flamsande och tramsande idag. Hakade på moster och kusinerna ut till familjen och mormor och morfar. Söndagar i Väröbacka är bäst.

Bara till att lägga sig nu och ladda upp energi inför jobbvecka. Två jobbveckor kvar sen är jag leeeedig hela långa 3 veckor.

Gute Natten

Tillbaka igen

Om jag inte redan tappat min läsare för att jag uppdaterar så dåligt så kommer här i alla fall en liten snabb uppdatering. Har inte haft internet på en vecka därav inget skrivande. Har inte haft så ont av det bara jobbigt att inte kunna betala räkningar och gå in och kolla runt på sina mail och sånt där. Veckorna rusar iväg med ljusets hastighet. Var med Tilde, Elin och Stefan i måndags och tisdags minns jag inte vad jag gjorde. Städade min lägenhet tror jag.. Så inte så grymt roligt, men sånt måste göras det med. Onsdag blev det manikyr med Tilde och Elin. Daniels syster utbildar sig och behövde försökskaniner. Torsdags blev det träning för första gången på läänge. Har ju varit lite förkyld här. Igår var det begravning för David. Otroligt vacker och väldigt sorglig. De gjorde en fantastiskt fin variant av Highway Man på fiol. Tårarna rann kan jag säga. Och så spelade lärarna You´ll be in my heart. Vackert, vackert... Sen lite after work och sen sooova. Idag blir det nog lite ut med. Så nu vet ni lite vad som gäller.

Hejdå

Påskkärring gjord av moi

Förresten checka in den här snygga påskkärringen som jag gjorde för många herrans år sen. Har hängt i påskriset varje år sen dess. Hon har nog ändå det där lilla extra. Vet inte om det är ögonbrynen som gör det.


Bort med vinterdäcken

Hej hopp!

Fredag idag och det ska faktiskt bli lite utgång. Var redigt längesedan jag var ute på krogarna känns det som. Sov hos päronen inatt eftersom pappa skulle byta till sommardäck på bilen. Han fixade nya vinterdäck till den i vintras och det va tur det eftersom vintern blev riktigt vintrig. (Hur många gånger kan man använda ordet vinter i samma mening...?) Sen tog jag ett dopp i deras badkar. Eller ett långt dopp kanske man ska säga. Har inte badat på hur länge som helst så det var skönt. Och sen inpackning på det med snygg gummimössa över skallen sen. Det ska tydligen ge bättre verkan om man har hätta eller handduk runt så jag räknade den som hätta.

Tror Freddan som levererar frukt blev riktigt glad att se mig idag. Har inte träffats på ett par veckor när han levererat frukt till jobbet utan har väl gått om varandra. Han kramade mig så hårt så jag gick och luktade kille lång stund efteråt. Tur att han luktar gott. 

Tror jag ska ta en liten stor powernap nu och kanske springa ner en sväng på stan sen. 

See you later alligator! 

Skrämmer upp varandra

Klev precis innanför dörren efter att ha skjutsat hem Emma. Inte riktigt bra när man skrämmer upp varandra helt och hållet när det är sent och mörkt. Jag som är så skrajsen av mig. Alla människor är plötsligt läskiga och alla vill en något ont. Och man måste springa överallt och skynda sig att låsa upp dörren och stänga om sig. Nej inget vidare det där inte..

Idag har vi ätit äcklig fika på mignon. Fått skakningar av kaffe och kännt oss vimsiga. Vi har ätit god sallad. Jag satte i halsen 3 gånger och Emma spottade salladsblad. Legat i soffan och tyckt vi är fruktansvärt roliga personer. Och sen som sagt skrämt upp varandra rejält när jag skulle skjutsa hem henne.. Fasen också, blir tufft att somna nu!

Kom på att jag skulle ringa Emma med och säga om jag kom hem levande så gjorde det nu.

Känner att veckorna är för korta för min del just nu. Hinner inte med allt jag vill hinna med. Det behöver inte va längre jobbveckor men längre fritid på veckorna.  

Måste sova nu!! Och inte drömma om läskiga saker..
Godnatt

Lovely day

Det blev visst inte tidig läggdags igår. Vid halv 10 tiden ringer Elin. Hon och Fredrik är ute och går och undrar om de kan svänga förbi och det tyckte jag och Nilla var supertrevligt! De var fortfarande kvar när mina föräldrar kom hem från sina vänner så blev lite snabbt tjöt innan de gick hem och vi gick och la oss.

Idag har varit en fantastisk dag. Lisa ville ses idag och jag har saknat henne massor så vi möttes upp nere på stan. När vi skulle gå ner mot hamnen för att köpa glass stöter vi på Vidar och Emil från brorsans klass. Två galna men grymt sköna och trevliga killar. De hängde med och käkade gooood glass. Emil är nog en av de speciellaste människor jag mött. När vi gick vid fästningen till exempel så satt det några uppe på fästningen. Nu kommer citat från Emil: "Vi säger att vi tar emot dem som sitter däruppe om dem hoppar ner. Men sen när dem hoppar så gör vi inte det utan då dör dom och så går vi därifrån." Sen skrattade han åt sig själv och tyckte även att han hade sagt lite väl elaka saker. Det var bara en av alla crazy kommentarer han fällde. Han gick även runt i en sån klänning som Tomas DiLeva brukar gå runt i. Kafkan eller vad dom heter. Lite speciellt det med. Sen kommer Liiiiiina!!! Hon har varit ute och rest i 3 månader och kändes otroligt härligt att träffa henne igen. :) Vi hann inte med och berätta hälften av alla grejer även fast vi umgicks i flera timmar så det får bli träff snart igen för att hinna höra allt hon har att berätta om sin otroliga resa.

Nu måste jag sova. Ska ju upp tidigt till jobbet imorgon. Hoppas veckan fortsätter med sånt här väder.


Mys med Nilla

Inte ofta jag sitter hemma en lördagkväll och tittar på lördagens underhållningsprogram på 4-an. Men idag är en sån kväll och det är skönt. Jag och Nilla myser i soffan framför körslaget som har gospeltema ikväll.
Hade satt klockan på 10.00 imorse eftersom jag skulle kolla på innebandy. Hade gärna sovit längre, men 3 innebandymatcher kallade. Det var roligt trots att dem förlorade. Men de kämpade på bra!

Skjutsade mamma och pappa till några kompisar och sen får dem sova här. Jag kommer nog garanterat somna tidigt ikväll i alla fall.

Nu känns det att våren och de varma kvällarna är på väg. Det gillar vi!


Hur hamnade jag här?

Igår var jag med om en rätt obekväm upplevelse. Den obekväma upplevelsen heter Cardio Moves. Jag har nog aldrig kännt mig så bortkommen som jag gjorde på det träningspasset. Jag får nog skylla lite på instruktören som inte gick genom stegen speciellt bra. Sen hämmade min förkylning mig litegrann med, men jag får nog erkänna att jag var riktigt dålig på det igår med. Jag hängde i stort sett inte med någonting. Gick folket åt ena hållet så gick jag åt andra ungefär. Ibland när man började få kläm på en dans så tog låten slut och vi skulle börja på en ny. Undrade mest hur jag hamnade där. Jag cyklade hem rätt så besviken. Bättre tur nästa gång får man väl tro.

Hade vin och matmys med Emma igår. Hon hade handlat massa gott så man bara åt och åt och gott vin var det med. Sen blev våran myskväll lite våldgästad, men det blev trevligt det med. Sen slog min trötthet in vid 23.00 men jag kämpade och piggnade till emellanåt och var faktiskt inte hemma förrän 01.00. Go fredagkväll.

Nu måste jag ta tag i mig själv lite. Fick ställa klockan idag eftersom jag ska och kolla på kusinen som ska spela innebandymatcher. Hade nog kunnat sova mycket längre idag, men innebandyn kallar. Hoppas jag hittar vart dom ska va bara.

Ikväll blir det myspassning av Nilla. Kanske lyckas ragga till mig något sällskap annars blir det bara en jag- och Nillakväll. Jag får ju fira henne lite i efterskott idag eftersom jag inte kunde komma på hennes födelsedag igår. Hon kommer säkert vara lite kinkig för det när hon kommer idag så det gäller att fjäska.

Smällande ägg

Sa precis hejdå till Ted och Jenny som har varit här. De kom med den brillianta idén att vi skulle käka pizza. Så det blev det och en disneyfilm till. Denna gången var det dags att se Mulan. Som de flesta andra disney´s så är ju den lika rolig och grym. Timmarna springer alltid iväg när vi tre umgås.

Förut idag när jag stekte ägg så small ägget. Det va som ett skott. Först small det när jag var ute snabbt i vardagsrummet och sen när jag gick tillbaka till köket och stod där och stekte så small det igen så jag i ren reflex duckade för skydd mot det. Kände mig lite generad när jag insåg att jag duckat för ett ägg i en stekpanna men det kunde ju ha varit farligt. Nåväl ägget blev klart och jag åt upp det.

Imorgon fyller min älsklingspälsklingssötissnuttegullemysegos vovve 6 år!! :) Tänk vad mycket pirr hon har i magen inför sin sexårsdag imorgon. Hmm undrar hur många köttbullar i toarulle jag kommer få? Jag kanske till och med får korv imorgon! Och kanske en ny bitleksak! Wow spännande!! Och jag har satt upp mig på pass på Atletica mellan 16.30-17.30 så kommer nog inte kunna åka ut och fira henne. Om inte Emma kunde ses imorgon kväll som vi pratat om så kan jag kanske köra ut efter träningen. Så får det bli.  



Shake that ass bitch

Har druckit så mycket té nu så det känns som en swimmingpool i min mage. Känner av lite halsont och då genast dränker vi halsen med té för att det ska försvinna lika fort som det kom. Hoppas det hjälper.
Efter en natt fylld med hemska mardrömmar så har jag kännt mig lite vimsig idag, men i alla fall lyckats ta tag i en sak som skulle gjorts för längesen. Imorgon ska jag ta tag i nästa sak som också ska ha gjorts för längesen, sen har jag nog gjort de viktigaste just nu.

Dansade ju Zumba igår och det va super roligt ! :) Man skulle shaka ass som aldrig förr och det va bra kul! All koncentration lades på att fixa stegen och man fick in massa bra energi i sig och glädje. Man släppte allt och bara hängde med i zumbans rörelser. Efter passet kollade jag och Frida på varandra och sa det här gör vi igen! Så nu ska vi bli dansgolvens nya drottningar med ;P

Förresten nu får ni gärna plinga på min ringklocka igen. Den är fixad! Strax vet jag att den plingar i alla fall för då kommer Stefan och Tilde med Pirates of the Carribean 2 och chips!


Dags för April

Sista lediga dagen för den här påsken och jag känner mig skönt utvilad. Har haft en lite tung vecka som man får ibland när det händer mycket och man tänker mycket. Har varit med familjen nästan hela påsken och det har varit helt underbart. Det är dem jag vill vara med när man känner sig så. Blev ju en sväng upp till Göteborg med och det blev rätt lugnt där med, men trevligt. Begav mig hem ganska tidigt igår och åkte hem och umgicks med familjen återigen. Mamma var inne hos min moster så åkte dit. Där blev det mycket fjanterier och fniss. Mamma följde med mig och sov hos mig sen. Har varit en mysig påsk. Nu känner jag att jag har ork för saker igen så ikväll blir det Zumba med Frida och så ska jag försöka träffa lite mer kompisar med nu :)

Sista tunga grejen bli väl den tysta minuten på Varbergs Torg nu för David som äger rum ikväll. Blir nog fint när alla kan samlas så.

Påsken är här

Blev en supermysig skärtorsdag igår hemma hos moster och kusinerna. Anneli lagade god fläskfilé och jag hade med mig kladdkaka och liiiite vin. Anneli visade oss vad hon hade lärt sig på jobbet igår. Linedance! Mycket proffsigt. De stegen hon gjorde var nog av allra högsta svårighetsgrad. Lite dålig film efter det och sen blev det lite tjöt och sedan sängen. Jag skulle upp och jobba tidigt idag. Inte ska man va ledig på långfredagen inte ;P Men det var eget val.

Tänkte att jag ska ner och köpa blommor eller något litet ljus och gå till piren och lägga för David. Du finns till stor del i våra tankar just nu.

Sen fortsätter färden ut till Väröbacka till föräldrarna. Ingen påsk utan familjen. Påsken är nog lite familjens högtid för mig. Där stannar jag över natten och imorgon fortsätter min färd upp mot Göteborg. Det ska bli kul :)

Glad Påsk ! =)


RSS 2.0