Wrong turn

Idag körde jag för första gången in i Borås centrum själv för att umgås med Yasna. Mitt lokalsinne i städer jag inte kört i själv innan är inte det bästa. Jag kom i alla fall nästan dit jag skulle. Sen hamnade jag under en bro och då kände jag att jag nog ringer Yasna. Det visade sig att jag var nästan rätt och kunde fortsätta en liten bit och där stod hon! Åh vad glad jag blev att se henne! Har saknat henne så :) Vi hade en jättemysig lunch som tyvärr gick lite för fort. Sen skulle jag styra bilen tillbaka till Nelly. Det här blir ju lätt som en plätt tänkte jag och svängde sekunden efter det upp på fel väg. Jäkla skit! Hur lyckas jag?! Hamnade på en motorväg på väg mot något som hette Viared.. Dit skulle jag ju inte. Fick till slut vänt och körde tillbaka till Borås och fick följt skyltarna mot Varberg och Åhaga och slutligen kom jag tillbaka till Nelly. Herregud, hur lyckas jag?

Smyg utförsäljning

Hallo!

Idag på praktiken när jag satt och gjorde lite produktupplägg, så märker jag helt plötsligt hur världens hög med folk står borta i ett hörne. Jag frågade Linnea som jag sitter bredvid vad som var på gång. Det visade sig vara utförsäljning! De ställer fram några olika kartonger och så får man slåss om det som finns. Herregud vilken hysteri! Det gäller att vara först till kvarn om man vill ha dem bästa grejerna. Jag hittade i alla fall tre smycken och denna tröjan. Har suttit och jobbat med just dessa produkterna ett par dagar nu så jag visste ju vad som fanns. Men hann inte haffa det jag var mest sugen på... Attans..

Slutade halv 5 idag och racade hem till Varberg för att hinna gå om systemet. Kände mig helt andfådd när jag kom innanför systemets dörrar 10 min innan de stängde trots att jag kört bil. Känns som att jag har hunnit med mycket idag. Klockan är 8 och jag sitter redan i soffan. Hör inte till vanligheten.



Lång dag

Oj, oj, oj vilken vecka.. Har haft så mycket i huvudet och saker att tänka på så känner mig helt slut nu redan på onsdagen. En del grejer på praktiken som behövdes tas upp och som nu förhoppningsvis har löst sig. Idag när vi körde hem så skulle så klart Simons bil gå sönder. Där stog vi mellan Borås och Kinna och visste inte riktigt vad vi skulle göra. Fick i alla fall kört den till Toveks i Kinna så dem får fixa den och så fick hans pappa komma och hämta oss. Så var inte hemma förrän väldigt sent ikväll. Så nu är jag super trött och ska gå och lägga mig. Orkar nästan inte hålla ögonen öppna.

Har blivit så himla seg av mig. På helgerna är jag trött och vill mest bara ha myskväll och äta gott. Nu i helgen vankas det halloweenfest, så blir första partyt på länge för min del. Men är rätt skönt när man inte festar så ofta för jag gillar mer att bara mysa och ta det lugnt och utnyttja dagarna på helgen så mycket det går. I lördags hade jag och Fredrica en riktigt härlig dag! Hon är hemma från sthlm så då passade vi på att ses. Promenerade vid havet och var ute riktigt mycket under hela dagen. På kvällen blev det tacos och film. Nice!
Men visst är det kul med fest också! :) Blir oftast roligare när man haft lite paus från det :D

RSS 2.0