En skällande hals

Hej era Crazy Frogs!

Igår när jag jobbade och gick och lyssnade på radion i mitt headset så tyckte jag att jag hörde en hund skälla långt bort väldigt rytmiskt. Ljudet kom ungefär var femte sekund. Vid närmare eftertanke så var det visst min egen hals som lät varje gång jag andades in. Haha!

Back at job means back at Morgonpasset i P3. Såååååå nice! Har saknat dom :)

Fredrica på snabbvisit :)



Idag träffade jag min fina barndomsvän Fredrica! Som jag saknat henne. Hon är ju Au-pair i London som ni kanske vet och nu är hon hemma på en snabbvisit. Kändes lite tråkigt att vi inte hann träffas mer nu när hon är hemma. Men ska försöka höras oftare :) Höll knappt på att få upp min dörr när hon plingade på. Låset krånglade så höll på en bra stund innan vi slutligen fick kramas :P

Hittade ingen ny bild på oss två så får bli en gammal från när jag fyllde 18 år. Känns som evigheter sen. Snart 4 år sedan så ganska lång tid i alla fall.

Jul i stugan

Hade en fantastiskt mysig Julafton med min underbara familj. Dagen innan firade vi med julmat hos Farmor. Trevligt och jag fick supergosiga raggsockor hon stickat! Som jag väntat :)

Igår var det maaaaat i stora lass och mys hela dagen. Mormor och morfar och Anneli, Alice, Benjamin och Emil kom på kvällen. Vi hade nog den galnaste tomten någonsin. Svor en del och gissade vad allt var innan han delade ut julklapparna. Det var många munspel som delades ut, något från G-punkten och jag fick juklapp från tomtens alla bröder. Spännande att dom ville ge mig present. En av dem hette Ludwig tydligen. Efter lite julklappsspel så sjöng och spelade jag, Alice och Ted vår egenskrivna jullåt för i år. Total succé! Spotify nästa :)

Jag fick mycket fint och jag är så nöjd så nöjd. :)

Tack familjen för att ni är så underbara och för att det blev en myspys Julafton!!!!

Fjärde Advent



Mysig Fjärde Advent på er alla. Hos mig är det superjuligt! Helgen har varit riktigt bra. Igår spelade vi julklappsspelet hos Tilde, åt pepparkakor och lussebullar och hade det bra. Jag och Chirra drog ner på stan en sväng. Det var jag och ett gäng killar. Trevligt värre och billigt och bra eftersom man blir bjuden på allt :) Så det var en bra kväll rakt igenom. Träffade på Kristin och Linn och deras killkompisar och hade följe med dom hem sen.

Idag hämtade jag upp farmor och så åkte vi ut till mamma och pappa och fick en fantastiskt god söndagsstek. Nu blir det mys i soffan med massa tända ljus och en gran som jag klätt ikväll :)

Kött?

Idag är det freeeedag! Tycker jag känns bra och det betyder att det är en vecka kvar till 2010 års julafton. Idag har jag varit superduktig och tagit mig ner till det coola gymmet. Har hört att på träningsspråk så heter det att man köttar eller något när man tränar på gym så då måste jag ju använda det ordet. Jag var på gymmet och köttade alltså. Kändes bra och jag kände mig urstark! Jag är lika stark som Karl-Alfred även fast jag inte äter spenat. När jag hade köttat klart åkte jag hem och åt inte kött utan pastasallad som inte innehåll något kött alls.
Ikväll blir det mys i Väröbacka. Vet inte om vi kanske ska äta kött. Det får vi se. Imorgon kommer Ted hem och det gillar vi! Och aa det var det jag hade att säga.

Kött hejdå

To stan

Idag blir det la Stada med la Tilde. Sista inför Julafton måste fixas och jag har en helt ledig dag idag utan något som helst plugg vilket känns bra :)

Ha en fin vinterdag!

Julbord

Var på Julbord hos Kristin igår. Vi var 6 tjejer som vardera hade tagit med oss olika saker som hör julbordet till. Vi åt och blev galet mätta. Och vet ni vem som kom och knacka på?? Jo, Tomten!!! Vi tjejer hade varit riktigt snälla i år och fick två paket var. Han kallade sig Partytomten eller Mr T. Coolast tomten någonsin! :) Efter lite dancy dancing på Kickis dansgolv så gick ner till stan en sväng. Där blev det dans med. Blev till och med uppbjuden till sista låten. Det är inte ofta man blir det på Cheers.. Sen tillbaka till Kickis place för julbordsnattamat. Sen hem och sova en stund. Idag blev det brunch hos Kristin för att äta upp det sista från julbordet. Mums! Ingen av oss kommer nog vilja äta julbord på ett tag nu :P

Grym kväll tjejer!!
Puss på er!

In love!

Jag är kär! Har ni varit inne och kikat på Style by Tyras kollektion. Jag lånade en ring av Sofia igår när vi var ute som var från Style by Tyra och det var jag och den från första stund. Den ska lätt bli julklappen till mig själv i år! De är inte farligt dyra smyckena heller. De ligger mellan 70-150 kr. Vissa billigare, vissa dyrare. Så det måste man ju kunna unna sig. Det ska jag göra :)



Here it is. My preeeeecious

bla bla

Tror att jag får börja skriva utifrån mina drömmar. För det är i dem allting händer :P Annars på vardagarna gör jag ju i stort sett ingenting.. Sitter vid mina skolböcker bara i stort sett. Tur att helger finns så man kan passa på att träffa sina finingar!

Inatt drömde jag i alla fall att jag gick balen igen. Det var på samma sätt, med samma baldejt, med samma människor, bara det att jag låg efter i allt! Sminkade mig när alla redan hade börjat gå ner mot societen. Hade massa andra kläder utanpå min klänning som inte var riktigt bra. Det slutade med att vi gick sist i ledet ner mot societen. Haha tur att den riktiga balen inte gick till så utan att den blev superbra :)

Massage? Ja, tack

Skulle suttit fint med lite massage nu efter att ha suttit rakt upp och ner på en stol vid köksbordet hela dagen. That´s life as a student! Får nöja mig med lite morötter och dip om inte något överraskat inträffar.

Harry Potter and the Deathly Hallows



Nya nyheter från Sanna

Den här eftermiddagen/kvällen har växlat mellan inköpsplugg och True Blood. Ja ni hörde rätt! TRUE BLOOD! Äntligen har jag fått nästan alla avsnitt från säsong 3. Tack Stefan, guldstjärna till dig! :) Som jag har längtat. Hittills har jag sett tre avsnitt, ska nog se ett eller två innan jag somnar nu ikväll.

Igår fick jag äntligen träffa Harry Potter igen. Vilken film! Kan knappt bärga mig tills jag får se del 2. Fasiken vad jobbigt att de delar upp filmen. Jag och Kristin var helt lyriska efteråt. Tog en sväng förbi Kristin sen och drack lite Té innan jag tog mig vidare hem till min lyxlägenhet.

Elin berättade för mig i torsdags om en uteliggare som hade gått in i hennes kompis hus för ett par år sen. VI pratade om såna skumma händelser. Kusligt! Såklart så drömde jag att en av uteliggarna här i Varberg (för er som vet så var det han som är skäggig och alltid går runt överallt med uppknäppt jacka och joggingbyxor) letade sig in i min lägenhet natten efter vi pratat om det. Så jag sprang in till min granne och hans inneboende som i verkliga livet är en kille, men i drömmen var det en tjej. Det gick ett fönster från min grannes lägenhet in till min så vi kunde se precis vad uteliggaren hade för sig. Jag får nog sluta drömma så mycket knäppt som jag gör. Kommer ju bli schizo annars.

Planering, planering

Har haft en riktigt nice eftermiddag/kväll. Jag och två av mina tjejor, Elin och Tilde har haft fika och kvällsmat här hemma hos mig. Vi har planerat lite inför nyår. It´s gonna be a success! Nu ligger jag och fläskar mig i soffan. Är så mätt efter avocadosalladen jag och Elin åt till kvällsmat, så jag vet inte var jag ska bli av. Pust och stånk. Inte lätt när man är mätt.

I am an avatar

Okej såhär många gånger på en dag har jag nog inte skrivit någonsin. Men är på skrivhumör. Dock inte på skrivhumör i pluggboken, men här. Jag är en person som på nätterna drömmer väldigt mycket och väldigt verkligt. Det känns precis som att det händer på riktigt. Jag drömmer mycket häftiga saker med. Inatt drömde jag att jag var med i Avatar. Det var ingen film då utan jag var en Avatar som sprang runt i skogen. Det var galet häftigt för jag rörde mig precis som dom gör och sprang över träden. Wow säger jag bara. Vilken tur jag har som kan drömma om sånt som man alrig kommer uppleva i verkligheten. Det gör ju att jag på ett sätt får uppleva det ändå :)

Ikväll är det bra Tv-kväll. Halv 8 hos mig har precis varit, nu dags för Bonde söker fru och sen det bästa av allt, Maria Wern! Jag kommer ligga bänkad i soffan :)


Ingen Harry

Fasiken det blir ingen Harry ikväll.. Hade glömt att Maria Wern går på Tv-n ikväll och det tycker jag ju är spännande så måste se det. Får bli Harry en annan dag. Kanske söndag kanske.

Kanske en kväll med Harry?

Sitter som vanligt med näsan i mina studieböcker. Mamma mia vad har jag gett mig in på?! Men jag kommer säkerligen känna passion för det när jag väl kan det som en flugsmäck!

Har skickat iväg ett litet sms till min coola granne och frågat om hon vill se på Harry Potter med mig ikväll. Jag kan knappt bärga mig tills jag får se den ju! Däremot är det ju rätt strävigt att sista filmen nu är uppdelad i två filmer. Måste man ju vänta äääännu längre till sista biten kommer.

RSS 2.0