Vi vänder på det

Jag är mig en riktig liten lustigkurre. Bäddade ner mig i soffan idag när jag slutat jobbet för att se Luftslottet som sprängdes. Den innehåller två skivor eftersom den är 3 timmar lång. Jag mitt lilla smartskaft råkar tydligen stoppa in skiva nummer 2 först. Hoppsan såg visst slutet innan början. Tyckte det var litet märkligt att det hoppade väldigt långt fram och hade lite svårt att hänga med i vissa grejer. Och sen när "andra" för mig skivan sattes igång så var man visst bak i tiden. Hmm tänkte jag, lustigt att dom går tillbaka i tiden, men det ska la vara så. Kollar på skivan sen och det står nummer 2. Klyftigt Sanna. 
Ted var förresten här i onsdags och såg Sherlock Holmes och lärde mig byta strängar på en gitarr. Men jag var inte den grymmaste på det, men övning kräver färdighet. Igår gjorde jag, Tilde, Stefan och Chirra egen pizza här hemma hos mig. Eller Chirra satt vid min dator som vanligt och vi andra gjorde maten. Sen såg vi Grudge 3. Den var lite läskig och jag flög till ett par hundra gånger. Och är inte det inte läskigt så kan man lika hoppa till ändå ifall det skulle vara läskigt. Man vet ju aldrig.

Idag blir det i alla fall Ps-musikal för hela slanten. Jag, Ted, Mamma, Pappa och Tilde ska gå. Kanske Jennys mamma med. Mamma och Pappa har fått VIP-biljetter genom pappas jobb så dom ska inte sitta med oss andra. 

Hejs svejs 

Svarta änkan ?

Än så länge denna veckan så har jag tuggat mer på mig själv än maten jag ätit. Med det menas tre hemska sår i min mun orsakade av mig själv. Igår satt jag i bilen och hade precis släppt av en jobbarkompis då det bränner till så in i h*lvete i min vad. Det gjorde riktigt megaont. Jag kommer hem och ringer mamma för att säga att ifall jag inte svarar i telefonen senare så har jag dött av ett giftigt bett av någon svarta änka eller något. Såg nämligen inte vad det var som orsakade denna smärta. Imorse när jag kommer ut i bilen ligger boven i dramat på golvet vid förarsätet död. Det var en geting! Jag kastade ut den och svor över den. Jag är ju djurvän, men när han var elak så är inte jag snäll. Min vad är lite svullen och det kliar, men döden är långt ifrån nu iaf. Min mobil bestämde sig även för att gå sönder igår. Den låg på laddning och när jag sedan ska ta ut den så är den svart och stendöd. Lika död som getingen. Jahapp det var den mobilen med. Varför får inte jag ha en fungerande mobil. Jag blir så trött. Funderar på att gråta en skvätt över alla dumma saker som hänt. Men jag har ju Nilla här inatt och hon gör mig glad :)

Hade en klockren kväll med Emma på Daniel Lemma i måndags iaf! De var svingrymma! Vi bestämde att nästa år blir det matbiljett och vi ska sitta längst framme vid scenen och dreggla. Bjöds på en trevlig strand och sedan grillning dag med moster och kusinerna igår. I helgen blir det Ps-musikal och party och mys med vännerna :) Det gillar jag. Ska försöka untnyttja lördagen så mycket som möjligt denna helgen.

Nu ska jag och Nilla krypa till kojs. Natti, natti

Kräftor och medeltid

Fredagen kom. Kort jobbdag och jag drog ut till Väröbacka och intog stranden där. Stekte mitt skinn och slängde mig i plurret efter att 1000 ggr intalat mig att det är jätteskönt. Det är verkligen det. Gud vad skönt det är. Havet är så varmt och härligt. När man tillslut är heldoppad så är det ju faktiskt det utan att ljuga.
Den årliga släktkräftskivan gick av stapeln. Och ja man kan redan ha kräftskiva för det hade vi. Har fått lite kommentarer från folk att "redan kräftskiva? Såhär tidigt?" Ja redan kräftskiva och jag märkte ingen skillnad på att ha den i Juli istället för Augusti. I vilket fall som helst, vilken rolig kväll vi hade! Sketagoda kräftor, roliga lekar som fick oss alla att kissa på oss av skratt och bra väder! Tack släkten :) Fick på mig en på tok för liten T-shirt att sova i. Innan har den gått längs med min byxlinning, nu var det en rejäl visa magen tröja. Förstår inte hur den kan ha krympt på det viset sen jag använde den sist. Måste vara brösten som växt och inget annat.
Satte klockan på halv 9 för på lördagen var det dags att ta bilen till Kungälv. Jag och Evelina skulle på Bohus fästnings medeltidshelg. Riktigt roligt var det! Massa roliga uppträdanden, musik, stånd som man kunde handla saker i, roliga människor och härlig atmosfär. Jag och Evelina tog en sväng tillbaka till bilen på kvällen och åt lite och drack Asti och Rosé och hade en liten förfest in the backseat. Sen tillbaka till fästningen för lite fest. I baksätet/bagaget eller vad man kallar det sov vi denna natt. Lite strävigt att inte kunna böja benen, men det gick fin fint annars. Ska dock bli väldigt skönt att sova i min egna säng idag.
Imorgon är det jobb igen. 5 veckor kvar att jobba om jag räknar rätt. Sen välkomnar Campus mig och jag ska återigen bli studerande. Denna gången till Inköpare. Från estet musik till inköp. Man ska ha testat det mesta.

Gute Nacht meine Damen und Herren.

Club Monday igen

I söndags hade vi en riktigt härlig dag på Liseberg. Vädret var bra förutom en liten skur som kom en snabbis, men det spelade inte så stor roll. Åkte alla roliga saker, spelade ock åt massa gott och onyttigt. Gött är det.

Igår blev det spinningpass med Snygg-Jörgen. Jag trodde jag såg dagens sista ljus där ett tag. Herrejesus så jobbigt det var ibland. Men eftersom man vill vara grym så tänker man ju inte banga för något utan går stenhårt ut. Var väldigt nära på att få håll där ett tag, men det höll sig undan som tur va. Det riktigt flimrade framför ögonen när jag gick ut från Atletica. Övergångsstället vita linjer bara svajade framför mig. Men min energi kom tillbaka och jag kunde göra mig redo för en Club Monday kväll med Emma, Christian och Rickard. Skitrolig kväll! Började hemma hos Emma och Chrille med pommes, pizza och sen ostbricka på det. Alltid lika goda grejer det bjuds på där. Sen lyssnade vi igenom skivorna Emma fick på sin födelsedag av sin pappa på ungefär 30 sekunder. Alla låtar skulle hinna höras. Sen racercykling till Oscars. Båda gångerna jag och Emma har varit på Club Monday har varit riktigt trevliga. Vi drack Strawberry Daiquiri och dansade tills vi var helt svettiga. Helt galet varmt inne på Oscars! Sen blev det en snabb efterfest hemma hos Rickard, sen hem och sova. Vaknade med en rätt fin träningsvärk efter spinning och dans. Precis som det ska vara.  

Till helgen blir det kräftskiva med släkten och en tripp till Bohus med Evelina. Ska bli tipp topp!

Flöjt hos Sanna

I onsdags fick den här vackra tvärflöjten hem hos mig. Nu ska jag bara lära mig att spela på den. Hittills är början på Titaniclåten bara satt :P



Och eftersom mina andra två skönheter blir så avundsjuka om inte dem också får vara med på bild så får jag ju lägga in en bild på Celviano och guran med.



Alla glada!

Nu är Wheels and Wings här och eftersom jag till slut äntligen blev av med min huvudvärk som jag drog på mig igår kväll och som inte ville lämna mig förrän klockan 17.00 idag så ska jag hänga på polarna ikväll. Trodde jag skulle få bli hemma först men inte! :) Blir lite jobb imorgon bitti och sen lite fotbollturnering och efter det antagligen ut i W&W vimlet igen. Sen blir det Liseberg på söndag med Tilde, Stefan och Daniel. Jippi jag älskar att åka berg-och-dalbanor. Så länge jag slipper Gasten är jag glad. Sista gången jag gick den och grät efteråt bestämde jag mig för att det nog inte är värt det. Jag är för jävla skraj av mig.

Ha det så bra allihopa!

Hot hot hot

Igår låg jag på stranden i många timmar efter jobbet med Tilde och Malin. Så jädrans gött! Badade två gånger och det var faktiskt skönt. Sen bjöd jag på lite smoothies och vitlöksbröd på min balkong. Hade egentligen bokat spinning med Snygg-Jörgen igår men när vädret blev kanoni så blev jag tvungen att dra ner till stranden för lite fläkt och sol och bad. Hade tänkt ta stranden idag igen fast med Frida, men vädret var inte på vår sida utan bestämde sig för att bilda åska och ösregn. Det blev lunch på Blå dörren istället och så gick vi i affärer. Däremot är det så varmt nu så man knappt kan tro det är Sverige man är i. Nästan tropiskt. Sen ringde Håkan och sa att det blir tacos och bjöd hem mig med. Jag blir så bortskämd av alla. Så det blev tacos hemma hos Frida och Håkan. Supergott. Mätt och glad efter en trevlig kväll och dag cyklade jag hemåt :) Imorgon blir det nog Göteborg för att handla en sak jag länge tänkt köpa.


Fästing!!!

Har fått min första fästing! Har aldrig haft en fästing som suttit fast i hela mitt liv! Känns inte bra.. Kommer säkert få borelia och bli dödssjuk. Usch, usch, usch! Kastade mig efter pincetten när jag såg den. Stog i duschen och hade det bra tills jag lyfter på armen och ser den lilla parasiten sitta och käka på mig. Urk, host, blä! Tror pincetten fick med det mesta, men det sitter säkert kvar något litet fästingben som ger mig alla världens äckligaste sjukdomar. Förutom den här vidriga fästingen har jag haft en jättebra helg. 

Hälsningar en Sanna som inte kan tänka på något annat än fästingen som nyss satt fast på henne 

Onsdag-Torsdag

Tysklandresan med Emma igår blev riktigt bra! Eftersom Emma inte har körkort så fick jag köra hela vägen själv. 75 mil sammanlagt och första gången jag körde utomlands. Men det gick jättebra :) Eftersom vi var rätt trötta båda två när vi gått upp 03.00 på morgonen för att komma iväg i tid så var humorn ganska så låg och vi hade lätt till skratt hela tiden. Framme i Tyskland lastade vi bilen full och började ge oss av hemåt. När vi står i kön i väntan på färjan så visar det sig att ena färjan var sönder så det blev försening på 2 timmar. Både jag och Emma börjar luta oss tillbaka eftersom tröttheten kommer över oss då. Vi hade ner vevade rutor eftersom det var så varmt och helt plötsligt hör jag någon vid sidan om mig som säger Hej. Jag vaknar upp och då visar det sig att kön har börjat rulla. Panik! Oj, förlåt, förlåt, förlåt utbrister jag och försöker sätta igång bilen på spaken där man kan ändra låt till bilstereon. Emma får säga till mig att bilnyckeln faktiskt sitter snäppet bakom. En snabb tackvinkning till mannen som väckte oss och sen kom vi iväg. Efteråt skrattade vi ganska så bra åt den incidenten. Vi hade en liten tanke om att gå ut sen när vi kom hem, men efter att ha kollat in soffan så lockade den alldeles för mycket så jag slocknade som en stock i den istället. Vaknade 23.30 och gick direkt in till sängen och slocknade som en stock där. Var ganska trött.

Idag kom min underbara familj hem till mig. Jag bjöd på middag. Det blev grillspett med färskpotatis och bearneisås och lite olika såser till och sallad. Riktigt gott. Till efterrätt hade jag gjort en cheesecake med jordgubbar och riven choklad på. Satt rätt fint den med. Nilla fick nöja sig med torrfoder. Så dem åkte hem mätta och belåtna efter en trevlig kväll hemma hos fröken Sanna. Får bli såna kvällar oftare. 

Imorgon är det dags för HOFFMAESTRO på Societen. Jag ser fram emot det hur mycket som helst och massa man känner ska dit. Känns riktigt kul! Och Hoffmaestro är ju riktigt bra så man vet ju vad man har att vänta sig. Första gången jag hörde dem var när jag, Tilde och Elin var i Stockholm en helg 2008. Det var The Voice helg tror jag och vi gick förbi där i Kungsträdgården och fastnade när vi hörde detta bandet. De spelade Seize the day och den är ju bara sååå bra. Och nu ska man se dem live igen. Göttans.

Har suttit och skypat med Fredrica nu det sista på kvällen och det är så roligt att kunna prata och se varandra även fast hon sitter långt borta i London. Saknar henne ju så det känns skönt att kunna prata såhär. Berätta senaste nytt och höra hur allt är med varandra :) 

Nu börjar mina ögon dra ihop sig så tror jag får kasta mig sängen och ta min skönhetssömn.

Godnatt

  

Älskar semester

Hallå där!

Min semester har börjat och det känns kanon! Dock varar den bara i en vecka så det kommer ju rusa iväg med stormsteg. Bokar upp varje ledig stund för att kunna utnyttja tiden så gott det går.

Helgen var i vilket fall som helst mycket trevlig. Firade Elin på Kåsa. Hon fyllde ju 21 i helgen. Lite bilder följer nedan.
 
       

Hade en supertrevlig kväll förutom att vakterna på Cheers var dumma i huvudet och absolut inte vet hur man ska bete sig mot folk.

På söndagen begav jag mig sedan ut till mitt lilla Väröbacka för att hälsa på familjen. Kom lagom till lunch såklart och blev bjuden på mat. Jag, mamma, pappa och Nilla drog sen till stranden. Gissa vem som badade???? JAG såklart. Det var askallt och jag fick nästan kramp och andnöd, men ack så värt det va! Mamma va lite tuffare och tyckte nästan det var lite skönt. Bildbevis nedan!!


Ja här ser ni dom två skönheterna ligga och plaska i vattnet.

Underbart skönt..... men uppfriskande kan man väl säga. Ytterligare en skönhet som för allt i världen aldrig skulle få för sig att hoppa i sjön med flit är ju Nilla. Hon doppar inte ens klon. Hon satt på klipporna och kollade på. Pappa kunde skryta med att han vadade lite vid kanten. 

 
Jag trivs bättre häääär


Igår var det Club Monday med Emma. Mycket trevligt. Idag var det lunch med Emma och fika hos Emelie. Mycket trevligt. Just nu laddar jag för en tripp till Tyskland imorgon med Emma återigen. Ska bli skitkul och galet. Vi två i en bil ner till Tyskland. Kommer bli spännande. Så om jag ska upp klockan 3 inatt igen så får jag nog sova nu.

Godnatt mitt herrskap


Bio/Eclipse

Igår drog jag, elin, tilde, stefan, koffe, daniel och carro och såg Eclipse på bio.vAndra bion denna veckan. Tyckte den var riktigt bra :) Alltid lite roligt att följa en serie så och så blir man otålig när man ska behöva vänta på att nästa film ska komma. Den får en tummen upp i alla fall. Efter det drog alla hem utom jag och elin. Vi drog ner mot fästningen och mötte upp fredrik och linus. De tyckte vi var fräscha så dom hängde på oss. Blev en sväng in på Oscars där det var Captain Morgan kväll. Jag och Elin drack varsin görgo drink! Satt som en smäck! Sen mötte vi det nya så kallade A-laget. Det var blomman hit och snäckan dit. Emil har jag inte träffat på ett år tror jag så var riktigt roligt att träffa honom. Annars var det bara fredrik och tanny man kände, resten var nytt folk. Stackars svenne kom inte ens in. Men eftersom missjonesig skulle upp och jobba idag så gick vi hem lite tidigare. Laddar inför firande av Elin ikväll vilket ska bli himla trevligt. Nu ska jag ge mig ut på Varbergs gator.

Hej svejs!

Prosit Sanna

Någon som vill veta hur många gånger jag har nyst idag? Nej jag tänkte väl det.. Inte jag heller. Tillräckligt många gånger för att halva min hjärnkapacitet ska ha försvunnit i alla fall.

RSS 2.0