PS. I love you

Kom precis hem från Tilde efter att ha sett halva PS. I love you. Klockan sprang iväg så kände att resten av filmen får ses en annan dag. Det är verkligen en hej gåshud och gråtfilm. Man snyftar till varenda scen och ryser konstant. Dem visar den perfekta kärleken. Den fångar samtidigt vardagen så himla bra.

Min sko har förresten gått och sadlat om från att vara snygg sko till simbassäng. Inte visste jag att den hade såna drömmar. Antar att den bestämde sig för att sätta sig på tvären på grund av slasket som är här nu. Så jag får la ta ett par andra skor då.

Bestämde mig även för att vakna halv 2 idag. Tyckte jag kändes lagom tydligen att sova bort halva dagen. Men eftersom jag är en så effektiv människa ibland så hann jag med att städa lite, åka till Emma och fika och uppdatera varandras liv vilket var väldigt behövligt nu. Och även en sväng till Tilde och äta mat och glo film.

Imorgon är början på mars månad med. Månaden som alltid är värst med födelsedagar. Varför måste alla komma på en gång och varför kan inte jag veta vad jag ska köpa till alla? Största problemet just nu. Johan Glans säger att man ska lägga sig i fosterställning och gunga sakta fram och tillbaka om man har problem så jag får nog försöka mig på något sånt och hoppas att lösningen kommer till mig.

Godnatt på er :)

Nana

Skönt att vakna i tid efter en super after work kväll. Nu ska jag nog få gjort grejer som är lätt att skjuta på om man är trött dagen efter. Som jag har sagt nu 50 miljoner gånger så var det ju en galet bra kväll igår. Vi dansade hela tiden och alla hade superkul. Vet inte vad det var, men på något sätt drogs killar i röd tröja till mig igår. Why? Först en som kom och började dansa som att han var tjejen i det hela. Not good. Sen snackade vi lite med en annan i röd tröja som vi dansade lite med. Och nu kommer vi till den sista röda!! En som såg ut som Rabi!! Vad är det med mig och Rabi. Ni vet ju att jag nämnde att jag fick värsta ögonkontakten med honom i gbg och nu finns det en Varbergs Rabi med. Där ser man, där ser man.

Idag blir det träning i alla fall och sen en trevlig kväll igen :)

After Work

Okej, inte ofta jag sätter mig framför datorn efter en utekväll och skriver i min blogg. Men grattis mina kära läsare nu gör jag det! Holy Macarony vad roligt jag har haft ikväll!!! Först Harrys med asgo spicy mat. Jag beställde chimichanga. Fråga mig inte vad det är men det var gott. Sen drog vi till Cheers & Beers. Ganska lugnt. Sen blev det Oscars och fy *** va roligt vi hade där. Dansade och drack drinkar och bara njöt av allt. Sa jag att vi dansade? För det gjorde vi galet mycket! Klockrena kvällen. Är väldigt väldigt sugen på kebab nu, men det kan jag ju glömma. Får nöja mig med digestivekex och räkost. Inte alla som får äta det klockan 02.00 en fredag natt. Lyckost mig!

Lyckost mig som hade så sjukt roligt ikväll :)

Rådjur på besök

Åkte och hälsade på mormor och morfar igår. Jag bjöd in mig själv på middag hos dem och det var mysigt som alltid. Jag hade önskat att få fisk med äggsås och självklart fick jag det :) Så himla gott det var. Sen berättade dem för mig att dom har rådjur som kommer till dem varje kväll/eftermiddag. De slänger ut havre som de kan äta så dem fortsätter att komma tillbaka. Tur som jag har när jag är där så ropar mormor sen att de står på baksidan. Så vackra dem var! En hona och en hane var det. Jag hade med mig kameran som tur va och tog en hel del kort och stog och kollade på dem i en evighet. Man kan inte stirra sig mätt. Vi döpte dem till Romeo och Julia. För namn måste dom ju ha. Lägger upp en av bilderna jag tog. Hanen kollade in oss rätt så bra där vi stog i fönstret :)

Sen drog jag hem och hälsade på mamma, pappa, Ted och Nilla. Kollade damernas stafett på tv-n. Charlotte Kalla är ju helt otrolig. Så mycket energi där finns i henne. Beslutade mig för att sova över och det tyckte Nilla va skitbra. Hon har legat som ett plåster på mig hela natten. Gullehund!! Även fast hon kan va den största bitchen världen skådat så är hon finaste hunden man kan tänka sig. Hon överröser mig med pussar och gos. :)

Idag när jag va ute och körde i det värdelösa vädret så råkade jag köra ner i en vattenpöl som var djupare än jag trodde. Så bilen beslutade sig för att ge upp och började puttra som fasen och till slut la den av. Lite panik drabbade mig, så jag ringde jobbarkompisen som kom han och glodde ner i min motorhuv och torkade av grejerna lite som hade blitt blöta och sen startade den igen. Gudskelov för det.

Även denna morgonen fick jag mig ett klockrent skratt till Morgonpasset. De pratade om vad kärlek är. Och då säger Hanna att kärlek är överskattat, problematiskt och medför ett ömmande underliv. Hahahaha ! Lät så jäkla roligt :D Det är Hannas syn på det. Alla har vi olika syner på saker :P

Tänkte att jag kan köra lite på dagens låt och dagens Morgonpasset kommentar. Om jag kommer ihåg och orkar. Tycker det är lite jobbigt att uppdatera här ibland och minnet är ibland som en guldfisks så vi får la se.

Dagens låt: Hmm vilken var det nu jag bestämde mig för..? Guldfisken i mig vaknar till liv. 
                  Just det ! Fight for this love - Cheryl Cole

Eftersom jag har glömt hur man gjorde när man lägger in klipp från youtube så får ni nöja er med namnet. Tilde får visa mig igen hur man gör.

After Work på "Harrys" med Vagabond sen ikväll!! Nice, nice, nice :)
Huvudvärk imorrn? Kanske

Ska kolla Tildes lägenhet idag med som hon flyttar in i :)

Långt inlägg? Jag vet ,men hade faktiskt en del att säga



Rådjuren!! :)

Skor och träning

Checkade in skorna i sparbankshallen idag när jag jobbade där. Är skomässa där nu och fullt med skor. Där skulle du gå runt och kolla Tilde ;) Gillar märket Tamaris. De har fina skor. Men självklart är det ju Vagabond som gäller eftersom man är lite Vagabondare av sig. Sen när jag var på Vagabond idag och stod i köket där så skulle jag och Åsa-Lena byta ringsignal på våra jobbtelefoner. Att inte vi knäckte oss av skratt! Fick fram att man kunde ha hästgnägg som ringsignal och även delfinljud. Hur skulle det låta liksom om man går runt där och jobbar och så sätter ett hästgnägg igång för fullt. Hahaha! Klockrent.

Efter jobbet blev det slingning av mosters hår. Hann inte se resultatet eftersom jag skulle iväg och träna med Frida, men tydligen hade det visst blitt lite gult. Fasen med.. Är väl inte riktigt bra att greja med blond färg om man inte är hos frisör. Hoppas det löser sig. Fick tränat idag som sagt ja och det var ju ett bra tag sen. Emma skulle också varit med, men hon hade huvudvärk så hon får hänga på nästa gång. Var lite konstigt att byta gym. Är van vid Enjoy, men eftersom Frida redan hade kort på Atletica så fick det bli där. Man lär väl vänja sig. Men tycker nog ändå Enjoy har bättre gym. Får hoppas det ger bra resultat nu och att man verkligen kommer ta sig tid att träna. Vi lär ha träningsvärk när vi vaknar imorgon i alla fall för det va lite tungt :P

Gårdagens tacos

Sitter här och är proppmätt efter att ha ätit upp det som blev över från tacosen igår. Brorsan och hans tjej va här igår och åt och kollade på skidor. Mysigt var det. Eftersom jag ska göra Jennys balfrisyr med så passade vi på att göra ett litet test på frisyr. Lockade håret och gjorde en liten snabb uppsättning eftersom klockan va rätt sent. Men nu vet vi ungefär hur den ska bli, bara att man ska göra den lite noggrannare. Kollade bilder på min frisyr från när jag gick på balen. Jag hade små fjädrar i håret som hon som gjorde min frisyr föreslog och löshår på det och en jävla massa spännen! Min frisyr var superfin. Jag va jättenöjd! Till sommaren är det fasen redan 2 år sedan jag gick ut. Käre barn vart tar tiden vägen? Och äntligen fick Ted bytt strängar till min gitarr som skulle ha gjorts för längesen. Just det måste gå och stämma gitarren nu. Måste tydligen göra det ett par gånger om dagen nu första dagarna sa Ted. 

Folk härnere är helt chockade över hur mycket snö här kommer med. Min balkong är överfylld med snö. Fick skottat fram min bil i söndags kväll med. Det syntes inte mycket av den kan jag säga. Asjobbigt! Som tur var fick jag hjälp av Philip annars hade jag nog dött. Snön hade ju fryst så den va hård.

Varför vakna så tidigt?

Det frågar jag mig verkligen idag. Vaknade runt kvart i 7 och var klarvaken. Är la för att man är van vid att ha jobbat redan en timma i vanliga fall då. Men ändå! Let me sova ut! Var ju ändå uppe sent igår, men nej självklart ska jag vakna så tidigt som möjligt sen. Du kan ju utnyttja din dag till 100% då Sanna. Ja kanske det, men har inte orkat resa mig ur sängen än. Vad ska jag göra när jag typ är insnöad? Börja med att skotta ut dig. Okej men jag har ingen sån skyffel. Men troligtvis har dina grannar redan skottat åt dig. Tack grannarna! Ni är så snälla som alltid skottar fram mig :) Okej lunch med Emelie är inbokad i alla fall och besök på systemet. Need something nice to drink for tonight. Se vad man kan hitta på för något. Vet ej var kvällen bär mig ikväll, men det är ett annat bekymmer som ordnar sig om ett par timmar.
Kollade ut på min balkong förut imorse och fick en liten chock. Det var snö upp till fönstrena. Så tyvärr ingen frukost ute på balkongen för min del idag..

Varför syndade jag så igår och åt nästan en hel påse chips? Hmm.. finns nog inget svar på det. Får se om jag och Frida kommer igång och träna till veckan. Vi kom ju fram till att vi skulle börja göra det efter ett par glas vin förra fredagen. Då tyckte vi det var bästa idéen någonsin, och det är det nog. Jag får dra mig ner till Athletica och fixa kort.

Jag får väl ta och börja utnyttja hela min långa dag med att kanske damma och kanske baka nya muffins. Har ju lovat Stefan att han ska få några stycken. Och kommer ni och hälsar på mig så blir det självklart fika med muffins :)




Håller mig inomhus

Blev inget slingande av hår idag utan vi tar det en annan dag istället. Jag har tillbringat min etermiddag/kväll med att skriva personligt brev till utbildningarna jag ska söka. Två stycken i Göteborg och en här på Campus i Varberg. Får hoppas man kommer in bara. Sen har här tvättats för fullt också så det luktar sköljmedel i hela lägenheten. Efter det fick jag världens impuls grej att jag var tvungen att sy! Så jag plockade fram mina sygrejer och sydde tills jag blev skelögd. Och då ljuger jag inte för jag började verkligen se dubbelt och ögonen blev helt konstiga. Är det ett tecken på att man behöver glasögon när man syr? Hmm, tål att tänkas på.

Världens kassaste väder med så jag har inte velat gå utanför dörren förutom när jag hämtat tvätt i källaren. Har hållt mig inomhus.

Det är morgonpasset som gör det!

Elin kom till mig igår och hälsade på. Vi bakade supergoda chokladmuffins! Och så lagade vi pannkakor och åt tills vi dog. Det va gött! Elin stekte en riktigt stor jävel till pannkaka. Så jäkla gött! Sen övade vi på danserna inför nästa fest. Är bra att ha lite danser på lager så man kan äga alla.

Slutade väldigt tidigt idag, men innan det så har jag livnärt mig på Morgonpasset i P3 hela morgonen på jobbet. De är så sjukt roliga att lyssna på. Kodjo är lätt bäst! Och Kodjo, Martina och Hanna ihop blir klockrena Morgonpassgänget. Som idag så hade dem besök av en trollkarl som hette Fredrik Andersson, rätt kul han med by the way. Då skulle Kodjo säga ordet trollkarl, men råkar uttala det trallkur. Det blev ju bara sjukt roligt !! Jag tror man måste höra dem på riktigt för att förstå hur kul man kan ha när man lyssnar. För er som har gjort det så vet ni ju vad jag menar :) Kodjo är mästare på att göra roliga ljud med. Ja shit vad kul.

Här får ni en liten bild på Morgonpasset. Hanna högst upp, Kodjo och Martina. 



Ikväll drar jag hem till Moster och slingar hennes hår. Hoppas det blir snyggt, annars blir jag inte jätteälskad.


My computer is back

Det gick mycket snabbare än vad jag hade väntat mig att åtgärda felet på min dator så nu är den tillbaka hemma i mitt mysiga place. Vi har saknat varandra ganska mycket. Mobilen pajade ju med i måndags så fick köpa en ny som jag tänkt göra nu ett bra tag. Köpte med abonnemang, men det tog ett tag innan abonnemanget satte igång så gick där med en telefon som man varken kunde ringa eller messa från. Och ingen kunde göra det till mig heller. Men det fick åtgärdats med så nu har jag både fungerande dator och mobil så nu är jag och elektroniken vänner igen.

Igår slängde jag bort min dag så sjukt mycket. Somnade i min sackosäck när jag kom hem från jobbet vid 4. Vaknade lite senare och förflyttade mig från den till sängen för att läsa. Somnade... Vaknade klockan 21.00. Gick och tog på mig pyjamas och borstade tänderna. Somnade.. Vaknade 05.00 av att klockan ringde. Dags för jobb! Shit kan man sova så sjukt mycket!!?? Ja tydligen. Idag har jag fått göra alla vettiga grejer jag inte gjorde igår.

/Sanna

Let the party don´t stop

Min dator håller ju sig inne på lagning, men nu har jag tillgång till dator för en stund så passar på att uppdatera litegranna.  De senaste dagarna har jag jobbat som vanligt, fikat, lekt med kompisarna, haft en galet bra helg i gbg, after workat och  varit 1 cm från att köra på en skrikande mås.

Frida och Håkan frågade i fredags om jag ville gå på after work med dom och det ville jag självfallet göra. Mycket trevligt var det. Vi satt ner och drack glas efter glas med vin och sen när man reste sig så var man visst ganska susig. Som tur var så var Stefan ute och körde så han plockade upp mig när vi after workat klart. Vi drog till Sara och Kenny en sväng där vi dansade och gjorde armhävningar.

I lördags efter min vinhuvudvärk lagt sig så drog jag och Elin till kungsmässan och kollade läget och sen gav vi oss upp till klockrena Göteborg!! När vi till slut kom fram till huset där Fredrik, Philip och Kim bor efter ett litet snedsteg i körningen som ordnade upp sig ganska lätt så satte festen igång direkt. Klockrena kvällen med skitgoa människor, galen dans, utgång på trädgården, nattamat, taxi hit och dit, lakrits- och hallonshot och ännu mera dans. Efterfest till 6, halv 7 på morgonen. Philip i solglasögon och slips runt huvet. Ja bara få grejer som jag nämnt så ni förstår ju hur galet kul och mysigt vi hade.

Fick världens ögongkontakt med Rabih från Idol med! Shit pommes så fräckt. Men han var ju sopa i Lets Dance och kan inte påstå att jag diggade han i Idol heller så det kunde varit coolare.
Mysig Alla Hjärtans Dag uppe i Göteborg med alla som var med. Romantisk pizzamåltid och slappande i sofforna. Nice!

Nu får jag sluta vara osocial mot Stefan och Tilde but I was tvungen att uppdatera lite ju.

Lär la dröja ett tag igen till innan jag kan uppdatera igen så hejdå så länge

...

Skulle som sagt ha en skön helg. Har det stundtals varit, men det har varit för mycket jobbigt som cirkulerat i ens tankar. Var är David? Varför hittar vi honom inte? Nu är det tredje dagen ingen hört ett ljud från honom och det har väckt mycket jobbigt här i Varberg. Polisen letar, vi letar, massa letar. Vi hittar honom inte. Man följer varenda fotspår man ser i snön. In i djupaste skogarna. Vill hitta, men är samtidigt rädd för vad man kan hitta. Han måste må bra och han kommer fram. Lider så mycket med hans familj och allra mest med han storasyster, min vän. Usch, usch, usch. Men bara tänka ljusa tankar, David kommer fram välbehållen.

Emma hade sin 20-årsmiddag igår. Jättemysigt var det. En bra kväll :) Samtidigt som det hela tiden cirkulerar andra tankar i huvudet så får man försöka koppla bort och tänka på annat för en stund.
Jag, Elin och Fredrik käkade lite pizza. Fredrik kämpade för allt han var värd. Pizzan kändes som en stor fiende och när han inte lyckades besgra den och tvingades lämna en rätt stor bit så kändes det lite tufft. Pizzajävel...
De följde mig hem och man somnade sedan gott.

Trött...

Har varit en lite trött dag idag. Har kännt för att sova, men har inte hunnit. Fick köpt present till Emma idag med. Får hoppas hon kommer bli glad :) Sen fick den där tröjan på Gina Tricot övertalat mig om att köpa den. Så nu hänger den i min garderob och stormtrivs! :D Och jag stormtrivs med att den hänger där.
Ska hämta brorsan inatt med som är på 150-dagars för studenterna. Hur ska jag orka upp när han ringer..?
Nej nu måste jag nog sova för ögonen vill inte mera..
Ska nog lämna in datorn imorrn med för min skärm är ju inte som den ska. Ibland funkar den bra och ibland hoppar den och skakar så man knappt ser något. Så blir det inga uppdateringar här så vet ni varför.

Jag tänker ha en sköööön helg utan jobb och trevlig 20-årsfest!! :)

/Sanna

Världens största snögubbe!

Jag fick på mig mina supermysgosiga flisjoggingbyxor och termobyxor utanpå. Tilde hämtade upp mig och vi begav oss mot Stefan med Sara och Chirra för att bygga världens största snögubbe!!! Och det blev världens största snögubbe. Eller världens största snögroda med tvättbräda och snygg röv ;) Har nog aldrig byggts en snyggare snögubbe förr. Slängde ner varandra lite i snön sen så man garanterat var blöt när man kom in. Sen drog vi och käka pizza så nu är jag mätt mätt. Lite asgarv på det så har man fått sin dag gjord.
Ganska crazy att det inte har varit såhär mycket snö på hur länge som helst här. Vi är ju helt ovana. DOm har skottat helt konstigt med så finns typ ingenstans att parkera.

Nu blir det True Blood innan jag ska sova.

Dröm snö!




Våran superfina Snögroda!! Stolta skapare av den.
Sara is behind the camera, men var lika mycket delaktig som vi andra.

Gosh vad snö!!!

Efter att jag slutat jobbet idag så började jag köra mot Tilde. Fick sms av Stefan när jag kommit till Donken då han frågade om han fick följa med och klart han fick det !
Vi drog iväg i det inte alltför jobbiga snövädret som efter ett par timmar förvandlades till snökaos istället. Men hos Tilde i alla fall så målade hon mina naglar jättefint och Stefan fick hålla nagellacksburken. Han medverkade stort i denna process. Sen hade Tilde bakat en supergod ananaspaj!! Jag och Tilde tog 2 bitar var, men Stefan var en tönt och tog bara en.

Sen skulle vi skotta fram bilen igen så jag och Stefan kunde köra hem. Stefan hann slänga ner Tilde i en snödriva under den tiden. Tilde som va så grym med borsten hon skyfflade bort snön med. Men då fick hon kännt på snön lite. ;P

Bilresan hem var jäkligt läskig. Satt på helspänn hela vägen och tappade greppet om vägen flera gånger även fast man körde långsamt. Men jag tog oss helskinnade hem. Hade mycket trevliga samtalsämnen med Stefie i alla fall.

Äntligen hemma nu, känner inte för att pallra mig ut till jobbet imorgon bitti. Kommer bli gaaalet!!

Undrar om Tilde kommer köpa det läskiga duschdraperiet hon hittade på coolstuff tror jag det var? Hmm tål att tänkas på. Hope not !!! :D Hahaha

/Sanna

Liten liten konsert

Hängde med mamma ikväll och kollade på när brorsan spelade gitarr på en liten konsert med kulturskolan. Ted är ju på sin sista säsong nu sen får inte han spela med Kulturskolan mer för han är för gammal. Han är alltid äldst varje konsert nu :P Är alltid lika roligt att se de här små barnen som precis börjat spela fiol, piano eller något annat instrument. Spelar björnen sover och är överlyckliga för att de lyckades utan att spela fel! Varje gång jag varit på konsert så får jag inspiration och måste själv sätta mig och spela lite piano när jag kommer hem. Älskar att vara pianist!! Finns inget mer avkopplande än att sätta sig och spela en låt som man kan riktigt bra och känner sig hemma i. Man kan spela den om och om igen och bara njuta av hur härlig kroppen känns under tiden man spelar. Hur avslappnade fingrarna faktiskt kan vara även fast man spelar ett ganska komplicerat stycke. Det får jag tacka min underbara pianolärare jag hade hela gymnasiet för! Han lärde mig hur man slappnar av när man spelar och det är guld värt!

Nu är det första måndagen på länge med mamma inte sover hos mig. Känns konstigt. Hon har alltid sovit hos mig varje måndag eftersom hon jobbat i stan måndag, tisdag. Men nu ska hon jobba på annat ställe så nu sover hon hemma hos sig själv igen med pappa, Ted och Nilla. Har varit mysigt att ha varje måndag med henne. Laga någon god mat och sen slappa vid Tv-n och prata en massa. Men får hoppas hon kanske kommer och sover över någon dag ändå någon gång :)

Nu är det bokat med!
9 Maj, Malaysia med Elin!!!! :)

Måndag igen

Då har helgen redan varit igen.. Tycker det är måndag mest hela tiden. Hade en supernice lördagmorgon då jag fick sällskap på jobbet av en glad nyligen efterfestad Tilde! :) Kunde inte va bättre. Gött med sällskap. Sen drog vi hem till mig och gick och la oss igen en stund. Tilde hann knappt med att somna innan hennes skjuts hem kom, men det var trevligt så länge det varade :) 

Sitter just nu i en seeeg telefonkö som spelar Beatles i luren. Är väl trevlig underhållning, men efter att ha hört She loves you, Hey Jude, Here comes the sun, Saw here standing there m.fl. så tycker jag de kan lyfta på luren och ta emot mitt samtal. "Alla linjer på våran onlinesupport är just nu upptagna. Men tack för att du väntar." Har de sagt ett par gånger nu, men det är la bara att njuta av Beatles ett tag till.  


RSS 2.0