Nästa drömresa

Efter att ha sett "Lyckan, Kärleken och Meningen med livet" så vet jag riktigt säkert vart mitt nästa stora drömresemål ska bli. Bali! Har i och för sig drömt om det länge, men nu vet jag säkert att jag verkligen vill dit!








Jag och vinterjackor...

Sitter här framför datorn i vinterjacka. Köpte en jacka idag för att jag inte tycker om min gamla vinterjacka. Jag är personen som ångrar mig bara ett litet tag efter jag köpt en jacka. Varför kan jag aldrig bli jacknöjd!? Trivdes inte så bra i min förra vinterjacka, så tänkte att jag köper en och går i den lite. Trivs jag inte så får jag lämna tillbaka den. Så här går jag runt inomhus i full mundering. Jag tycker om den, men den är rätt lång. Jag vill ha en lång jacka för jag tycker det är skönt, men är det snyggt med lång jacka på mig när jag är kort. Äsch whatever, nu bestämmer jag att jag kan ha lång jacka. Det är fint på korta med.

Ikväll ska jag och se på bio med en gammal jobbarkompisen. Vet inte om ni kommer ihåg ett gammalt inlägg jag skrev, där jag hittade en biobiljett i skinkpaketet på jobbet. Nu är det dags för oss att utnyttja biljetterna. Ska bli hemskt trevligt.

Vem kan det vara?

Igår när jag var ute och gick, så vinkade någon som också var ute och gick på mig som jag inte såg vem det var. Sånt kan gräma mig länge. Avståndet var för stort för min del, men jag hälsade tillbaka i alla fall så jag var inte oartig. Det kan hända att det var en gammal jobbarkompis, but I´m not sure..

Igår var det sista avsnittet av Lite Sällskap på kanal5. Vad ska jag och Kicki titta på nu varje måndag klockan 22.00? Vi har följt det slaviskt ju.


I am the bombman!

Idag kan man tro att jag är bombmannen!!
Jag går med en massa sladdar och grejer på bröstet eftersom jag gör ett 24 timmars EKG-test. Mitt hjärta slog så hårt ett tag och det kändes så obehagligt så gick till doktorn och då bokade dom tid för sånt här test åt mig. Men bara för det så har jag ju inte kännt av något på svinalänge. Men alltid bra att kolla upp för att vara på den säkra sidan. Antar att det var på grund av stress och dylikt. Får väl hoppas att det inte är en bomb hon fäst på mig...

Höll på att cykla på en tant idag med och blev även påhoppad av Hallands Nyheter så håll utkik ;) Men nu har jag inte tid att berätta mer om alla galna grejer som händer i mitt liv. Ska till grannen!!

So long!

Yes!!

Gissa vem som fick högsta betyg på första tentan?
JAG!! Jippi det behövdes verkligen och det förgyllde helgen lite extra. Så ikväll blir det till att fira lite. Ska hem till Kristin och dricka lite drinkar ikväll och ha det mysigt :)

Nu behöver jag inte va lika orolig över att ha en annan tenta att täka på under tiden jag har Företagsekonomin. Alice (min kusin på 11 år) satt och förhörde mig lite igår och kollade vad jag kunde. Även fast hon knappt kan uttala orden eller har en aning om vad dem betyder så skötte hon det riktigt bra. Kanske bor en liten inköpare inom henne..?

Ha en underbar Fredag!

19 oktober

Nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar upp till en dag fylld med Företagsekonomi. Har suttit i soffan och sytt och bara inte kunnat sluta. Några ur klassen ska plugga ihop imorgon. Tyvärr får vi ju inte ut så mycket av våra lektioner p.g.a. en väldigt opedagogisk lärare. Inte bra när man aldrig läst kursen innan att få en lärare som inte kan varken hjälpa, förklara eller svara på frågor. Då får klassen gå ihop och stötta varandra. Fick sms av Frida innan med. Har inte träffat henne på ett tag och hon om någon kan ju sånt. Hon har ju läst en hel del ekonomi och grejer så jag blir så tacksam när hon säger att jag bara kan säga till om jag behöver hjälp. Förhoppningsvis ska jag förstå vad Företagsekonomi innebär innan det är dags för tenta. Blev mycket Företagsekonomi i detta inlägget, men det är ju ungefär det som upptar största delen av min hjärna för tillfället. Phu.

Hoppas ni inte har regnat bort idag! Jag har hållt mig inne med tända ljus och ljuv musik :)

Snart på väg till Tilde

Trodde det skulle bli att slänga i sig en tråkig macka nu innan jag ska iväg till Tilde för lite dans på hennes golv och sedan biljard på bongo. Men när jag öppnar kylen står där ju en matlåda ala Sanna som blev över när jag hade mamma och pappa på bjudning här i torsdags. Pannbiff med soltorkade tomater, wokade grönsaker sås och potatis. Smarrisparris! Blir nog lite stadigare att få i sig det.

Igår hade jag en trevlig kväll hemma hos mig med en massa gamla klasskompisar. Lisa är hemma från Tyskland och då drar hon alltid ihop gängen så man får träffa alla igen. Mycket roligt. Malin kom också som man inte träffat på superlänge. Och alla goa killkompisar vi har. Supertrevligt. Jag var väldigt trött igår så hängde inte på ner till stan utan stannade kvar hemma.

Ha en bra helg!
Kramar

Härligt spinningpass

Spinningpasset jag var på idag var nog det roligaste jag varit på. Tjejen som hade det har riktigt bra upplägg och man cyklar på som bara den. Var skönt att bara sätta sig på cykeln och cykla bort en massa dumma grejer. Är som en liten ditoxkur. Rensar kroppen lite. Mötte Jannike efteråt (som vanligt). Ses mer på Atletica än vad vi sågs när vi jobba ihop :P haha! 
Ikväll får det bli soffan och Företagsekonomiboken även fast jag skulle kunna spy på den nu. Fattar inte mycket vad det står i den. Mycket svåra saker för en som aldrig har läst det innan. Men life is life.


Skönhetskväll i Skogen

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit ute hos Evelina på lite skönhetskväll. Såna där apadyra produkter som säkert är hur bra som helst, men som min plånbok gråter till när man får höra vad det kostar. Men lite fick hon sålt, dock inte till mig. Jag och Kristin skrämde upp varandra rejält på vägen hem när vi körde där mitt i skogen och kom på allt läskigt som kan hända och vad man brukar fantisera ihop för saker. Not Good!

Sitter och lyssnar på ett av bidragen som gamla klasskompisen David skickat in till Webbjokrarna till Melodifestivalen. Bra låtar. Verkar som att en låt har gått vidare i alla fall till nästa röstning. Lite kul :)

Imorgon ska jag plugga duktigare än vad jag gjorde idag. Hade ju Nilla på besök idag så då kunde man ju inte hålla på att plugga hela dagen utan blev mys och spelade lite piano för henne. Det brukar hon tycka är fint.

Nu blir det sängen. Sovmorgon imorgon med :) Härligt 


Indiskt

Hade en riktigt rolig kväll igår. Emmas indiska mat smakade supergott och sen blev det vin och tjöt. Vid 10-tiden dök Christian och Niclas upp och hade med sig McDonalds-mat till sig och varsin McFlurry till mig och Emma. Mums! Sen tog vi två cyklar och begav oss ner mot stan. Det blidde Oscars där det såklart blev varsin Strawberry Daiquiri för min och Emmas del. Ett måste! Helt plötsligt var klockan 2 och stället stängde. Det blev en sväng till Campino där Dale-gänget och Bacon-gänget hängde. 
Vi skulle hämta våra cyklar, men när jag skulle låsa upp min så lyckades jag göra sönder nyckeln på något vis, så jag fick inte med mig min cykel hem. Blev till att vara olaglig idag och knipsa upp låset med en bultsax. Så kan det gå.. Ikväll blir det Mamma, Sanna, Nilla mys.


Saturday evening

Hello my Dear friends!

Nu tar Sanna sitt pick och pack (med det menas en bag-in-box) och drar till min Emma!! Hon står just nu i köket och förbereder indisk mat och min mage ser mycket fram emot det!

Igår hade jag en supermysig kväll med Elin. Vi åt goood mat och såg på en bra film och en konstig film och Dobidoo. Nice, nice, nice!

Ha en superhärlig lördagkväll alla finingar!! :)

Home

Sanna is hemma in her lägenhet igen after en trip i Väröbacka. Jag har umgåtts med mina föräldrar och vår hund i två dagar, men nu fick det vara nog. Nej, jag hade säkert kunnat stanna där längre, men jag har ju ett liv här i staden med.
Funderar på att ta mig ner till Atletica imorgon och göra något vettigt. Undras om dom har något ledigt pass eller om jag kommer få hänga på gymet bland alla himla coola biffar som står och jämför sina biceps framför speglarna.

Kollade passen på gymet nu och det fanns inga lediga bra pass för min del, så det får bli till att spänna sina biceps för min del med i så fall.

Middag hos Farmor

Efter en dansande helg med mycket roligt så sitter jag här nu och kollar på flyg till London för nästa år. Vill och ska åka och hälsa på min söta Fredrica! Eftersom jag aldrig har varit i London så kommer det ju bli en mycket trevlig resa för min del :) Saknar henne massor! Hoppas att vi kan gå och se en av de finaste musikalerna som skrivits med. Phantom of the Opera är det ju såklart jag pratar om :)

Var på middag hos Farmor idag med Tilde och Frida. Kusinträff nästan ju. Hon bjöd på min favoriträtt! Pannbiff!! Yeay, fast jag tror inte hon faktiskt vet om att det älsklingsrätten för min del.

Imorgon blir det frukost på stan med Emma som är hemma från Turkiet. Om hon är lika brun som hon var sist när hon kom hem så kommer det bli plågsamt att sitta för nära henne och känna hur blek man själv verkligen är :P

Nu ska jag se Lite Sällskap med Filip och Fredrik. Älskar det programmet!

Hej Hej


Tentan är gjord

Tentan är gjord! Det kändes bra :) Hoppas inte magkänslan är helt ute och cyklar. Tentafesten sedan med underbara klasskompisar var fantastisk! :)
Började förmiddagen på Big Boys där vi käkade och varvade ner med ett glas vin/öl. Så härligt att bara kunna pusta ut. Sen sprang vi runt på stan ett tag innan vi drog hem till mig ett litet gäng för att äta lite och för-förfesta :) Supermysigt! Riktigt tjejigt där alla lånade varandras kläder och smink och håret lockades hit och dit och sen begav vi oss till Vicky och hennes pojkvän för förfest. Supertrevligt! Sen blev det Cheers där vi fick shakat loss och dricka Mojitos. Jag känner att Mojitos står mig upp i halsen efter att jag och Yasna drack det i stort sett hela kvällen igår. Men det är ju gott! Dock ingen mer Mojito för mig idag. Hade tre söta nattgäster med som somnade gott efter en lååååång Tentadag :)

RSS 2.0