Martina, Kodjo och Hanna, världens bästa start på dagen!

Känner ni vilken megafredagskänsla här är idag?! Morgonpasset har startat min dag fantastiskt bra och levererat roliga saker efter varandra och bra fredagslåtar som får en att bli på superhumör! :) Jag storshoppade på Apoteket igår och bihålorna känns redan mycket bättre. Ikväll blir det AW. Jag har inte vågat mig ut på After Work sen vi hade våran sist när jag hade sista dagen på Vagabond. Då slutade våran AW klockan halv 6 på morgonen och jag mådde minst sagt som jag förtjänade dagen efter. Men det var värt det och vi har kunnat skratta väldigt mycket åt allt knasigt som hände den kvällen. Så nu ett antal veckor senare vågar jag mig ut igen.

Trevlig fredag på er!

Boråsen

Hellu!

Har tillbringat dagen i Borås. En underbar dag med Yasna har jag haft! Trivs så bra i hennes sällskap :)
Och hon har världens gosigaste lilla minihund. Mr Pluttis! Han riktigt borrar ner sitt ansikte i famnen på en och vill bara pussas och kramas hela tiden. Lite till skillnad från Nilla som baaara går upp i knät när hon känner för det. Men hon är världens bästa ändå. Så bli inte orolig och avis Nilla! Detta skulle ju nästan kunna förvandlas till en hundblogg. Bara massa bilder på hundar, men jag älskar hundar!!
På tåget hem hade jag ett illaluktande fyllo bakom mig som sa till hon som satt bredvid att han druckit en flaska vin. Han pratade konstant med henne tills hon steg av och strax därpå klev även han av. Tragiskt... :(

Blir nog vårdcentralen imorgon för är lite orolig att min ögongrej beror på bihålorna. Känner mig tung i dem och det trycker hela tiden. Min fasa är att få bihålsinflammation så bäst att kolla upp!!

Nu ska jag fortsätta spana in Idol på TV. Ha en bra kväll!


Efterlängtad filmkväll

Imorse när jag som vanligt vaknade som en prinsessa med håret i perfekta lockar, ansiktet bedårande vackert och pyjamasen alldeles perfekt runt min kropp så upptäckte jag att bara ett öga öppnades. Till en början eftersom jag var yrvaken så tänkte jag inte så mycket på det, men jag har ju två ögon och dessa brukar vanligtvis öppnas samtidigt så därför började jag ana jag lite oråd. Till slut öppnade sig det andra och det visade sig att det var igenklibbat av var. Sånt här orkar jag bara inte med. Som väl är så lyckades jag tala mitt öga tillrätta och säga att det passar sig inte med en ögoninflammation eller dylikt så håll dig där du är eller bli bättre. Ögat valde att bara bli bättre och bättre under dagen som väl var. Lite rött och glansigt har jag fått stå ut med att det varit, men inget mer var. Tack ögat, hoppas det är ännu bättre när jag vaknar imorgon.

Ikväll har vi haft filmkväll som vi inte haft på evigheters evigheter. Det var riktigt mysigt med det mesta av gänget samlat. Det blev en film helt i min smak med. Kom inte ihåg vad den hette och orkar inte förklara den heller. Men bra handling, en snygg kille att vila ögonen på, söta bebisar och humor, lite sorg och ja allt annat sånt. Och Tilde hade bakat en jättegod chokladkaka som vi mumsade på. Melissa sov en stund i mitt knä och när vi skulle gå hem bestämde hon sig för att spy ner mig också, med ett hånleende på läpparna efteråt. Tur att du är världens sötaste bebis Melissa!! :) Fick låna en Student 2008 tröja av Elin att gå hem i. Så nostalgiskt!

Imorgon blir det plugg med Yasna i Borås. Jag ska ta tåget 08.15 så bäst att jag somnar nu kanske. Ska bli mysigt med en heldag med Yasna. Tror det mer kommer bli prat än plugg, men så det ska vara :) Är så stolt över henne för hon har lyckats få praktikplats på Gina Tricot!! Så häftigt! Trots alla krav de har på att man ska gå högskolan i Borås eller läst vissa speciella kurser, så lyckades hon ändå :) För att hon är en sån superfin person antar jag!

Godmorgon Måndag

Helgen är över och det är måndag igen. Men för mig är det nästan fortfarande helg eftersom jag inte har någon skola idag. Men det blir plugg ändå!

Innan jag börjar plugga så tog jag en sväng runt det olika kläd hemsidorna och vet ni vad jag upptäcker när jag är inne på Gina Tricots hemsida? Jo, att en tröja heter Sanna!! Är inte det något slags kall att jag måste köpa den tröjan då. Den var ju fin med och det roliga är att jag har stått och kollat på den i butik.

Så här ser den ut:


Helgen har varit mycket bra. Hade en supermysig kväll med Fredrica och Therese i fredags och Fredrica stannade kvar över natten med så jag fick ha henne här länge :) I lördags var det ju dags för 80-talsfesten. Roligt och färgglatt kan man nog sammanfatta kvällen :)
Igår kom mina föräldrar hit och vi gick en underbar promenad över hästhaga. Jag har bott i Varberg i 2 ½ år och aldrig gått den promenaden, men det kommer det bli ändring på. Så fint! Och vi ska vara glada som bor i denna vackra stad. Även fast man ibland kan känna sig skittrött på den, så när man kommer till de där ställena som får en att känna att man bor i den finaste staden så känns det med ens bra igen.





Fick se en luftballong lyfta. Det var lite kul.


Friday, friday

Idag vaknade jag strax innan klockan slog 11.00. Det bästa med att plugga är det lediga dagarna man har, dock för hemstudier men man behöver inte stressa upp utan man kan ta sovmorgon om man vill. Jag brukar inte sova så här länge så blev lite chockad när jag kollade på klockan. Brukar gå upp vid 09.00 annars. Men gött var det!

Ikväll ska jag träffa Fredrica som är hemma över helgen från Stockholm och även Therese. Vi ska ses hos mig och äta mat och bara mysa. Jag tänkte fixa köttfärspaj med sallad till och som efterrätt blir det krämig mousse med skogens bär! Visst låter det smaskens? :)

Fast jag längtar nog snäppet mer till morgondagens 80-talsfest! Ska bli så kul!!

Halsduk!

Godmorgon!

Igår var min Mamma och Pappa här och hälsade på och som vanligt hjälpte mig med något. Jag fick en liten present från London som de tillbringade helgen. Halsduken på bilden! Så skön och mysig. Den kommer bli favoriten i vinter kan jag säg!

Sen hade jag och Kristin mys-symöte i hennes nya boende. Åh vad det är mysigt att sitta och sy och dricka te och fika. Såna kvällar lär det bli många av i höst. Om jag ska hinna bli klar med min julduk med så krävs det nog att jag sitter med den en del.

Nu måste jag rusa till skolan!
Ha en bra dag alla!





La stada

Idag efter skolan studsade jag runt på stan i hopp om att hitta något klockrent till 80-talsfesten på lördag. Jag ser så himla mycket fram emot den och tror det kommer bli sketakul! Jag hittade faktiskt något rätt klockrent med mycket färger. Jag är ju rätt färgglad i vanliga fall så tror inte det ska vara några problem att använda den annars med :) Älska färg!

Har även hittat en hand och nagelkräm på bodyshop som jag kommer älska massor i vinter när händerna blir torra. Jag blir så nostalgisk av den för den luktar som en bodylotion jag hade för ett par år sen som jag också älskade. Så nu går jag och sniffar på mina händer hela tiden. Sen släpade jag vidare min 3 ton tunga väska in på kvantisch där jag alltid handlar mer mat än tänkt. Freaking matvrak är vad jag är! Efter det var mitt lass ytterligare 3 ton tyngre och jag fick upp allt på min lille cykel och vinglade hemåt. Ett par timmar senare har flåset lagt sig och jag chillar framför tv-n. Kanske en smoothie på det?

Tomt...

Ikväll får jag lägga mig själv igen. Ingen lite vovve som ligger och snarkar bredvid mig. Kommer bli lite tomt..

Hämtade mamma o pappa på Landvetter idag och usch vad det regnade på hemvägen. Inget roligt väder att köra i.. Men jag tog oss oskadda hem. Denna helgen har jag gått och lagt mig klockan 22.00 varje kväll så snacka om att jag är utvilad nu. Kommer vara hur pigg som helst i veckan!! Förhoppningsvis. Kommer nog somna tidigt ikväll med för känner att ögonen börjar bli lite sömniga nu.

Godnatt!

Vovvehelg

Cha cha bloggen!

Jag har vovvehelg vilket betyder att min lilla snäcka bor hos mig. Igår hade vi minikräftskiva med kräftor och krabba. Jag, Mormor och Morfar. Det var riktigt festligt!

Idag styrde jag och Nilla riktningen in mot stan. Vi har promenixat och hon har fått lukta på allt så dregglet har runnit. Nu ligger hon och sussar i sovrummet. Imorgon ska jag och Alice till kungsmässan och shoppa lite så då får Nilla vara hos moster en stund.

Jag älskar att läsa när Daniel Paris skriver! Han är så gay och han pratar så snabbt och roligt så jag dör. Jag vill ha en kompis som Daniel Paris. Detta läste jag t.ex. idag: 

Det har kommit till min vetskap att jag, er Daniel Paris ibland har en tendens att...snarka när jag sover?! Omg detta är inte ok, inte ok!
Let´s get one thing straight here bitches. Jag är en prinsessa, en liten späd varelse, jag ska inte snarka eller göra något ljud alls i min sömn! Inget alls! Men det verkar som att jag gör det. Dock fick jag höra att jag inte snarkar särskilt högt eller så utan mer ganska tyst och gulligt så det känns ju bra

Haha, han är så rolig! Kan säga att jag inte heller är en lite späd varelse utan jag pratar, snarkar och gör konstiga ljud. Gaah jobbigt. Däremot tror jag inte jag snarkar så högt jag heller :)

Förresten jag fick platsen på Nelly!! Big Yes!


Dessa knäppa drömmar..

Haha inatt drömde jag så himla knäppt! Jag drömde att en av mina vänner (hon börjar på E) kallade mig för bred. Och jag tog så illa upp så jag fick ätstörningar! Så vad ni än gör så kalla mig inte för bred! Det kan sluta illa..

Snart kommer snyggmoster och hämtar upp mig så nu måste jag fixa med det sista som ska göras här hemma.


Jag saknar dig

Igår fick jag och Kikki äntligen ihop till en date efter att inte setts på vad vi ansåg alldeles för länge! Det blev kvällsmat på blå dörren och sen gick vi på bio och såg på filmen "Jag saknar dig". Vi skrattade och grät om vartannat. Bra film!



Efter filmen bestämde vi oss för att ta en sväng förbi kvantum. När jag hamnar inne i en mataffär så kan jag strosa runt där en bra stund. Ibland undrar jag om jag är flera år äldre än vad jag egentligen är när jag kommer på mig själv med att stå och kolla på kökshanddukarna de säljer och tycker de är himla fina fast jag inte behöver kökshanddukar. De första som händer när vi kommer innanför kvantums dörrar är att vi får syn på massa fina orkidéer! Både jag och Kristin bara Måste köpa det. Som de flesta vet så var vädret igår kväll inte det bästa och jag som är en flitig cyklare hade såklart cykeln med mig. På med en kasse mat, väska och den där jäkla orkidéen som bara är så fin. Jag trodde den garanterat skulle blåsa sönder på vägen hem. Ingen bra dag att välja att köpa en blomma på, men sån är jag.

Visst är den fin!? :)


Höstrusk

Tycker inte om att sitta ensam när det är stormväder ute.. Känns som att huset ska braka ihop. Men har tänt ljus och försöker skapa så mycket mysstämning som det går.

Den motvinden som var idag var inte att leka med direkt. När jag äntligen kom innanför dörren efter att cyklat hem så flåsade jag värre än någon som sprungit maraton. Men när jag ändå hade flåset uppe så kunde jag ju lika gärna sätta igång och städa så det gjorde jag! Sen blir det massa sleepovers, så jag behöver inte sitta själv i rusket :)

Funny all the time!

Två rejäla skrattanfall på två dagar. Första igår i bilen med Tilde. Skrattade så sminket och svetten rann och blev slemmiga i halsen. Härligt att vara helt slut när man kommer fram till Bongo sen... :P
Nästa skrattattack kom nyss! Sitter och kollar på partaj på femman. Sitter själv i soffan och skrattar så grannarna måste höra! Ni måste kolla på det!


Hej Lördag

Hej Lördag,

Jag är seg efter tjejpartyt igår. Var egentligen inte så crazy, men det blev sent och nu är jag trött. Men dags att ladda om för att mötas upp för lite bowling! Älskar helg!

Nelly

Idag styrde jag riktningen mot Nelly.com i Borås. Hittade dit utan några som helst problem och väl inne på Nelly blev jag varmt mottagen av inköparen Hanna. Vi pratade lite och sen visade hon runt mig på Nelly. När vi träder in i fotorummet där alla bilder tas, så står det en killmodell därinne och blir fotad! Sååå snygg och precis när vi kommer in så slänger han av sig tröjan! Bra start på dagen säger jag bara ;) Var ett bra möte rakt igenom. Dock måste de kolla en extra gång så att de verkligen har plats för mig under den perioden, men jag hoppas!

Fick mail från Nelly för ett tag sedan att de saknar mig som kund och gav mig 100 kr i rabatt. Jag slog till på toppen ni ser nedan. Den åker på imorgon när vi ska ut och slå klackarna i taket!


Godmorgon!

Det är inte riktigt min grej att vakna upp med spänningshuvudvärken från gårdagen. Så får man såna där konstiga knölar i nacken som man bara vill trycka på trots att det gör lite ont. Drömde mardröm med på morgonen, ingen bra natt alltså.. Jobbigt när man drömmer något jobbigt precis innan man vaknar för då går man runt och tänker på det man drömde hela tiden och det känns nästan verkligt trots att drömmar är skumma.

Sitter här och sippar på en jordgubbssmoothie. Mmmmm. Dricker smoothie för tredje dagen i rad och det är så gott! Igår var Malin och Melissa här. Vi drack smoothie (inte Melissa såklart), kollade på Idol och bara myste i höstrusket.

Affärsjuridik, check!

Då var tentan i affärsjuridik gjord. Kändes bra när jag gick ut från salen. Nu är jag bara nervös inför mötet på torsdag. Ska till Nelly.com på möte om praktik. Håll tummarna för att jag kommer få praktik där!

Annars idag har jag inte gjort mycket för världen. Mestadels ätit. Kollat på film, tv, spelat piano, gitarr och bara tagit det lugnt. Kunde behövas efter att jag cyklade hem i världens ösregn och såg ut som något som blivit uppfiskat ur havet. Ingen glad Sanna då inte..

Men nu är jag glad och mätt och luktar gott efter att ha duschat. Snart blir det godnatt.


Bill på besök

Anneli, Alice och Bill kom och gav mig ett behövligt avbrott i pluggandet för en liten promenad på strandpromenaden. Sen blev det fika hemma hos mig.

Söt eller inte? Jo men han är nog mest söt va? ;)



Söndagsfrukost

Det är inte ofta frukosten ser ut så här hemma hos mig. Pricken över i:et hade varit en smoothie med! Fasen att jag inte har bär eller något hemma. Får nog införskaffas.
Idag är det sista pluggspurten inför Juridik tentan imorgon. Tror det kommer gå bra, men är fortfarande mycket som behövs läsas på.



En av sommarens fina



En bild från i somras från en av alla mysiga kvällar :)

Hah! Jag har inte gett upp helt

Hola!

Det trodde ni inte va? Att jag skulle skriva ett inlägg här. Det trodde faktiskt inte jag heller. Jag var inte alls sugen på att blogga under ett par månader här och kände att jag hade så mycket med annat. Heltidsjobb och sommar och bloggande, nej det gick inte ihop för mig. Men så satt jag här och faktiskt blev änna sugen på att skriva ett inlägg. Kanske att jag ska börja skriva lite igen?

Jag har i vilket fall haft en underbar sommar. Umgåtts med fantastiska människor och sett konserter som varit så bra så alla hår på min kropp rest sig och skrattat och unnat mig mycket av det goda. Däremot har det varit en av de lugnaste somrarna på länge. Jag har varit en rätt städad tjej :) Har jag blivit gammal eller vad beror det på?

Jag har jobbat på logistikavdelningen på Vagabond hela sommaren som jag älskar att vara på och fått så mycket erfarenhet som jag kan bära med mig! Hoppas att jag kommer komma tillbaka till er en dag :) Avslutade min sista dag med en after work som hette duga! Det var nog den hårdaste kvällen på länge. Kors i taket vad jag hängde mycket i baren. Det var nästan så vi till slut stod på andra sidan av den. Vi var nog cheers största vinst den kvällen. Men kul var det!

Förmodligen har jag tappat mina läsare nu, men får se om det kommer tillbaka några :)


RSS 2.0