Kungsmässan

Hej på er!

Sitter här och kollar på Äntligen Hemma. Ett bra program att hämta pyssel och annan inspiration ifrån. I lördags hade jag Kristin och Evelina lite pyssel ju. Himla trevligt! Efter det styrde jag min väg till Elin och Fredrik. Himla trevligt där med! Idag strosade jag och Emma runt på Kungsmässan. Blev lite julklappshandlande. Mest för Emmas del, men lite för min del med. Ett par fin fina stövlar blev höstens bästa köp. Är lite trött på att gå i skor som läcker nu. Tack Mamma som bidrog med dem eftersom min egen kassa tyvärr gapar rätt tomt efter månadens alla räkningar! Och tack till Emma såklart för en mysig dag! :)

Skickar med en bild från pysselkvällen och en lite bild på mig själv. Har ju ingen bild här på mig själv i brunt hår. Den är redigerad, men det är bara för att jag tycker sånt är kul :)

     


When dreams maybe come true..

Måste bara berätta om en sjukt knäpp dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag, Tilde och Elin var i Stockholm på lite semester. Vi var utanför slottet och så kommer kungen och Silvia åkandes i häst och vagn. Det var stora portar in till slottet förresten. De vinkar glatt och jag, Tilde och Elin stog väldigt nära portarna in till slottet. När de kommer fram dit så tar de tag i mig och ber mig följa med in. Jag undrar varför men det kan de inte säga. Så jag får snällt gå med dem en bra bit in i slottet tills vi kommer till en idrottshall. Där håller prins Filip på och spelar innebandy. Då äntligen berättar dem för mig vad jag gör där. De har sett prins Filip på bild i en skvallertidning med en tjej och de tror att den tjejen är jag! De är inte särskilt glada. Och det är ju såklart inte jag så jag känner mig lite påhoppad och går därifrån. När jag har gått en bit så kommer Filip springandes bakom mig. Han tycker det känns jättepinsamt och ber om ursäkt. Vi sitter och pratar och sen kommer jag inte ihåg så mycket mer av drömmen..

Mysko va! Drömmen kanske betyder något! För vem vet hur den hade fortsatt. Jag och Filip kanske hade funnit något i varandra ändå. Prinsessan Sanna, ja det låter inte helt fel. Vad sägs mamma och pappa om att bli en del av kungafamiljen? Nobelmiddagar here I come!

Snart första advent

Ojsing kojsing så halt det är ute nu. Då trippar jag fram. Tänker inte halka för så roligt ska vi inte ha. Förra året halkade jag en gång (säkert någon mer gång) tror jag. Utanför huset när jag gick med två påsar nytvättade kläder. Tror ni jag blev glad? Neeeeej. Men jag landade så tjusigt så jag inte slog mig i alla fall. Ska man halka får man ju halk med stil.

Julstämningen börjar infinna sig på riktigt i min lägenhet nu. Har tagit fram stora jullådan och bytt lite dukar. På sönda är det första advent och då kommer ljusstakarna upp. Ska till Evelina och julpyssla på lördag. Kommer bli såå mysigt! :) Har börjat fixa lite vad jag ska pyssla med. Ska i alla fall göra krans och fixa min adventsljusstake.

Ha en mysig kväll!

Vinterland

Nu ligger snön vit på taken. Endast tomten är vaken.
Nej jag är faktiskt också vaken mohaha! Jag har haft en riktig slappardag framför TV-n. Igår blev det Sushi med Emma, Christian och Niklas. Det var slirigt att köra hem sen på kvällen. Nu ska man börja vänja sig vid det hala igen. Jag är superdålig på att lägga upp bilder, men det är för att jag aldrig tar några. Men när vi ändå talar om vintern så kan jag väl bjuda på en bild från förra vintern.



Ännu en mössa som jag inte vet var den är och som jag tyckte jättemycket om! Varför tappar jag bort alla mina mössor. Jag ska ju ha dom på huvet. Suck på mig.

Börjar ett nytt liv idag igen

Satte upp mig på ett spinningpass i helgen efter att inte ha tränat på ett bra tag. Men nu ska jag ta tag i mitt liv ytterligare en gång. Är jag ensam med om att ta tag i mitt liv varannan vecka? Har i alla fall gett mig in på en ditoxkur som ska rena min kropp från all "skit". Den gör redan verkan kan jag säga. Och idag blir det spinning då jag tänkte cykla röven av mig! Hopefully not, men ni förstår vad jag menar. Imorgon blir det tacolacos med några skojsingar! Vardagslyx! :)

So long

Nu är det måndagsmys

Min Mamma är söt. Hon hängde upp mina fina gardiner med kossor på. Jag ska ha hängt upp dem länge, men som vanligt så flyger vissa grejer ur mitt huvud och sätter sig någon annanstans. Men nu är mitt vardagsrum så fint så fint. Jag har en liten sötnos som ligger och snusar i mitt knä med. Nilla är här och myser med mig. Vi åkte hem till Emma en sväng förut idag med lite fika. Nu tittar vi på fotbollsgalan. Jag brukar alltid bli så rörd när jag ser såna där galor och grejer, men inte idag inte. Ingen speciellt rolig fotbollsgala detta året. 

Efter en rejäl årsfest ute i Väröbacka i lördags så fick jag, Frida och Håkan bestämt i bussen hem att de ska komma hem till mig och äta mat imorgon. Får se vad för spännande jag ska bjuda på :) Något riktigt smarrigt för dom är så goa!

Trevlig Fredag!

Oj, oj, oj! Vilken fantastiskt rolig fredagkväll jag hade. Började med förfest hos Kristin med ett riktigt nice gäng. Bra blandad kompott på folk. Och Chirra var med! :) Så roligt, så roligt, har inte träffat han på evigheter :)
Sen blev det Oscars där det vi skulle se Marissa Burns Trey spela. Alla människor var på så himla härligt humör igår och jag pratade med människor jag inte träffat på länge och det var bara hur trevligt som helst. Träffade Fredrik som var på strålande humör. Han ska äntligen få göra det han drömt om länge. Man blir glad för hans skull :) Träffade även moster en snabbis :) Det blev efterfest såklart för mig, Kristin, Anton, Chirra och Cornelia. Hmm kan det vara på grund av den som jag känner mig så trött idag tro...? Blev i alla fall att jag blev kvar hos Kristin och fick några timmars sömn.

Nu är det bara att ladda om inför Norvalla och Väröbacka Gifs årsfest. Phu känns lite tungt, men ska nog bli roligt :)

Ha det så bra!

Så mycket bättre..

Har varit tårögd i ungefär en timma nu. Då undrar ni kanske varför? Jo, jag har suttit och kollat på "Så mycket bättre" på Tv4play. Vilket underbart program. Så mycket känslor det blir när de får tolka varandras låtar. Såg på programmet där de tolkade Petter och han är ju en otroligt duktig artist inom Hip-hopen. Han berättar så mycket i sina texter. Lyssna på Min Kärleksaffär, den är skitbra! Det blir till att kolla på det fler gånger.

Äntligen är vi av med henne..

Idag var äntligen sista dagen med våra värdelösa företagsekonomilärare. Har nog inte varit med om något värre. Har inte fått ett enda vettigt svar på någon fråga jag ställt. Det enda svar jag fått är "Men vad är det du inte förstår?" eller "Vad menar du nu?" Man får dumförklarande frågor tillbaka istället för svar. Eller frågar man om hon kan förklara någon uträkning så får man till svar: "Nej Sanna, du får försöka förstå och hänga med själv. Läs i boken." Ni kan förstå min frustration va? Och det är ju hela klassen som är med om hennes opedagogiska beteende. Nu laddar jag inför imorgon när tentan är. Hoppas innerligt jag klarar den! Har ju pluggat massa och fått lära mig allt på egen hand. Då förtjänar jag väl verkligen att det ska gå bra. Håll tummarna för mig, snälla :)

Imorgon kommer det garanterat bli ett/flera glas vin till fredagsmyset!

Back to plugg!

(Sorry att jag skriver så mycket om mitt plugg. Men det upptar ju det mesta av mitt liv nu. Och när man väl förstår och slipper dåliga lärare så är det ju roligt :) ! )

Finbesök :)

Efter en lugn helg, men som ändå blev lite crazy så väntar jag nu finbesök i form av Ted Jonesig. Han har lämnat alla brats som han hänger med uppe i Sthlm för att umgås med oss coola Varbergare i en vecka istället ;) Det tycker vi om! Det får bli lite god mat och bra film och förhoppningsvis lite spelande med :) Med spelande menar jag inte Wow eller Wii eller något annat sånt, utan här menas det piano, gitarr och sång! Dock är Wii rätt kul för det spelade Jag, Emma, Christian och Niclas i lördags. Synd bara att man är sån dålig förlorare och blir sur så fort det går dåligt :P Man kanske ska ta och skaffa sig ett sånt spel någon dag, men det är inte prioritering nummer 1 för min del just nu.  


RSS 2.0