David

Fick sms av Emelie, Davids syster vid halv 7 tiden idag. David är hittad. Han hittades i hamnen här i Varberg. Så otroligt många blandade känslor som uppstår. En känsla av overklighet och ledsnad samtidigt som det är en lättnad att han äntligen är hittad. Många är vi som sörjer nu och har tänt ljus för dig David. Som hoppas att du har kommit till ett fint ställe dit vägen bar dig.
För mig var du Emelies bror och min lillebrors klasskompis. En person man kanske inte träffade så ofta, men som man kände och stannade och pratade med om man mötte. Killen som alltid stog och spelade elgitarr när man var hemma hos Emelie. Man kommer tänka mycket på dig och dina anhöriga nu. Men lättnaden att du är funnen är ändå stor. Vi går inte i ovisshet längre..

Vila i Frid David

Ska jag? Ska jag inte?

Ska jag dra ner till Atletica? Ska jag inte dra ner till Atletica? Ska jag dra ner, ska jag inte? Lagar nog lite mat till imorgon först så drar jag kanske ner sen vid halv 5. Om jag känner för det.. Vet inte. Kanske blir tråkigt. Kanske blir kul. Kanske blir jobbigt. Kanske blir gött. Ja, ja får se. Sen vankas det kanske trevligt sällskap.

För dom som undrar förresten så gick ölinnebandyturneringen i lördags som vi trodde. Istället för att vi krossade dom så krossade dom oss. Men vi kämpade mycket väl in i det sista vårat tappra lag "Hörde jag skål?" men dock inte till vinst. Men 3 mål allt som allt som Elin och Fredrik slängde in. Duktigt!! :)
Min träningsvärk på söndagen var ju bara helt fantastiskt smärtande. Ont överallt, men efter lite massage på ryggen så försvann i alla fall träningsvärken där. Men då vet man ju faktiskt att man ansträngde sig när det känns dagen efter.

Solen skiner på oss idag :)


Återhämtning pågår

Jag börjar sakta men säkert återhämta mig efter en helt otrolig dag. Jag säger bara det att våga inte trycka på min ringklocka när den inte funkar för då kan ni få mig att tro att en bomb satts igång i mitt hus klockan halv 5 på morgonen. Not good!
Ett stort tack till pappa också som räddade mig från att ha fått sova på gatan utan några som helst ägodelar. (Nejdå jag överdrev inte). Och även fick stängt av vad som kunde varit en bomb i min lägenhet men visade sig vara min tickande och högt surrande och vibrerande ringklocka. Stor eloge till dig! :) Men visst känns det skönt när allting löser sig från att ha kännts hopplöst. Som tack fick pappa kramar och muffins.

Sanna är sig själv igen tack och lov. Ibland vill man utmana sig själv i vardagen..

Fantastic Friday

Vad hör jag idag när jag kommer till jobbet? Jo det är Fantastic friday!! Jag hade redan slutat när dem bestämde det igår så jag visste inte det. Med det menas finkläder, en fin själ med extra snällhet och omtanke mot alla. Men jag hade ju en fin rosa tröja på mig och en blomma i håret så jag var lite fantastic ändå. Får göra mig ännu mer fantastic nu när jag kommit hem.

Något som är desto mer fantastic är att våren är här! Varberg spritter av glädje och spänning inför vad den tar med sig. Igår såg jag årets första nyckelpiga. Dock höll den på att bli ihjältrampad av min sko den stackaren så det hade kunnat bli ett kort liv för den och ett dåligt samvete för mig. Som tur va såg jag den i sista sekund när döden nästan kollade den i vitögat.

Snart blir det ner till stan och möta upp Tilde och handla lite inför kvällen och morgondagen. Det gäller att ladda för imorrn ska vi krossa alla i innebandy!!

Gitarr för mig

Så lyckligt lottad man är som har en bror som kan spela så fint på sin gitarr för mig. Han ska slagga här inatt efter lite partaj med sin klass så jag hämtade honom efter spinningen. Sen satte han sig och spelade så vackert för mig och visade mig bra låtar med Dream Theater. Tror Ted tycker jag är duktig som har lärt mig att gilla det bandet. De gör ju riktigt bra musik. Men nu är han på fest och då är det inget gitarrspelande. I så fall får jag fixa det själv. Borde spela mer så jag kan utvecklas och bli duktig. Sitter med samma låtar och plinkar just nu :P Men jag kan ju spela i alla fall så det är ju tur.

Imorgon är det våffeldagen och det innebär en av mina favoriträtter!! VÅFFLOR!!! Jihooooo!! Jag och mamma ska på Asia spa imorgon och götta järnet så jag får förbereda smeten idag så vi bara kan grädda dom när vi kommer hem helt sega och degiga. Åh så skönt det ska bli. Var där med Emma i julas och det va jättehärligt.

I måndags kollade jag och Elin på grejer inför Malaysia!! :) Skitnice! Längtar riktigt mycket nu. Men man har ett par veckor med jobb och grejer kvar att ta sig genom, men den som väntar på nåt gott som man så käckt säger. Elin sa precis nu att det är 46 dagar kvar. Tantastic! Oj Fantastic menade jag.

Tycker jag har varit lite dålig på senaste att skriva något riktigt kul på min blogg som jag kan gå tillbaka till och skratta åt. Jag har ganska lätt för att tycka jag själv är rolig ibland men nu har jag inte varit speciellt rolig. Vad har hänt med mig? Ska se till så det blir bättring.

Nu är också sista viktiga födelsedagen i mars månad akvlarad! Äntligen. Mamma fyllde år igår och det belv hejdundrandes kalas!! Nej jag bara skojade det va inte så hejdundrandes men det blev lite firande och god mat tårta. Då har hela familjen fyllt år utom Nilla. Själv är man ju det svarta fåret och fyller i januari och inte i mars som alla andra, men hur skulle det vara om jag inte hade fyllt i januari? Hade ju varit skittråkigt. Nej nu ska jag inte besvära mina tappra läsare mer med massa tjöt.


Effektiv helg

Har haft en riktigt mysig helg fylld med härliga människor! Fredagen började med att jag slutade väldigt tidigt från jobbet och väntade och väntade och väntade på att Emma skulle sluta sitt jobb långt efter mig. När hon äntligen gjorde det så åkte jag och hämtade henne på stationen sen drog vi och köpte sushi. Båda var skithungriga så vi åt upp sushin på cirka 3 sekunder eller nåt. Sen fick Emma migrän och fick vila i min sackosäck medan vi kollade film. Sen kom Christian och Håkan förbi och kollade på slutet på filmen. De hade varit nånstans innan.
Lördagen började med lite träning på Atletica där jag träffade LISA! :) Hon är hemma från Tyskland igen och det är härligt tycker jag. Vi uppdaterade varandra och sen drog vi och käkade lunch med Robin, Lars och Simon som jag heller inte träffat på jääätelänge. Skojigt! Sen åkte jag hem till farmor och sa grattis och gav present och fick lite tårta och kaffe i magen. Mums! Sen blev det hem och fixa i ordning sig till överraskningsfesten för Carro. Va en rolig och lagom fest. Däremot drog jag inte med ner till stan utan jag och grannen gick hem till mig och satt och spela piano och gitarr. Nice!
På söndagen sen var jag världens bästa kusin och köpte pizza till Tilde och frukosta på det. Aaaaasgöött! Sen åkte jag och hälsade på Stefans och hans nya valp Bosse. Den försökte slita av mig kläderna och bita av mig tummen, men annars var den söt :D Hahah! Sylvassa små tänder. Sen snodde jag Stefan och drog ner till Daniel med honom där jag somnade i soffan. Aaaaaasgöött! Sen åkte vi och köpte ingredienser till Tacosgratäng och lagade mat hemma hos mig. Vi såg även Benjamin Button, andra gången jag ser den denna helgen för det var den jag och Emma kollade på med. Crazy :P Sen gick jag och la mig och sov tills klockan ringde för jobb idag.

Så jag har haft en mycket effektiv helg och träffat vääldigt många :)

Das Tattoo!!

Så här blev den :) Det är lite kladd kvar från tejpen men det får ni stå ut med.



Juni

Idag fick morgonpassets lyssnare reda på vad Martinas (som är mammaledig) bebis ska heta. Bebisen ska inte heta bebis längre utan den ska heta Juni. Tycker jag är ett jättegulligt namn. Vet att jag för ungefär 1 ½ år sen stog i mina föräldrars kök och sa till mamma och min före detta pojkvän att Juni hade varit ett supergulligt namn att döpa sitt barn till. Ingen av dem höll med mig speciellt. Strax efter jag sagt det och började på mitt ena jobb så är det en som jobbar där som har en bebis som heter Juni. Det tyckte jag var ett väldigt sammanträffande för jag har aldrig hört någon som haft ett barn som heter Juni utan trodde jag var ensam om att kläckt idén om att kunna döpa sitt barn till det. Och nu har en bebis till fått namnet Juni :) Däremot skulle jag själv inte döpa mitt barn till Juni, men visst är det lite gulligt.

Ikväll ska jag och Emma äta sushi tillsammans och ha myskväll. Längtar supermycket tills hon kommer med tåget så jag kan hämta henne och köra och handla sushi och sen bara ha en bara vara myskväll hos mig. Men jag får vänta ett par timmar till och tvätta färdigt min tvätt tills hon kommer. Puss på Emma!

Köpte ett par skor idag med :) Tror jag kommer få en lätt förälskelse i dem med. Fruktansvärt enkla skor men ack så söta! Måste nog inhandla ett par ljusa jeans och så dem skorna till så blir det ju helt magiskt.



Nattgäster och Tattoo!

Mamma och Nilla var här och sov över igår. Mamma skulle iväg på möte så jag och Nilla fick vara ensamma ett tag. Nilla blev jätteuttråkad och efter att tjatat på mig ett tag så gick jag ut med henne. (Igen) eftersom jag mamma och hon redan hade varit ute på en lite längre runda innan. Men det räckte visst inte..

Sen blev det tv-tittande i soffan och Nilla kände sig extremt hemma och knödde sig in ganska så bra. Det är bara att flytta på sina kroppsdelar där hon har tänkt ligga och låta henne göra det. Bildbevis nedan.



Idag blev ännu en tatuering gjord. Fy sjuttans så ont det gjorde ibland men oj så värt det va smärtan! Den blev hur fin som helst och precis som jag ville ha den. Bestämde själv hur jag ville att den skulle se ut och så skissade han upp ett förslag som jag tyckte blev bra. Så den här tatueringen är jag ensam om :) Den får ni inte se bild på för jag har ful plast på. I love it! :)

Blev lite filmtittande hos Tildos idag. Såg äntligen klart på P.S I love you (även fast Tilde hade tjuvkollat klart på slutet innan). Har ju sett den innan men den är ju helt fantastisk. Sen blev det skräck på det när Chirra och Kenny tittade förbi. Oerhört jobbig skräckfilm, jag blir så nervös och måste kommentera hela filmen. Jag och Tilde satt som små asplöv i slutet nästan. Början va kass, men slutet blev scary. Hoppas det inte blir mardrömmar. Va längesen jag såg skräckfilm nu.


Har ni hört ?

Det har jag! Tydligen så kan man numera gifta sig med en kudde. En man ifrån Asien (tror det var Japan) gick och köpte sig en kudde en dag. En ganska stor kudde med motivet av en tjej klädd i kimono på. Mannen fell in love så att säga i den här kudden och efter att de varit tillsammans i ett halvår så tyckte han att de skulle kila mer stadigt. Så han gick ner på knä och friade till sin kära kudde. Och hon sa ja antar jag. Så nu är de gifta och ska väl kanske leva lyckliga alla sina dagar. Härligt att all sorts kärlek tillåts :P Jesus Christ säger jag bara.

Jag kanske ska ta och fria till Winston då? Vi har ju trots allt bott ihop i 20 år.



Winston, tager du mig..

Slappa hela dagen

Fredrica kom hem till mig igår. Va en trött slappdag för min del så vi satt mest i soffan och pratade och uppdaterade varandra om vad som hänt det senaste. Går ofta ganska lång tid mellan vi ses. Inte bra. Sen gick en lite runda och postade mina brev till utbildningarna. Usch jag blir alltid nervös när jag postat brev och speciellt nu när det faktiskt gäller min framtid lite. Scary, men spännande :) Sen blev det melodifestivalen. Va en mysig eftermiddag/kväll.

Idag har jag inte haft lust till någonting. Mest legat i soffan och glott på TV. Har tänkt ungefär 100 gånger att jag ska gå ut och gå en sväng, men så har inte lust känslan slängt sig över mig och jag har struntat i det. Får se om jag kanske kommer iväg en sväng nu eller om soffan drar mig tillbaka :P Usch så slapp jag är.

Fredagkvällen

Det blev en mycket lyckad tjejmiddag i Fredags! Till förrätt blev det den supergoda avocadosoppan. Den skulle man ju kunna äta hur mcyekt som helst av! Och till huvudrätt blev det Kycklingfilé i en marinad med ris och en god sallad till. Blev också riktigt gott :) Och lite snacks på det som vi knappt hann äta av eftersom vi hade lite tidspress. Vi skulle va på Oscars innan 23.00. Så när vi hade ätit och sådär så blev det fram med volym och locktänger och fixa i ordning oss lite extra. Litegranna dans på det så blev det fram med cyklarna och sedan racercykling ner mot stan. Emma fick skjutsa mig och Tilde fick skjutsa Elin. Frida fick cykla själv. Emma gav järnet redan från första början. För er som undra vad det var för något som svischade förbi er runt kvart i 11 på kvällen så var det bara vi. Jisses! Oscars blev rätt bra det med :) Eftersom Håkan är på skidsemester så fick Frida raggat med mig hem istället ;P Eller om jag raggade på henne, jag vet inte. Duschade av oss när vi kom hem och sen blev det lite småprat innan vi somnade som två stockar. Blev god frukost och Sommaren med Göran på lördagmorgonen. Vi tyckte lite synd om varandras huvuden med som värkte efter gårdagen. Men det var det värt.

Tack för en jätterolig kväll tjejer! :)



Avocadosoppan. Ser kanske inte ut att smaka så gott som den faktiskt gör!



Kycklingfilén i marinad med sallad. Smarrigt!



Hade inte en enda bild på Tilde tyvärr så du får hålla dig mer framför kameran nästa gång ;) Här är i alla fall resten inne på Oscars. Oerhört snygg bild haha

Äntligen Fredag

Blev besök i Väröbacka igår (igen) får man väl nästan säga. Och jag är ju inte den som är den så jag kom lagom till lunch och fick även kvällsmat och snodde brorsans säng över natten. Han var ju ändå inte hemma. Don´t tell him! ;) Jag och mamma gjorde hemmagjord pizza och när pizzan blev klar så såg jag precis vad som skulle passa till den. Ett glas rött! Så det fick det bli även fast det va torsdag.

Nu är det städning och förberedning som gäller. Elin, Frida, Emma och Tilde kommer ju hit ikväll på tjejmiddag och det ska bli så trevligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fick handlat det sista idag. Emmas vita vin "Petit Chablis" som hon bara är tvungen att dricka ikväll! Ingenting annat funkar nästan. Varför är det alltid så när man kollar efter ett vin i hyllorna så hittar man självklart inte just det vinet förrän tredje gången man kollar igenom dem. Och då står det där mitt framför näsan på en skriker "Sanna här är jag!!" Men haha jag gömde mig för dig förut ska du veta. Måste vara så i alla fall. Men nu ligger den så snällt i min kyl och längtar efter Emma. :)
Vin är trevligt tycker jag. Det utstrålar trevlighet. VI kommer vara så galet mätta efter våran 2-rätters meny så vi får nog ner till Oscars sen och dansa av oss lite :P

Trevlig fredagkväll!


2 inlägg

Lite störande att det blir 2 inlägg som publiceras när jag skriver. Det är inte jag som är galen och tycker ni ska läsa det 2 gånger utan det är min blogg som är galen.. Strävigt värre


Tröttis Sanna

Kommer nog somna gott ikväll efter kvällens spinningpass. Känns kul att man hittat en träningsform som ger en riktig kick och som man samtidigt tycker är kul. Bra är också att man är helt slut efteråt. Det var vi verkligen idag. Instruktören körde stenhårt på uppförsbackar och vi stod upp och trampade i stort sett hela passet. Hej träningsvärk i framlår och vader imorgon! Är ju inte direkt någon träningnisse, men detta är ju roligt. Ska bli kul med innebandycupen vi ska ha om någon helg med. Innebandy är också riktigt roligt :) Kanske kommer jag få igång en bra träningsform, vem vet. Men finns ju mycket annat med som man vill hinna med, så det får inte bli för mycket ;P Ingen risk för det :P

Here and there and everywhere

Hemma i lägenheten igen efter att ha varit ute på vift ett bra tag. Igår var det bara hem och vända för att sen ge sig iväg till Emma för att träna ihop. Dock blev det ju ingen träning eftersom jag och Emma bara inte kan få ihop träning haha! Helt galet att det alltid slutar med att vi ligger döda i soffan istället.

Sen begav jag mig till mina kusiner för att passa dom under kvällen/natten. Blev pannkakor, läxläsning och lite Mästarnas mästare. Vaknade inatt av att yngsta killkusinen kom ner för att han inte kunde sova. Självklart får han krypa ner hos mig då. Att ligga två stycken i en liten bäddsoffa var däremot trångt så vi har ju legat ganska ihoptryckt om man säger så. Jag låg innerst mot fönsret där det drog så har fryst hela natten och krypit mot honom hela tiden :P Men klart det var mysigt :)

Har handlat inför tjejmiddagen som ska äga rum här på fredag med. Ska bli hur trevligt som helst med 2-rätters och tjejkväll. Menyn får ni se efter tjejmiddagen. Lång inköpslista blev det men det blev däremot inte dyrt. Det är ju gött. God och billig mat är det bästa jag vet!

Nu är det laddning inför spinningen som börjar halv 6. Frida skickade sms innan och frågade om jag var laddad och visst är jag det! (Tror jag) Haha :P

Sagan om...

Förra veckan fick jag höra berättelsen om ett svanpar som höll till vid en sjö. Det här svanparet hade hållt ihop väldigt länge och simmade alltid runt i den här sjön. Folk åkte dit och matade dem varje dag. Till slut blev svanparet riktigt tama eftersom de kom i kontakt med människor så mycket varje dag. Så närmade man sig så flög/simmade de inte iväg. En dag när folk kom och skulle mata svanarna igen som de alltid brukade göra så låg svanarna nackade på stranden. Det hade kommit någon elak människa och dödat dem. Svanarna som var så tama trodde att dem skulle få mat så dem kom ju fram. Men denna personen var inte snäll som dem andra. SÅ nu bor svanparet i himlen.

Sorgligt slut för det söta svanparet och tänk vad det kan finnas för hemska människor..

Alive

Hej!!!!!

Som ni alla förstår så överlevde jag spinningpasset igår! Och jag tyckte det va jäkligt roligt med. Så det hänger jag med Frida på fler gånger :) Min röv däremot säger sitt idag. Den värker och gnäller om jag sitter på den, så antingen står jag eller halvligger ner så den håller sig glad. Försöker undvika den sittande positionen. Kommer dock bli lite jobbigt på bion ikväll för då lär jag ju få sitta på den. Tror inte folk kommer uppskatta om jag antingen står upp eller halvligger i min biostol. Så röven min du får stå ut. 

För er som undrar så löste det sig för mig med den där anmälningskoden. Jag som va en liten liten klant och skrev innan jag tänkte en extra gång. Men nu är det åtgärdat.

Hade en mysig kväll hos familjen igår och ännu en natt höll Nilla mig sällskap. Även nu var hon ett plåster, men Me like that!! :)  

Födelsedagspappa

4 mars idag vilket betyder att det är Pappas födelsedag :) Grattis och puss o kram till dig!! Åker hem och grattar honom efter träningen.
Frida har lyckats få med mig på spinning. Har aldrig testat det innan så vet inte hur det är, men har hört lite allt möjligt om det. Får väl hoppas jag inte trillar av cykeln av utmattning utan att jag kommer ut därifrån levande. Lär ha go träningsvärk i röven och benen imorgon.

Imorgon ska vi gå på Alice i Underlandet på bio här i varberg. Jag har väntat på att den ska komma ut på bio så äntligen ! :)
Längtar även tills nya Sex and the City ska hamna på den vita duken. För då ska vi ha Sex and the City kväll och känna oss som en av dem. Nice!

Stort problem

Försöker hitta anmälningskoden till utbildningarna jag ska söka i Göteborg, men jag hittar då ingen anmälningskod.. Varför står det att man ska skriva anmälningskod om man inte kan hitta den. Antar att det kanske är jag som inte fattar bara vilken som är det. Om någon vet vad man ska hitta den så är jag tacksam för svar :)

Gekås med Emma

Kom för en liten stund sen hem från Gekås. Har spenderat så mycket pengar så Gud borde straffa mig. Men jag behövde allt. Har haft en väldigt mysig och rolig eftermiddag med Emma då vi irrat runt som yra hönor inne på det stora gekåset. Tappade bort varandra ungefär 500 gånger. Men då är det bara att irra runt lite till så har man snabbt hittat tillbaka till varandra igen. Fick köpt två nya Disneyfilmer till min samling. Snövit och Alladin :) Så nu har jag nog 23 disneyfilmer om jag minns rätt. Köpte nytt schampoo och balsam i den outleten som ligger bredvid där de har hårvårdsprodukter. Märket Bed Head blev det. Emma rekommenderade. Kommer nog funka bra. Nu är även alla presenter inköpta inför den här veckans födelsedagar. Skönt!

Det värsta på hela dagen var nog när jag kom hem från gekås och skulle få med mig mina kassar upp för min långa trappa. Jag var även i stort behov av att besöka en toalett vilket inte gjorde saken bättre. Jag körde en lite annorlunda bärstil uppför trappan eftersom kassarna stundtals blev lite för tunga. Jag gick först en bit med alla tre, sen tog jag en och en den sista biten. Så ett fasligt rännande upp och ner blev det. Har man ingen stark man så får man fixa det själv. En fördel att man får mycket armmuskler. Till sist kom jag fram till dörren och fick famlat fram mina nycklar och låst upp och fått livet att bli genast mycket enklare.

Höll på att bli bortskyfflad av en traktor som skyfflade bort snö innan idag. Lyckades befinna mig precis där den skyfflade ett antal gånger. Men var lite svårt att undvika. Dock klarade jag mig undan honom.

Imorgon får jag sovmorgon till klockan 06.15 :) Underbart för min del! Inte ofta man får det under vardagarna.

Johan Glans tips!

Det där med att lägga sig i fosterställning och hoppas på att allt löser sig funkar nog faktiskt ändå:) För nu har jag en present avklarad. Tack Johan "the one and only" Glans!

Tänkte lagat fläskkotlett idag efter att ha kännt lukten av det förut idag. Men så när jag kom hem så kom jag på att fläskkotletten ligger i frysen och det är alldeles för avancerat för mig att tina upp den nu. Jag går och öppnar kylskåpet, och vad ser jag!? Thaimat som jag, mamma och pappa åt i lördags. Praise the lord så gott! Hur kunde jag glömma bort det? Så istället för en fläskkotlett så ligger nu det i min mage istället.

Fick förresten reda på omvägar att min bror och pappa ska ha litegranna kalas på söndag. Och jag har inte fått en inbjudan!! Vad är det här frågan om? Tog min telefon och ringde min mamma och frågade varför inte jag är bjuden.
-Har inte jag sagt det till dig?
-Nej
-Men du är bjuden i alla fall
-Ja det är bäst att jag är det

Sen fick jag en inbjudan på sms att jag faktiskt är bjuden på kalaset. :)

Emma har gått och kärat ner sig i ett par skor. Problemet är bara att de inte finns kvar på deras hemsida på internet. Men då har hon mig som kan fråga efter dem här skorna och självklart skulle dem kolla upp det och försöka beställa hem :) Perfect!

Gekås imorgon!


RSS 2.0