Klant-Sanna is back

Gudars!!!! Om ni läser mitt förra inlägg så publicerades det 08.33. Då skulle jag varit på praktiken för en halvtimme sedan. Tror ni inte att smartskaftet till Sanna har ställt en väckarklocka (som hon inte har ändrat till sommartid) och går upp i godan ro och tror att allt är som vanligt. Märker inte ens på alla mina andra miljarder andra klockor att jag är uppe på tok för sent. Cyklar till praktiken och kliver in och alla utbrister, åh där kommer hon ju! Ehm jaaa.. vadå? Jag kollar på klockan och håller på att tuppa av. Tack gode gud för att jag praktiserar på ett ställe där dom inte halshugger en utan kan skratta åt min klantighet istället! Där stog jag helt snopen. Ja, ja, jag kan inte göra något åt det utan jag får kompensera den där timman på andra dagar. Tur att det inte var något viktigt vi skulle göra direkt på morgonen.

Nu är det bakning, vikning av tvätt och städning av golvbrunn innan jag bjuder lite snygga flickor på fika!


Äckelpäckel

Fick världens ångest igår över att jag inte rensat brunnen i duschen på länge. Men det finns nog inget tråkigare än att göra det! Och äckligt är det med.. Så nu på morgonen tog jag loss brunnslocket, så att jag inte har något annat val än att hinna med det när jag kommer hem. Så jag ser ju inte direkt fram emot att komma hem idag.
Är det någon annan som är hemskt sugen på att göra det, så är ni jättevälkomna hit! Duschbrunnen står beredd!


Monster i källaren

Nu ska jag ner och tjingsa på alla monster nere i källaren. Håller på att tvätta för fullans och nu när mörkret faller på, så måste jag ändå ner. Men det gäller bara att pumpa upp bicepsen och besegra dem ifall de skulle få för sig att gå till attack. Idag har jag ödslat bort hela kvällen framför den här nedrans datorn sen jag kom hem vid halv 6. Förutom tvätt då. Något annat måste jag ju kunna hitte på! Men datorn är ibland ett gift och man kommer baske mig inte härifrån. Men nu ska jag slita mig!


mat,mat,mat,mat

Godmorgon på Er!

Eftersom både jag och Kristin tycker det är illa keligt att laga mat till oss själva så har vi kommit på den brillianta idén att vi ska laga matlådor ihop! Det var nog den bästa idén på länge tror jag. Vi började redan förra veckan med att fixa matlåda åt varandra. Ibland lagar vi ihop och ibland lagar vi var för sig fast fortfarande åt båda. Igår var det matlagningskväll till tusen. Kristin har varit i London (åh vad jag också vill dit) och hade massor att berätta. Klockan halv 12 på natten var vi klara med maten. Tidsplaneringen är inte den bästa får jag väl säga.
Men nu har vi rätt så bra med mat.

Jag har varit sugen på sushi hur länge som helst så igår när vi gick på kvantum igår så köpte jag sushi i fiskdisken. Och det var väldigt gott kan jag säga! Så nu har jag stillat det suget lite.

Off to praktik. Ha en bra dag!


Fixi-trixi

Hallojsi alla pigga och glada!

Jag är en redig tös och har fixat bland alla mina papper och grejer idag. Det är väl det söndagar är till för. Att göra såna saker man inte gör annars. Jag vaknade pigg imorse och kände att det fick bli en lugn dag här hemma med att mysa runt. Har skypat med underbara Emelie som reser runt i Asien nu, men snart är på väg hem. Skype är sååå bra. Fick skypat med Fredrica med i veckan ju så det är ju bara helt hur bra som helst.

Hörde om att det hade varit lite hångel i Let´s Dance. Visade sig vara Alexander Rybak (som har tjej) och Malin som han dansade med. Alexander uttalade sig med att det var ju inte riktigt bra, men att de var så ledsna för att det åkt ut så det hade råkat börja hångla lite. Som det kan gå när dansskorna är på!

Som Mattias på jobbet sa om otrogenhet. Vissa råkar ju trilla över andras kön. Innan vi andra fattade att det va otrogenhet han syfta på! Hahaha, en lite annorlundare beteckning på det.

Nu ska jag fortsätta fixa och trixa! Ha en nicebice söndag!

Hellöö

Nyssens hemkommen från Göteborg och Väröbacka där jag varit med mina päron och broshiloshi. Vi hängde ett tag på IKEA och kollade in möbler till Teds lägenhet. Fast jag och pappa var mer intresserade av att kolla på alla roliga gosedjur och andra såna mer viktiga saker. Vad ska man med en soffa till när man kan köpa ett gosedjur som ser ut som en morot för?

Sen blev det Auf Wiedersehn till Ted på stationen. Förhoppningsvis kommer jag kunna besöka stockholmet i juni. Satsar på det! Tog en sväng till frölunda torg med och kikade på Stefan Andersson. Bra kille det där!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig snygg inför en kväll hos Carro och Daniel


New kitchen!

Den här veckan har det inte blivit mycket tid över för egentid i min lägenhet. Men ikväll har jag det! Idag när jag kom hem så var det omtapetserat och ommålat och det är jättefint! Så har gått här och fixat och donat lite nu under kvällen och så måste man ju fixa lite käk till imorgon och så där. Idag är min hjärna lite trött och snurrig för har inte hämtat mig helt från när vi var uppe mitt i natten och överraskade mamma och så har det varit mycket information att ta in under dagen. Så blir soffläge snart. Undrar om det går något bra på Tv. Har ingen koll på det. Har ni några Tv-programsförslag att rekommendera?

Jag höll på att köra på en hare i förrgår!! Asaläskigt! Den har tur som klarade sig från mina mördarinstinkter. Nej fy jag hade mått asdåligt om jag hade kört på den lilla raringen. Var mycket skrik den dagen. Såg först Black Swan med Kristin och där blev jag sketarädd ett antal gånger och sen var det dags för nästan-påkörning-av-hare händelse. Herregud för mycket skräck för min del..

Överraskningsång

God-trött-morgon

Inatt åkte jag, anneli, mormor och morfar och överraskade mamma som fyller 50 år idag! Vi hade med oss herrljunga cider att skåla med och tårta med 50 ljus i. Blev väldigt lyckat :) Firade av världens vackrast skönsång, alla i olika tonlägen! Så himla rörande. Men idag är jag väääldigt trött och förstår inte hur jag ska orka med praktiken idag. 

Praktiken har gått smällkaramell och jag blev så varmt välkomnad i måndags. De hade förberett åt mig och jag blev bra introducerad första dagen. Man känner sig vädigt redig när man använder ord som proforma o remburs och även förstår vad dem betyder. Lite har jag allt lärt mig under utbildningens även fast det ibland känns som att det går in och ut.
Det har gått två dagar och jag känner redan att jag har lärt mig mycket på dom.

Ha en ypperlig onsdag!


Pirr i pirr

Det är en salig blandning av känslor i min mage just nu. Den är pirrig och nervös inför morgondagen. Första praktiken liksom och man har ingen aning om vad som väntar en. Och sen även den där ångestkänslan som brukar komma dagen efter man partajat lite.. Var längesen jag kände när jag druckit att jag inte har riiiktigt koll på vad jag sagt eller vilka man stötte på under kvällen. Och att man säger saker som man i vanliga fall inte skulle sagt :P Får skylla på drickan. Men, men den känslan försvinner säkert snart. Sen är jag lite orolig för min kära vän som inte mått så bra idag. Hoppas det gått över till imorgon!
Imorgon tror jag det mesta kommer ha släppt och att jag kan krypa till kojs utan massa pirr och saker.


Tjejpartey!

Nu börjar jag sakta återhämta mig efter gårdagens tjejsnacksfestkalas! Hade en grymt trevlig kväll med Emma, Tilde, Malin, Kristin och Linn. Det är på tjejfesterna man pratar om sakerna man vanligtvis inte tar upp. Och sorry tjejer om jag blev astjötig det sista och fick för mig att prata djupt och klokt om saker och ting. Har kommit in i en filosofisk period tror jag. På min hand idag står det Hey Sanna och sen ett hjärta och jag har ingen aning om vem som skrev det, kommer inte ihåg vem det var. Så vet ni så upplys mig gärna :) haha! Vi drog ner mot cheers där det var rätt mycket folk och där det sista jag möter en som jobbar på IT-avdelningen på Vagabond nu där jag ska ha min praktik och han berättar att han i veckan förberedde min plats och installerade datorn och gjorde fint. Åååh jag blev nästan rörd när jag hör om förberedelserna. Börjar faktiskt nästan bli lite pirrig nu inför morgondagens början av praktik!


Inte en vanlig fredag

Denna fredagkväll skall jag icke tillbringa med goda vänner och ett glas vin i handen. Nej denna fredagkväll skall jag tillbringa med business english och ett glas cola i handen. Har vår tenta imorgon så då passar det ju utmärkt att sitta med skolböckerna ikväll! Men det kommer nog gå kalasbra imorgon får vi tro! Och imorgon är det lördag och med lördag menas fetingtjejfest! Jippihoo! Så imorgon kväll kommer jag tillbringa med goda vänner och ett (*host* flera) glas vin i handen. Fick ju bara mersmak på fest och dans efter förra helgen. Så watch out Varberg!

Nostalgibilder

Kikade in på min bilddagbok idag för jag kom att tänka på att det kanske är bra att spara lite gamla godingbilder från förr. Min dator har ju kapsejsat ungefär 570000 gånger, och jag lär mig aldrig att spara mina bilder förutom ibland när jag kommer på det. Så många bilder genom åren har försvunnit. Då är det tur att man har lagt upp lite på bilddagboken som man kan hämta. Herregud det var ju inte lite bilder heller. Fasen vad jag har skrattat mycket åt många! Bjuder på två bilder här!



Min snuttegos!



Var man snyggare förr? Vad tycker du Tilde? :D

Så roligt!

Igår var jag på den roligaste festen på länge! Mamma, pappa och Ted hade satt ihop till 120-årsfest och det blev kanonlyckat! Alla var glada och det var uppträdanden, sång och massor massor med dans. Jag har rätt ont i mina fotsulor idag kan jag säga. Dansade det mesta av kvällen. Idag är man väääldigt seg efter gårdagen. Så tack ska ni ha för en rolig kväll! <3

Lypsyl i mängder!

Från att inte ha haft några Lypsyl och trott att alla försvunnit så har jag helt plötsligt hittat tre stycken. Jag köper hela tiden nytt när jag tror att jag det andra försvunnit, för jag lyckas alltid tappa bort dom. Men nu står jag här med tre återfunna lypsyl. Så bra! Nu ska jag bara försöka att inte tappa bort dom igen vilket jag inte tror jag kommer lyckas med....

Dancy dancy

Om ni undrar vilken låt jag svingar rumpan mest till nu så är det Who´s that Chick med Rihanna & David Guetta! Vi ligger bra till i plugget nu med så imorgon blir det ledig dag! Jippi! :D


Fin, fin cykel

Om man koncentrerar sig mycket och samtidigt tuggar tuggummi så får man ont i käken. Det har jag nu...
Idag hämtade jag ut min lilla cykel från servicen så nu är den prima! Handbromsen funkar återigen och nytt cykelstöd och lite smörjning och pumpning på det. Härligt! Ikväll ska alla i Varberg på popquiz låter det som. Sköjigt värre! Men vårat lag siktar ju såklart på att vinna ;)


Saknar lite ibland

Vet ni vad jag har tänkt på mycket de senaste dagarna? Hur mycket man saknar och längtar efter mycket. Och hur mycket man går och tänker på varför vissa saker blev som det blev. En himla jobbig känsla! Men allting för något bra med sig för det har jag lärt mig genom mina 22 år att allting gör. Just nu funderar jag en del på varför det blev som det blev med Andreas även fast det var jag som avslutade det på grund av hans ständiga resande och lite annat. För er som inte vet så bröt vi det. Känns fortfarande lite tråkigt, men man vet att that´s life och det känns bra, men man går och funderar på hur det helt plötsligt vände som det gjorde. Och så saknar man personen för att man hade så roligt tillsammans. Men jag har så mycket annat i mitt liv så jag hinner inte med att gå och känna mig osäker på någon. Men vi skildes inte som ovänner och kommer säkert stöta på varandra i livet igen.

Sen saknar man personer som finns i ens liv, men som är långt bort. Som min bror som kommer hem på torsdag. När man vet att någon snart kommer hem så börjar man helt plötsligt sakna dom mer! Annars tänker man oftast inte lika mycket på det. Sen saknar jag tid. Jag vill hinna med så mycket mer än vad jag gör. Samtidigt som man ibland önskar att tiden går snabbare.

Ojsing vilket djupt inlägg för att vara mig. Nog med djupa ord.

Kristin överraskade mig idag med ett sms om semlor så hon kom hit efter jobbet och bjöd mig på fika! Så lyxigt! Tänkte jag skulle dra mig bort till Tildes grannaffär Hajen nu och handla lite till mitt tomma kylskåp. Har inte fått gjort det än :P Och ikväll ska jag inte sakna utan ikväll ska jag njuta av massa bra saker :) Tycker jag att alla ska göra idag! För det är ju semladagen!!

Ett tomt kylskåp

Är nyss hemkommen efter en trevlig lunch med Yasna efter dagens lektion. Imorse när jag vaknade och tänkte att jag skulle äta en sån där supergod frukost så öppnade jag kylen och skafferiet och insåg att där inte fanns någon supergod frukost.
Där finns i själv verket i stort sett ingenting ätbart. Det fick bli en morot och en minibaguette som jag värmde i mikron och som blev stenhård så jag höll på att bli ett antal tänder kortare.
Besviken på min frukost cyklade jag ner till skolan och hade en rolig lektion och lunch i alla fall.
Senare blir det till att åka och handla och fylla upp min stackars kyl och frys lite. Tänkte handla allt sånt som är bra att ha i kylen som kyckling, lax, köttfärs och sånt. Saker som är dyra, men som måste finnas för att man ska få stadiga måltider. Och såklart bröd och ägg så jag kan ha min lilla lyxfrukost imorgon bitti!


Hellos

Har varit på massage idag och det var bara sååå skönt. Känner mig helt orkeslös nu bara och seg. Började dagen med att titta lite innebandy. Kusin Emil spelade två matcher och dom vann båda så det var bra! Sen blev det lunch med Mamma, Anneli och kusiner och sen drog jag iväg till Caroline på lite massage. Göragött! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska ner och hämta tvätt. Oj så roligt! Sen blir det kul i alla fall för då blir det kvällsefika med Kristinis.

Marselimars

Mars månad har satt igång. Månaden med alla födelsedagar! Den kommer alltid lika plötsligt varje år. Imorgon fyller min underbara pappa år! Och sen bara det rullar på med resten av födelsedagarna. Ser fram emot en trevlig helg i alla fall. För min helg har redan börjat mohaha. Ingen mer skola denna veckan ;)
Now we have started an English course so I have to speak English a lot and learn how to speak business English. That was all I had to say today. Have a lovely day all of you!

Best regards

Sanna

RSS 2.0