Tjoo

Även idag är det Fireflies som gäller. Den går fortfarande på repeat med Hög volym!! It´s the song!! Det blev Pocahontas som Disneyfilm imorse. Also nice.

Har dålig fantasi på vad som kan skrivas idag så Hejdå



/Sanna

Det kallas att man trivs

Så jäkla gött när den ena kan sitta vid datorn och leta musik, den andra kan sitta och spela piano och den tredje kan sitta och måla. Ibland behöver man inte prata med varandra för att man ska trivas :)

Många har ju något speciellt ämne i sin blogg då de antingen till exempel skriver mycket om mode, hälsa, smink eller annat. SItter och funderar på vad mitt speciella ämne skulle vara i så fall. Men får nog ta och fundera ett tag till.

Ps-musikalen har premiär till helgen med, men jag har glömt köpa biljetter så får se den till sommaren istället. Man får ju bara inte missa den. De ska ju göra "Hair" denna gången! Blir nog riktigt bra. De är så duktiga alltid som är med. Själv har man inte medverkat i någon Ps-musikal, men i alla fall i Disney-musikalen som vi gjorde som projektarbete och det Sceniska projektet då vi gjorde en musikal om döda musikerlegender. Båda blev bra och sköj var det :) Speciellt Disney-musikalen. Kanske får bli en Disneyfilm ikväll när kusinen kommer och ska sova över som hon har velat jättelänge och nu äntligen ska får göra :) I Love Disney

SÅ jäkla gött med FREDAG!!

/Sanna


Rama in dom fina

Idag fick jag mina kort jag lämnat in på framkallning. De blev så himla fina :) Hade köpt några ramar sen innan så nu har jag ramat in dom finaste jag vet. Blev så vackert så vackert ;) Sitter och lyssnar på Fireflies med Owl City om och om igen. Jag får mina förälskelser i låtar då jag är så dökär i den så jag lyssnar sönder den många gånger. Man får försöka hoppa över att lyssna på dem den där sista gången då de blir uttjatade. Nej nu bytte det låt! Måste sätta på den igen!! ... Sådär ja :) I´d like to make myself believe la la la la la....

(Tycker det är lite jobbigt när folk man verkligen bryr sig om är ledsna :( Det vill jag inte dem ska vara. Inte bra när dumma grejer händer. Men det löser sig alltid och man lägger det bakom sig hur jobbigt det än kan kännas och hur lång tid det än kan ta. Man får uppskatta det som finns och dem som verkligen bryr sig om en och som alltid finns där. Det blir bra.)

Hittade en göramyckesnygg sidentröja igår på Gina Tricot som jag faktiskt tror att jag bara måste köpa. Tyckte den sa "Sanna du skulle göra dig så galet snygg med mig på så du skulle bara veta. Jag vill bo i din garderob." Det måste väl vara ett tecken på att jag ska köpa den va? Kanske skulle bli fin till Emmas 20-årsmiddag. :) Va nog fler klädesplagg som flörtade lite med mig med. Jag är ju ganska så lättflirtad så får se.

Nej nu får jag förbereda mig inför den romantiska middagen på donken som ska äga rum sen. Ser ut som ett halvt ösregn som är på gränsen att bli värre. Den förklaringen gav väl er en ganska så bra bild över hur jag just nu ser ut.

/Sanna 





Happy, happy!

Är så glad för min chef gick med på att ge mig ledigt den tiden jag vill ha ledigt !! :D Ibland leker livet extra mycket :) Fick sms av Tilde som undrade om jag ville gå på stan med dem, men så skulle jag typiskt nog på möte med jobbet idag så det får bli en annan gång. Det roligaste var bilresan hem från mötet. Har en arbetskamrat som pratar konstant och skrattar så hon gråter åt det hon säger. Detta gör hon varje gång man träffar henne :D Idag var det roligaste när hon berättade att hon sett Ace Ventura filmen. Och då pratade hon om scenen då han gömmer sig i en noshörning och sedan ska klättra ut där bak på den. Folket runtomkring tror noshörningen ska föda då och tittar med stor entusiasm. Hon skrattade åt det så hon höll på att ramla ur bilen och vi skrattade nästan lika mycket. Rolig bilfärd när hon är med :)

Lämnade in kort som ska framkallas idag med. Så himla kul när man får det i riktiga kort istället för att bara ha dem på datorn. Det är det som är lite dumt med digital kamera att de nästan alltid stannar på datorn. Men nu blir det framkallning för andra gången sen jag skaffade digitalkamera för ett par år sedan.

Nu blir det att titta på Guldbaggen 2010 med mamma som är här och ska sova över


/Sanna  

Storstädning!

Har städat och plockat i ordning i hela lägenheten nu. Dammat, torkat, dammsugat, våtmoppat ja allt! Så nu luktar det gott gott gott :) Och jag luktar också gott i min nya bodybutter som jag också fick från Fredrica :) Cocos yummie ;)

Mysmorgon

Älskar morgnarna när man vet att man kan ligga hur länge som helst i sängen för att man inte har något som helst att passa. Efter att ett bra tag ha drömt att jag var galet kissnödig så vaknade jag till slut och insåg att det var akut nu. Blev ilfart till toaletten. Sen tog jag min noblesseask jag fick av Fredrica igår och intog sängen igen. Fortsatte läsa lite på boken jag påbörjat. "Julias arv" heter boken och är skriven av Sidney Sheldon, min absoluta favoritförfattare! Han är min bokgud! Skriver så grymma böcker. Har inte läst en enda bok av honom som jag tyckt varit dålig. He is awesome. Innan jag hade fått sett en bild av honom trodde jag garanterat han var en tjej om man tänker på namnet. Men det visade sig att tjejen var en vithårig gubbe istället. Men det går la lika bra det. Kan lägga upp en bild så även ni får se hur Sidney i egen hög person ser ut.

Drog hem till Stefan igår kväll så det blev ingen ensamhemmalördagkväll för min del. Tilde och Daniel kom också dit och så såg vi en film. Läskig film som vanligt så man sitter och darrar som ett asplöv. Tyckte det va äckligt för det var barn som var dom psykos i filmen och mördarde. Sen spelade vi Mario på Wii. Jag skrattade så jag grät i början för det var så skoj. Men sen gick det litet dåligt och jag började använda fula ord och muttra där jag satt. Nice lördagkväll i alla fall. Idag MÅSTE jag städa min lägenhet. Men har nog energi för det idag så det är gött!

/Sanna


Sidney min bokgud

Sidney i egen hög person

Tjejkväll

Igår kväll så blev det tacos Igen, fast med Lisa, Evelina och Emelie. Hade så himla mysig och galen kväll. Efter maten så började vi fixa i ordning oss och sen hoppade vi runt överallt i lägenheten och tyckte vi var sjukt roliga. Förresten när jag skulle köra hem oss från stan när vi handlat så glömde jag dra ner handbromsen, men bilen körde ändå. Så inte förrän jag kom hem märkte jag att handbromsen fortfarande va i. Oooops. Men tur att man har en så grym bil så den kör ändå ;P
Jag va nykter eftersom jag skulle upp och jobba klockan 05.00 idag så jag körde ner oss till Cheers and Beers sen där vi dansade lite grann. Va rätt mycket äckligt folk ute som äcklar sig på dansgolvet men man får bita ihop och dansa ändå. Hade kul i alla fall :) Sen ringde moster som va ute så jag körde hem henne och drog hem och la mig.

När klockan ringde imorse för att jag skulle upp och jobba trodde jag att jag skulle dö. Så j*vla trött jag var. Och så hade jag fått ont i ryggen med under den korta stunden jag sov. Piss med. När jag gick där sen och halvsov så skulle jag ta hissen upp till övervåningen. Hissen är väääälidgt liten och städvagnen rätt stor. När jag fick klämt in mig där och började åka upp så på nåt konstigt vänster lyckades jag slå moppskaftet rakt i ögonbrynet. PANG! sa det nästan. Det gjorde så ont så jag blev arg! Svor lite och funderade över att kanske lipa en skvätt, men jag sket i det. När jobbet var klart gick jag hem och la mig igen. Sen har jag inte gjort mycket idag. Fredrica kom förbi en sväng och hälsade på. Sen har jag bara vilat. Får se om jag orkar hitta på nåt ikväll med vännerna eller om jag fortsätter slappa. Lite skumt att va ensam hemma en lördag, men vad gör man när man är trött. Får se vad som händer.

/Sanna 

Verkligt eller inte..?

Efter en lite fram och tillbaka dag så kom Tilde, Elin och Stefan hem till mig och käkade tacos. Görgott! Alltid avslappnat och roligt när de är här. Man pratar verkligen om allt. Intressanta och ointressanta saker. Sen kom Chirra och då satte vi på filmen.. hmmm. kom inte ihåg vad den hette men något med fourth tror jag. Folk som drömde samma drömmar och blev besatta av aliens på något sätt. Filmen var verklighetsbaserad och man fick se lite intervjuer och filmklipp som skulle va på riktigt. Tycker sånt är skitläskigt när man inte vet om man ska tro på det eller inte.. Fick ont i magen ett tag under filmen så fick hoppa ner lite hos Stefan i sackosäcken. Tur att man har beskyddande killkompisar! Kommer säkert drömma mardröm om filmen inatt.

Imorgon är det tänkt att i alla fall jag Emelie och Evelina (kanske någon mer) ska laga lite mat och sen får vi se vad som händer. Om vi känner för att slå klackarna i taket eller bara sitta kvar där vi är. Jag har ju knappt återhämtat mig från förra helgen då vi firade min 21-årsdag med bowling och mycket dricka. Sjukt roligt var det :) 
Jobbar på lördag så får ta det lugnt i vilket fall. 

Nu skriker sängen! Godnatt på er

/Sanna  

Första blogginlägget

Efter jobbet idag drog jag hem till Emma för att gå ut och gå. Efter promenaden bland snö, pannkakor och knäckebröd så gick vi hem till Emma för att dricka varm choklad och äta lite lite godis. Galet gott! Så fort vi ska vara aktiva så slutar det alltid med något onyttigt. Men snart, snart ska vi sätta igång med någon form av träning. Vi började prata om bloggar och sådär när vi satt där och kom fram till att vi båda ibland känner oss väldigt sugna på att börja blogga. Så vi bestämde oss för att idag skulle vi starta varsin blogg. Eftersom jag inte vet än om jag varken är bra på att blogga, eller om jag kommer tycka det är kul så får vi se hur långt jag kommer med det här. Men I´ll give it a try! Och hoppas det blir bra :)

/Sanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0