Pluggångesten is back

Hade glömt den här pluggångesten som kastar sig över en dagarna innan tenta. Herregud, man känner att ingenting fastnar och man får huvudvärk och man befinner sig i ständig stress. Praise the lord för fredag eftermiddag när tentan är gjord. Man dricker kaffe mer än någonsin. För det första för att ens mina två ögon ska få se dagens ljus på morgonen. (Har blivit sjukt morgontrött) Och sen för att det känns som att man skärper sig och återfår fokus och huvudvärken försvinner. Dock brände jag hela inneröverläppen nu när jag skulle ta en klunk av det nybryggda kaffet...
Trots allt detta känner jag mig väldigt nöjd med mitt liv när höstsolen lyser in i min plugghörna och jag tänker på allt det roliga man har med alla människor omkring sig :) Symöten, partyn, fika, lunch, mys och tokigheter. 
Och allt det roliga jag kommer få när jag är en färdigutbildad inköpare! :)

Höstsolar

Sitter så djupt nersjunken i mina studieböcker så att jag nästan får nare under näsan. Nu längtar jag till de fina höstdagarna när man kan ta på sig sin fina mössa och gå ut och kolla på den fina kvällssolen och mysa med sina nära och kära. Däremot hittar inte jag min favoritmössa :( Den som Chloe virkade till mig för ett par år sen. Jag blir lite ledsen, men håller tummarna för att den ska dyka upp.



Förra hösten när jag och Tilde begav oss ner till Läjet och gick runt på klipporna :) Och jag har min älskade favoritmössa! Var kan den vara!?


Allt som behövs

Har haft en mycket bra helg innehållande allt som behövs för att få en bra start på veckan. Fredagkvällen har jag ju redan nämnt och sedan bra fest med andra nära vänner på lördagen. Har även fått träffat min kusins nya exotiska kille. Mycket trevlig prick! Igår hann jag med en tur ut till föräldrarna. Fick raggat upp skjuts ut av "grannen", så att jag kunde åka med mamsen in till stan idag. Blev rena rama släktträffen eftersom mormor och morfar även var där när jag kom. Har varit duktig och pluggat lite med.

Nu blir det skola!
tjopp tjohej!

Bra fredag :)

Hade en helt underbart rolig kväll igår med mina fina tjejer. Tiden bara sprang iväg hela kvällen. Nere på stan var det väldigt lugnt, inte mycket folk alls. Vi hade skoj och träffade roligt folk.  
Igår fick jag pirret i magen känslan av en person. Inte ofta jag känner så, men igår gjorde jag det :)
Jag, Evelina, Kristin och Steinar drog i alla fall hem till mig sen och efterfestade på min björnbärspaj som jag gjorde igår. Satt riktigt fint så där in på småtimmarna.
Idag är jag redo för att fira Daniel ikväll som fyllde år i måndags. Blir nice!

/Sanna

Fredag bästa dagen på veckan

Ikväll kommer Kristin och Evelina hit! :) Vi ska äta god mat och sedan blir det att slå klackarna i taket. Kan inte bli annat än en bra kväll.

Trevlig Fredag!

Mumsfillibabba

Vill bara säga att Tildes cheesecake igår var det gudomligaste jag ätit på länge! <3 Mums!!!

Lite, lite irriterad

Den här dagen har inte varit den bästa. Börjar med att mitt moden bestämmer sig för att gå sönder så jag tvingas köpa ett nytt. Precis vad jag kände för att lägga pengar på..
Sen blir det lite tjafs i projektgruppen. Vi var två som hela tiden fick våra förslag och åsikter nekade av två andra och nästan lite förlöjligade det sista på dagen. Det var tydligen "orelevant" det vi sa. Blev även väldigt missförstådda på enkla saker. Sånt gör mig aningens frustrerad. Men man biter ihop och försöker hålla sig lugn, men visst är det störande när någon sitter och himlar på ögonen åt en? Inte acceptabelt! Som tur är så är vårat grupparbete klart om en vecka så då kommer man ifrån de personerna. Men nu är det inte alla i gruppen som är såna som tur är :)

Inte ofta jag brukar skriva att jag är arg, men idag blev jag faktiskt det. Vissa saker kan jag bara inte tåla.

Som tur är ska jag på Zumba med Frida ikväll så jag kan dansa bort min ilska :)

Sova nu

Nu har jag kollat igenom halva boken inför tentan nästa fredag och strykit under med mina fina understrykningspennor. Mitt huvud säger att han inte vill mer utan han vill kramas med kudden och resten av kroppen längtar efter att krypa under täcket. Så nu stänger jag av min Fantastico lista på spotify och säger godnatt för nu är jag trött. Sista låten blev Anthem från Chess. Mäktigt slut på denna dagen! :)

Natti natti

Hemma från das stockholmet

Godmorgon alla morgonpigga! (Jag tillhör inte den gruppen...)

Är hemma efter en utmärkt helg uppe i Sveriges huvudstad. Ted har tagit väl hand om mig och vi har haft en rolig helg, med lite shopping, bio, hemmakväll med film och gitarrspel. Var lite vemodigt att säga hejdå igår på tågstationen, men vi ses ju om ett par veckor igen. En trevlig kille frågade om han fick sitta bredvid mig och det fick han absolut. Erbjöd sig att lyfta upp min tunga väska och satte sig tillrätta. Det här kan bli en bra resa tänkte jag, men så kommer en kvinna och frågar om det är våra platser. Det visade sig att han inte hade numrerad plats. Attans... Så kan det gå, bättre lycka nästa gång.

Ha en bra dag alla!



På ett café. Vet inte hur Ted lyckades få bilden så här ljus genom att bara trycka på avtryckarknappen, men den blev ändå lite fräck.

Expendables

Jag tar tillbaka det med att jag är i Huddinge. Flemingsberg var det visst, Huddinge är hållplatsen innan.
Hade en bra kväll igår med Mongolisk mat och en bra biofilm med mycket muskler och skön humor! Känner mig som en väldigt liten tjej när jag hänger efter Ted inne i Stockholms stad. Såna här storstäder befinner jag ju mig inte varje dag i, men det är nice. Vi är lite deppiga nu för att det spöregnar ute och vi känner inte för att för att gå vägen ner till pendeln. Vi kommer vara redigt blöta eftersom ingen av oss har ett paraply. Vi får vänta ut regnet lite och hoppas att det lättar. Är ju shoppingsugna!

Ciao 

In das Stockholmet

Hej hopp!

Här sitter jag i Huddinge ensam i en studentlya. Ted är i skolan och jag pluggar "hemifrån." Har ju tenta om två veckor. Stockholmresan gick bra och Tilde var gullet själv som skjutsade upp mig till Göteborg.
Ikväll blir det till att käka ute och sen gå på Sergels torgs bio för att se The Expendables. Ska blir rooligt!

Hopp hej!

Jobbigt spinningpass

Sitter här mätt och glad efter en omelett. Var på spinning med Frida förut och innan oss hade det redan varit två spinningpass. Herre min skapare vad det var varmt och lukta svett i lokalen. Vi som kom efter blev rätt svettiga vi med och hade fruktansvärt dålig luft. Vi stog upp på cykeln under nästan hela passet med som man var rätt mör efteråt. Eftersom jag och Frida inte setts på ett tag så blev det att vi stog och tjöta en stund utanför sen också och jag följde Frida hem (väldigt långt.. ca. 100 meter från Atletica :P) Ska nog packa lite nu tror jag inför min lilla tripp. Om jag orkar resa mig från stolen...


Plugga hela dan

Förtjänar jag glass när jag sitter här i all min glans och pluggar? Ja klart jag gör!

Idag har jag varit en duktig tjej. Jag har gått i skolan, hämtat ut tågbiljetter, tänkt rösta men de hade bytt vallokal när jag kom dit och jag var kissinödig så jag cykla hem, tvättat, tagit hand om en trasig tvättmaskin som spydde vatten på mig men säkert inte blev lagad ändå, ska laga mat och pluggar så det brinner på mina fingrar och i min hjärna. Jag har gjort pluggningen till något hyfsat roligt som vår lärare sa. Jag kokade lite té, poppade popcorn och satte mig tillrätta vid köksbordet. Och nu tycker jag även att jag förtjänar glass. Hur ska det här sluta om jag ger mig själv en massa godsaker hela tiden som beröm för att jag pluggar? Ja, ja té är bra och glass och popcorn har jag inte ätit på jättelänge. Så det är okej idag säger jag. Hon sa att man kan köpa en fin penna med att ha när man pluggar så känns det kul. Jag har många fina pennor så det är bra :)

Back to plugg!

Söndagsmatlagning

Sitter här i mitt kök och tjuvkikar på min granne i fönstret mitt emot. Tror de sitter och äter, vilket jag med snart ska göra. Har en boreenlåda (pastagratäng) i ugnen som luktar himmelskt!
Har varit hos Daniel hela eftermiddagen för att fixa med min dator. Mitt Microsoft Word har inte funkat så han skulle hjälpa mig med det, vilket resulterade i att han hittade virus upptill. Attans.. Men nu är den som den ska tror jag :)

Hade en mycket trevlig spelkväll igår med Emma, Christian och Niklas. Käkade tacos och spelade wii och två andra sällskapsspel. Vi var helt slut efter vissa tävlingar på wii, då man ska klättra i rep och göra armhävningar bland annat. Puh! Var något sorts lumpenspel tror jag. Så denna helgen har varit kanon! :) Nästa helg blir det Stockholm, vilket ska bli roligt.

Inköpsindianer

Nu är nollningen slut. Har haft ett par riktigt roliga dagar med mina klassisar. Det galnaste var nog pubrundan i torsdags. Vi skrek och sjöng så vi hördes nog över hela Varberg. "Kom spring på gömda gatorna i Varberg. Kom smaka på vår öl och vin och spriiiit. Kom festa med oss Inköpsindianer. Allt du vill, allt du önskar det kan vii!" "1 och 2 och 3 indianer, 4, 5 och 6 indianer, 7 och 8, 9 indianer, NakenAnders är vår hövding!" Våran fadder Anders som vi hade näckade nere vid barnens badstrand. Klockrent! Det ingick i tävlingen vi hade som innebar att man skulle göra ett antal saker som stog på ett papper och samla poäng. Igår hade vi finsittning på societen. Det var trevligt :) Blev mycket dans! Tilde var snäll och kom och hämtade mig igår, så vi satt hemma hos mig lite och pratade en massa in på småtimmarna. Mysigt!

Ikväll blir det tacos och spelkväll med Emma, Christian och Niklas. Blir nog riktigt trevligt :)



Här har ni vårat indianlag. Snygga är vi. Dock var inte alla från klassen med så det är en del som saknas. Jag är ju brunhårig nu istället så ni kanske inte känner igen mig riktigt ;P

8 September

Kanske lite dålig uppdatering här, men har varit så mycket nu det senaste. Skolan har ju satt igång och vi håller på med grupparbeten och nollning står på schemat. Men det är svårt att glädjas riktigt, riktigt mycket när personen som betyder mest för mig har varit med om något jobbigt nu. Han går igenom ungefär samma sak som jag gjorde för 1 ½ år sedan. Personen som man litade på och tyckte så himla mycket om, helt plötsligt väljer att lämna en utan förvarning. I mitt fall var personen inte ärlig och sa att det berodde på att den träffat en annan, men i detta fallet är den det. Sånt händer och det får man acceptera. Verkar som att vissa förändras lite när dem bytar stad. Men jag tycker ändå på något vis det är konstigt att sånt kan komma så plötsligt. I mitt fall slutade ju inte personen höra av sig förrän ett halvår senare och det gör inte saken bättre. Ville inte förlora mig helt utan ville gärna ses någon gång ibland. Man måste ju få gå vidare, vilket jag gjort. Men det tar tid och det gör ont i hela kroppen i början. Fastän detta är något i stort sett varenda människa kommer få gå igenom på olika sätt så känner man sig så hjälplös precis då. Eller jag gjorde det i alla fall. Men livet fortsätter och världen är full av andra och vännerna och familjen är det bästa man har. Men visst är det hemskt när någon man trodde gav en allt, helt plötsligt vänder.. Så nu blir det en resa upp till Stockholm för min del om en vecka. Ska bli skönt att träffa dig ♥

Nollningen igår var i alla fall riktigt rolig. Vi sprang runt i Varberg utklädda till Pocahontas/Indianer. Tilde och jag gick på stan på förmiddagen och hittade kläder till mig och fikade lite. Rätt skönt att kunna vara lite utflippad ibland och springa runt utklädd. Man får gå runt och tigga saker och fixa lagflagga, lagsång och lite annat och självklart festande. Alla gick där med sina systempåsar. Första gången jag varit med om att man kan gå och dricka så öppet ute på gatorna. Idag hoppar jag nollningen och fortsätter imorgon och på fredag med festande och aktiviteter. På lördag blir det nog spelkväll hos Emma och Christian. Nice!

Hela veckan ska berättas

Tjabba Tjena!

Veckan har gått fint! Jag är glad :)

Måndagen: Upprop med klassen, gick smällkaramell. Hann inte lära känna någon speciellt men det kändes bra med informationen man fick och sådär.

Tisdag: Ledig dag. Jag pluggade på i våran bok till första kursen. Projektledning och ledarskap. Sen åkte jag hem till mamsen och papsen och lilla hundsen.

Onsdag: Ledig dag. Mamma och Pappa åkte med Teds flyttlass till Stockholm. Nu är han en riktig stockholmare. Jesus kristus. Men han kommer snart hem och hälsar på oss igen då han har praktik :) Jag tog ansvaret för vovsingen och åkte ut till mormor och morfar och var med dom hela dagen. Åt mat, promenerade, plockade björnbär och lite sånt. På kvällen blev det till att umgås med min söta Emma. Som vanligt slutade det med att vi hade köpt världens fetaste godispåse och hyrt en tjejfilm. Även fast vi inte orkade godiset så tryckte vi i oss ändå. Lite plats finns det alltid även fast man blir illamående strax efter.

Torsdag: Klassen åkte ut på Getterön för att lära känna varandra. Gick kanoners! Lagade mat, gjorde olika samarbetsövningar, hade lite stafett, pratade en massa om olika saker m.m. 

Fredag: Ja, idag är det faktiskt fredag. Believe it or not! Vi har haft våran första riktiga lektion. Dagen har gått i formel 1 fart. Helt plötsligt var det tack och hej ha en bra helg. Ganska lärorik dag i alla fall och min skolhjärna har nog inte helt frysit till is. Den har snart smält loss helt. Ikväll blir det till att laga mat med mina vagabondisar! Ska bli nice nice nice! Saknar dom ju redan! :) Får se om det blir lite utgång eller om vi stannar kvar hemma hos Karolina. Man vet ju aldrig efter ett par glas vin om man vill slå klackarna i taket eller inte.

Imorgon ska jag träffa andra gosetjejer! Tilde, Elin, Malin, vad jag vet än så länge :) Wei!

Ha en asbra fredagkväll för det ska jag ha!!!!! So long

RSS 2.0