Skolstart

Idag känner jag mig som ett litet barn. Jag ska börja skolan igen! Väskan är packad och jag hade lite svårt med att välja vad jag skulle ha för kläder. Det pirrar i min mage och jag undrar vad jag kommer få för klasskompisar. Om de nu vill bli mina kompisar...? Men det vill dem väl bli! :) Har ätit en stadig frukost så att jag ska ha bra med energi. Wish me luck!

I fredags var jag på romantisk middag på Zorbas med Kristin. Supermysig kväll! Sen drog vi till Cheers och drack drinkar och bara chillade. I lördags var det efter en mycket trevlig sväng på stan med Tildos dags för kräftskiva hos Evelina och Mathias. Hade otroligt roligt, men kvällen gick så fort! Eftersom det var en hel del mygg så bestämde sig jag och Kristin för att snapsa bort dem. Och tro det eller ej, men det funkade! Slutade med att jag, Steinar och Sebbe somnade i varsin ände på soffan och Kristin på ett liggunderlag på golvet. Tack alla ni som förgyllt min helg!


Tack och Hej



De är ju helt underbara på Vagabond. Blomman är ju otroligt vacker och så en superfin kopp från Ittala som jag kan dricka ur när jag pluggar :) Och av Åsa-Lena och Ulrika fick jag en almanacka med pennor och sudd till. Kanoners! Tack Vagabond för 2 roliga lärorika år. Hoppas vi kommer ses igen :)

Emma skickade ett riktigt värmande sms idag. Hon gör mig glad! <3

Ikväll väntas romantisk middag på Zorba med Kristin. Roligt att mamma och hennes väninnor ska dit med ikväll. Det hade jag inte en tanke på när jag bokade bord. Men det blir ju trevligt värre! Sen antar jag att resten av kvällen kommer bli kul som bara den!

Trött men laddad

Blev en lång dag på jobbet idag och när jag kom hem susade det riktigt i mina fötter så det blev soffan där jag legat och halvsovit hela resten av eftermiddagen. Det enda vettiga jag gjort idag var att diska, men orken till annat har bara inte funnits där. Jag laddar som sjuttans inför helgen i alla fall som kommer bjuda på middag och utgång med Kristin imorgon och på lördag kräftskiva hos Evelina och Mathias :) Ska bli hur roligt som helst och jag ser fram emot det jättemycket! Kan nog inte bli annat än bra :) Nu blir det en dusch och sen säkert sova. Imorgon är ju min sista dag på jobbet innan skolan börjar. Crazy! Kan nästan inte fatta det. Kul med tanke på att man ska börja något nytt, men konstigt för att man är van vid att ha sitt lilla jobb. Men det blir nog lite inhopp då och då så helt kommer dom inte slippa mig ;)


Höstens sko



Här är skon som jag kommer spendera hösten/vintern i. Nu är det så att jag kommer ju inte bara ha en sko utan vänsterskon som inte är med på bilden kommer jag självklart också bära. Tycker det känns bäst så. I vilket fall så älskar jag skon!

Sista dagen på Vagabond..

Idag gjorde jag min förmodligen sista heldag på Vagabond. Kändes jättekonstigt... På fredag ska de ha avtackning för mig och två till. Vem vet, jag kanske dyker upp igen fast kanske då på logistik eller något annat. Men det var en bra sista dag och Marie på sälj berömde mig för att hon tycker jag fixar bra åt dem och kunderna och sa att dem uppskattar mig mycket. Det var väldigt roligt att höra! Sånt kan man leva på en hel dag :) När klockan var dags för att sluta jobba gick jag till shopen för att inhandla nya skor. Tjejerna i repan var trötta och det var jag med så det blev mest en massa flum. Men jag hittade ett par skor. En väldans beslutsångest bara eftersom det finns oootroligt mycket snygga skor nu i höstkollektionen. Och vänta bara till sommarens kollektion kommer!! Gilla! Med ett par skor till i bagaget slängde jag mig ut i stormen och flög likt superman hem till min lägenhet för mys.

Ta det lugnt dag

Ansiktsmask, film, frukt. Lite mysigt att sitte inne när det spöregnar ute. Har haft en mysig eftermiddag/kväll med Tilde. Efter en superlugn helg var det inte fel med ännu en lugn dag :) Måste ta igen sig ibland.

4 riktiga dagar kvar på jobbet :)

Hejdå Ted

Igår kom dagen. Min lillebror som jag håller så kärt skulle lämna våran sida här i Varberg för att ge sig ut på nya äventyr upp till Sthlm. Där ska han läsa till musiklärare. Eftersom tåget var en halvtimma försenat fick vi kasta oss in i bilen och köra snabbt upp till Göteborg där han skulle byta tåg. Han hann i grevens tid och vi hann inte ens krama honom hejdå för att han fick springa till tåget. Tåget gick 10 sekunder efter han hoppat på. Vilken tur!
Pratade med honom i telefon sen på kvällen och allt hade gått jättebra och han var framme på vandrarhemmet som han ska bo på någon natt. Blir spännande det här! Fabian fick även hänga på i bilen eftersom han också skulle med det tåget och lika gärna då kunde åka med oss.

Kom tillbaka till Varberg där det blev lite spelkväll med Tilde, Stefan och Erik. SnaggErik är det nu jag menar Emma :D! Sen lyssnade jag till mina grannar som hade fest och spelade allt från Lady GaGa till Elton John. Hör aldrig grannarna ha fest så var riktigt glad igår att dom faktiskt har det! :)

Liten kräftskiva

Ikväll hade jag och Pappa och Ted en liten kräftskiva här hemma hos mig. Satt väldigt fint med kräftor och jag åt tills jag inte åt mer. De flydde hemifrån när mamma skulle ha tjejfest och tog även Nilla med sig :) Är ganska trött efter att börjat jobba klockan halv 6 imorse och sen haft fullt upp hela dagen. Så blir nog godnatt nu, ska bli superskönt med sovmorgon imorgon.

Hundar hundar hundar

Emma har åkt hem. Hade en mysig kväll/dag! Vi såg filmen Hachiko här som jag hade hyrt. Så söt film som handlade om en hund som är sin husse väldigt väldigt trogen. Lite snyft på den blev det. Den dagen jag har ett jobb som har bra arbetstider eller andra bra förutsättningar så vill jag skaffa en hund. Min drömhund just nu är dvärgcollie :)





Är dom inte bara helt underbara :) Men just nu har man ju redan världens bästa hund. Nilla!! En liten extra tanke till dig idag Nilla vid läggdags efter att ha sett en sån här hundfilm. Puss på dig! Och tack Emma för en mycket trevlig dag :)

Godnatt

Jävla Emma! :)

Om ni har läst Emmas blogg så kan jag säga att det är inte bara jag som får Emma att köpa kläder. Hon får Mig att alltid shoppa! Är det dåligt inflytande eller bra inflytande? Jag vet inte.. Men det är alltid bra grejer som väl e. Men att komma tillbaka från stan med två behåar och två sorts skjortor och allerginässpray. Då har man shoppat en del. Nu blir det tacogratäng! Mums!! :)

Hektisk dag

Har varit helt sinnestrött hela dagen. Och den har banne mig inte varit lätt att vara trött under heller. Först massa jobbigt jobb i denna kvava värme. Sen slänga sig in i lägenheten och mötas av papprena från hyresvärden att nu 1 september ska lägenheten bli min!! Jag är så glad så glad att Malin äntligen velat släppa den så jag inte behöver hyra i andra hand mer. Jippikayey! Hyresvärden dyker in idag igen, men denna gången väntar han på att jag öppnar som väl e. Skriver under kontrakt och han tar mig i hand och välkomnar mig till huset. Kändes som att jag blev välkomnad in i kungafamiljen eller något. Stoort är det! Sen slänger jag, mamma och ted oss in i bilen och kör till gekås. Oj, oj, oj.. lyckas alltid få huvudvärk när jag ska dit, men lyckades plocka på mig det mesta jag tänkt mig i alla fall. Ted fick även inhandlat grejer till sin flytt. Möttes av en galen geting när vi gick ut som verkligen tyckte jag var snyggast i världen för han vägrade lämna min sida. Jag hatar getingar och ville helst börja gråta. Räcker att jag har blivit stucken en gång denna sommaren. Gör ju sketont! Nu orkar jag inte skriva mer, ögonen värker.

Ha det så brao!


Snabba ryck i dörren

Helgen: Tummen upp och 10/10 toasts. Superrolig!

Svalde nyss min hals för att jag blev så rädd. Står med legginsen upp till knäna för håller på att sätta på mig andra kläder när det bankar som fan på dörren. Leggins är ju inte alltid så lätta att dra upp och jag drar och sliter som fan och lyckas precis få upp dom när dörren öppnas med nyckel och in flyger min hyresvärd. Jesus! Jag kunde lika gärna stått där med byxorna till knäna för han kom in på 2 sek kändes det som. Du vet väl varför jag är här? säger han. Öööh nej.. Jag ska kolla vattenmätaren så jag kommer slänga ut grejerna du har på den hyllan och så. Just det kommer jag på. Det var ju det han var här och gjorde för ett år sedan ja. Så är det såklart hyllan jag har sämst ordning på och där alla tamponger och bindor och shit ligger. Där står jag och ser mina tamponger ligga över hela golvet. Lika snabbt som han flög in i lägenheten flyger han sedan ut. Får tacka Gud att jag fortfarande inte satt på toa med dörren öppen som jag brukar göra. Det hade kunnat bli ytterst pinsamt.

Nu kommer snart Elin! Wie :)

Ska försöka fatta mig kort

Ni får välja själva om ni orkar läsa allt jag tänker skriva.
Tänkte jag skulle försöka sammanfatta gårdagskvällen lite kort. Kommer bli svårt. Skjutsade ut min söte bror till Tofta först i alla fall och sedan in till stan igen för att kasta mig på cykeln ner till Sakhura där Marissa Burns Trey skulle spela. Där mötte jag upp Kristin, Linn och Karin. Folk kom och gick lite, men det var vi som hängde ihop. Skrattade så jag trodde jag skulle trilla av pinn. Brukar få såna hysteriska skrattanfall någon gång ibland. Senast var nog med Tilde. Skitroligt i alla fall!! Lyssnade lite på Marissa och de var bra bra bra. Linn och Karin var iväg en snabbis för att köpa cigg och möter på tillbaka vägen ett gäng som står utanför Cheers and Beers och utger sig fårn att vara Kamratpartiet. Dom fick varsin shot hembränt och en lapp med ett nummer om dom hade ytterligare frågor. När dom kommer tillbaka så ringer vi detta numret och kvinna vid namn Ellen svarar och säger att det är ett ytterst seriöst parti från Norge som tänker ta över Sverige. Hmm intressant. Ja, ja, sen fick vi ett ryck och begav oss ner mot societen för att inta Bodegan. Det gick ju åt skogen kan jag säga för vakten ville inte släppa in oss när vi inte var 23. Tyckte vi var aslöjligt och gick några steg åt vänster och stegade in på societen istället. Där hade Kim Larsen spelat och medelåldern låg på 40+. Karin hittade snabbt ett ragg och försvann en stund och jag och Kristin begav oss mot dansgolvet. Träffade så galet mycket roligt folk. Pratade med väldigt många. En man närmare 60 försökte febrilt få mig och Kristin på fall, men det gick inte riktigt. En tyckte vi kunde vara hans barn för kvällen och sa att vi skulle ta hand om oss varenda gång vi träffade på honom. Träffade söta Fredrik som man kännt sen barnsben som är så snäll så man vill bara krama honom. Han räddade även oss från den där 60-åringen som försökte på alla sätt och vis. Sen stöter vi på en ur det här så kallade kamratpartiet som gav shottar till Linn och Karin. Det visade sig att det var en svensexa. Kunde vi ju aldrig listat ut... :P Han var gift, men skulle tvunget hänga på oss ändå. Han tyckte vi skulle gå hem till någon av oss för vi skulle aldrig få en sån här chans igen. Hmm en sån här chans. Han kom tydligen från Göteborg och att få chansen att träffa en göteborgare igen är ju ytterst liten. Eller inte. Till slut gav han upp när vi hade suttit ute vid torget ett bra tag. Sen träffade vi på några som vi träffade inne på societen igen. Hängde lite med dom och sen var det dags för mig att jobba mina 3 timmar. Jippi, men jag var duktig och var pigg då :) Där har ni min fredagkväll "kort" sammanfattad. Får se vad denna kvällen kommer erbjuda. Det lutar åt societen denna kvällen med. :)

Tjing Fling 

Sommarfest

Ni kan nog inte ana hur jobbigt det var att ta sig upp till jobb imorse. Efter en superrolig sommarfest med Vagabond igår med distributörer från olika länder så var man lite småhängig när man gick upp. Vi var på Majas och åt helt fantastisk mat och lyssnade till Street Borbon Band. Räkor och lax till förrätt och sedan lamm med potatis och rotfrukter som huvudrätt och till efterätt något som jag inte riktigt vet vad det var, men en klick sorbéglass vid sidan om. Någon sorts pannacotta/paj kanske man kan säga. Helt himmelskt! Man behövde ju inte vara orolig för att ha tomt glas under kvällen för det såg dem till att man inte hade. Skumpa och vin fanns det gott om. Jag hade planerat att ta det lite lugnt, men jag känner mig själv ganska bra och det blev inte som jag tänkt. Dansade nog med varenda kotte som var där. Mycket, mycket rolig kväll. Kommer sakna det här nu när jag ska sluta om två veckor.
Däremot idag funderade jag mycket på hur jag ens orkade med mitt liv. Baksmällan slog in runt 9-tiden, men det var bara att gilla läget. Kommer somna som en bebis nu när det är dags att släcka lampan. Kom hem från kalaset hos kusinerna för en timme sen. Bjöds på grillat. Mycket gott och trevligt även där. Nu får man bara ladda upp batterierna till helgen.

Godnatt =)

Lugn helg? Nej!

Denna veckan har jag inte klurat ut hur jag ska undvika att vara trött. Hade i och för sig slappardag hemma igår och idag har det varit rätt lugnt med, men snart väntas middag på stan med Emelie :) Hon är hemma från Oslot så då får man passa på. Sen är det dags för sommarfest med Vagabond imorgon. Ska bli mycket trevligt. Bussen går hem klockan 12 sen från Majas och sen är det meningen att jag ska stiga upp klockan 6 på torsdag för att börja jobba. Hmm, antar att jag kommer gå lite som i en dimma. Jag är en person som kräver en del sömn, men ibland får man skita i sina behov. Finns roligare saker än att sova :) Sen är det kalajs på torsdag. Kussarna fuller 11 och det får man ju inte missa. Hade tänkt mig en lugn helg, men det blir ändring på det. Fredag är det klart att jag ska hänga på after worken på Sakhura Thai där Marissa Burns Trey ska spela. Var längesen jag såg dom nu. Dock är det jobb på lördag så får la bli rätt lugnt. Jag som inte hade något planerat i helgen enligt mig själv först. Det kan ändras på två sekunder. Lördag är det bartömning på societen! Be there or be square! Förra året fick jag inte tömt baren något vidare eftersom det var så långa köer. Antar att det blir likadant i år, men det gör mig inget för jag dansar hellre!!! Hoppas folket är sugna :)

Hejs svejs nu ska jag äta gott!!

Party at my place






Kan inte riktigt avgöra vilken av gruppbilderna som blev bäst. Vilken tycker ni? Tildes söta smile är ju svårslaget på bild nummer 2. Även Stefan får till det ganska bra. Men bild 1 är ju Eric rätt klockren på och mitt fula flabb är rätt nice det med.

Var här igår i min bastulägenhet och svettades lite. Herrejesus så varmt jag har det här. Riktigt rolig kväll hade vi. Kristin och hennes kompis och Chirra och Kenny fattas på bilderna, men dom var ju här. Eric var supersnäll som knöt mina skor när vi skulle ner till stan. Jag frågade bara enkelt om någon ville knyta dom för jag själv kände inte för det och då ville han göra det. Lucky me. Väl nere på stan var det lite sådär. Jag fick för mig att jag skulle va lite bitter ett tag där men det släppte sen och vi sprang runt bland dom flesta ställena tror jag. Träffade Lisa utanför Oscars! Wei :) Även jobbarkompisJannike. Jag var aphungrig så gick till Campino och köpte en kebabrulle som jag halsade. Eller jag orkade inte riktigt hela. Hittade tillbaka till Tilde, Stefan och Halling. Polisen kom fram till oss när vi satt där på en trappa. Haha dom skulle la kolla läget, men vi var ju så sansade så det var ju ingen fara där inte. Jag frågade om det hade varit en lugn kväll och det hade det varit.
Ikväll ska jag hem till brorsans tjejs föräldrar och äta mat och sen ska jag bli bjuden på bio som tack för att jag gjorde Jennypennys balfrisyr. Mysigt värre! Blir nog Inception.

Ha en härlig söndag alla!

Friday again

Veckorna springer iväg och man vet knappt vad man har gjort när helgen närmar sig. Har förutom jobb hunnit med att käka korv med bröd hos Malin med Tilde, Stefan och Chirra. Varit ute hos mamsen och papsen och tagit det lugnt. Igår satt jag barnvakt åt mina kusiner. Eller kan man kalla det barnvakt, pojkarna var ute och rände, den ena med massa tjejer och den andra var på funcity. Men Alice var hemma med mig så vi kollade en liten snutt på Avatar och käkade choklad. Moster var ute på sista schlagertorsdagen och röjde järnet. Hade varit en grym kväll. Åh vad jag längtar tills man är 23 och kan komma in utan att känna sig dum för att man har kommit in även fast man inte har åldern inne. Kom ju in när det var Sara Löfgren, men det känns alltid lite dumt när man är yngre än vad gränsen är. Ikväll blir det nog lite mys med gott käk och marängswiss! Stefan fyllde hela 21 år igår och det får man ju fira lite. Imorgon blir det rackarbajsarfestarröj! Ska bli sjukt skoj!

Jenny hade skrivit på facebook nu att hons snart packat allt tills hon flyttar till Stockholm. Och Ted flyttar ju strax därefter. Jag har faktiskt lite ångest över att lillebrorsan ska flytta till stora staden. Hur ska han klara sig utan mig i närheten och hur ska jag klara mig utan honom. Han tycker det ska bli en bagatell. Hmmm inte jag... Men jag är glaaad för eran skull även fast jag inte riiiktigt gillar att ha er långt bort. Skype, mobil. Jag får i alla fall en anledning att besöka våran huvudstad någon gång emellanåt.

So long!

Gosig baksmälla

Baksmällan idag är inte av denna värld kan jag säga. Herre min gud så synd det har varit om mig idag. Men det var värt denna baksmälla för jag hade riktigt skitkul igår! Började med att jag, emma och christian satt hemma hos dom. Vann över christian i fifa först. Tyckte jag var jättekul, men christian krävde revansch och spöade mig då med 4-0. Attans.. Lyssnade på go musik och hux flux så hade klockan blivit dags för krogen. Vi startade på grappa där vi mötte christians kompisar. Och på vägen dit möter vi Kristin! Min jobbarkompis. Hon hängde på och vi drack varsin campari jag, emma och kristin. Notera att jag inte orkar skriva namn med stor bokstav idag. Det är alldeles för stor ansträngning. I alla fall.. sen begav vi oss mot cheers and beers där jag tror jag mötte ganska många jag känner. Man märker att turisterna börjar försvinna och varbergarna komma tillbaka :P Där mötte jag även tilde och alla dom så vi tog oss en sväng om på dansgolvet. Har säkert hejat på väldigt många fast jag inte riktigt vet alla. Jag var på topp igår. Och fortfarande får man frågan var har du olof nånstans då? Herrejesus det var ju rätt längesen det. Helt plötsligt var klockan mycket och man fick bege sig hem. Lite galen väg hem kan jag säga. Hade även mysigaste morgonen på länge. Sen kom baksmällan så jag har mest legat och tyckt synd om mig själv idag. Så kan det gå när man har en redig utekväll.


RSS 2.0