Favvisen just nu



Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller. Faller


Härliga måndag! Eller..?

Oj vad dagarna springer iväg. Tycker jag är iväg på saker mest hela tiden nu och helgerna lyckas bli rätt uppbokade. Tycker om att kunna vara lite spontan, men ibland blir det att saker bokas ändå. Men det är ju roliga saker :) Kommer förhoppningsvis bli klar med mitt engelska arbete idag i alla fall och det känns götteligöttgött. Längtar till jag får min lilla löning nästa månad efter det jag jobbade lite förra veckan. De pengarna ska gå till "Where the action is". En konsert med massa olika artister som ska äga rum i härliga Göteborg!

Med andra ord

Var hos klasskompis Vicky igår kväll och hade tjejknytkalas och spelade spel. Supernice! Vi var sex tjejer varav två åkte hem lite tidigare så vi andra satte igång och spelade "Med andra ord". Jäklar vad kul det är. Att förklara ett ord under stress leder till mycket skratt. Gissa vad detta är: Säger iiiihaaaah och svingar fram och tillbaka. En gunghäst såklart!

Trevlig fredag på er!


Helt seeegt

Har haft en brötaseg dator de senaste dagarna och har inte fattat vad det kan bero på. Skulle ladda ner ett Microsoft 2010 till datorn idag så att jag kan installera mitt Office paket som jag gick och köpte idag för 999 kr!!!! Sinnes!!! Ja, ja det är ju värt får vi tro! Och vet ni vad det står när nedladdningsrutan kommer upp? Att det ska ta ungefär 78 timmar. Hmm precis den tiden jag tycker det ska ta. Vänta över 3 dagar på ett simpelt nedladdningsprogram, NO thanks! Jag ringer Daniel som ger mig lite tips och sedan säger att jag nog ska ringa telenors kundtjänst. Ringer dit och får prata med två supertrevliga personer som faktiskt hjälper mig att få en normal internetuppkoppling tillbaka genom att vägvisa mig genom ja vad man nu ska kalla det. Datorn blev bra och nedladdningen av Microsoft office 2010 gick på bara 16 min istället. Mycket bättre! Så idag känner jag mig glad på telenor som är så trevliga och hjälpsamma och även supernöjd efter att ha varit på massage hos Caroline! Fick massage i julklapp och födelsedagspresent av mamma och pappa. Himmelskt var det!




Girls night

Igår hade vi tjejkväll hos Tilde. Var jättetrevligt! Bra initiativ där Tilde! Massa tjejtjöt och imorse när jag vaknade kände jag att det blev ett par glas vin igår ja. Kan säga att min bakishuvudvärk har inte släppt än. Puh..

Ikväll blir det firande av Kristin som fyller år på måndag. Ska bli så nice! Nu börjar jag få energi igen så jag är redo för en bra kväll idag med :)

Bjuder på några av våra självutlösargruppbilder som togs igår. Shiet så snygga!






En smartare look

Nu har jag äntligen fått mina glasisar så nu hoppas jag på en förbättring! Man känner sig lite extra sofistikerad får jag säga i dem. Så vad tycker ni? Nyduschad och nyglasad Sanna. Är la inte helt fel va ;)
Nu måste jag tillbaka till pluggningen. Börjar få in det mesta i huvudet nu inför tentan imorgon. Gött mos!!


Fikelifika

Jag och Kristin har haft tisdagsmys ikväll. Så himla skönt att bara kunna hiva iväg ett sms och springa över. Hon fyller ju snart år så hon passade på att provbaka kakor och annat hon ska bjuda på, på sitt kalas. Jag var gladeligen försökskanin! Gladeligen? Vet inte om jag använt det ordet någon gång. Ja, ja så här ser det i alla fall ut när vi har våra tant-fikor. Hon bakade riktigt goda kakor! Självklart blev det lite Capriniha med!

Blev så glad förresten när jag kom hem och kollade mailen och såg att Fredrica hade skickat! Alltid lika roligt att höra hur hon har det! Saknar dig massa massa!



Nu måste jag sova för såhär sent får jag inte vara uppe en dag som denna!

<3



Jag förväntade mig inte få 20 st vackra tulpaner på Alla hjärtans Dag. Jag smälter säger jag bara! Puss på dig Andreas!

Fick en chokladask med chokladhjärtan av mamma och pappa. Ni är så söta! Jag har redan ätit upp den. Tog inte så lång tid :P

Hoppas ni med hade en mysig dag!

13 februari

Återigen söndag efter en bra helg. Lite bitar som fallit på plats och många vänner man hunnit träffa. Ska plugga en liten stund till nu innan det blir myskväll med Andreas. Tenta på fredag så det blir en osocial vecka nu tyvärr. Men så är det när man pluggar. Ibland får man fokusera extra mycket och då får man tyvärr hoppa över det roliga i vardagen.

Dålig fantasi på vad jag kan skriva så ni får nöja er med detta!

Motivation var är du?

Någonstans har jag tappat en del av min motivation till behövliga saker. Bland annat motivationen för att laga mat till mig själv. Och äta bör man annars dör man och jag älskar mat! Men jag känner inte för att laga något och jag har aldrig något roligt hemma. Det är inte roligt att göra mat till sig själv bara heller. Allra roligast är att laga mat med någon! Det får jag förhoppningsvis göra imorgon :)

Sen har jag tappat min motivation till att sy, spela piano, spela gitarr, spela tvärflöjt, läsa böcker (läser alldeles för mycket i min logistikbok för att ens orka titta på andra böcker) Det enda jag känner riktig motivation till är spinning och att umgås och tjöta med folk. Men jag känner mig själv hur bra som helst så jag vet att det kommer snart bli ändringar på detta. Men jag gillar inte dessa perioder...

Hade jag inte redan tagit på mig mitt backstreet boys nattlinne så hade jag kanske pallrat mig över gatan och köpt en sallad på Pinochio. Men nej jag känner inte för det....

Dear John

Måste bara berätta om sjuke filmen jag såg i söndags. Ni är säkert flera som redan sett den. Dear John heter den. Det räckte att jag tryckte på spela filmen så började jag gråta och sen grät jag filmen igenom. Galet att man ska va så känslig för romantiska filmer. Gränslös kärlek och världens sötaste par. Jag är nog lite extra känslig för sånt där när det handlar om militären. Nej inget bra det där inte.

Nu ska jag sova och jag har inte klantat mig något mer ikväll faktiskt! Vilken tur va!


Snuttigull!!

Helt lost!

Okej jag är ju helt virrig ikväll. Skulle skicka vårat färdigställda arbete om barnarbete och företags samhällsansvar till gruppmedlemmarna och till läraren nu. Först skickar jag till gruppen och glömmer bifoga arbetet, så får skicka en gång till. Sen gör jag exakt samma sak till läraren. Skärpning Sanna. Hoppas jag inte virrar bort mig här hemma eller nåt. Ska slänga mig in i duschen och förhoppningsvis få lite smarthet tillbaka.


Hello

Har haft lite skrivkramp de senaste dagarna och mycket omkring mig så har inte blivit något bloggande här inte. Igår var jag hos Louise, Emmas lillasyster och klippte mig och la i blonda slingor på hennes skola. Blev hur nöjd som helst!! Så nu är jag påväg tillbaka till kära hederliga blonda hår. Jag gillar brunt, men innerst inne är jag en blondis. Finaste Kristin var här igårkväll på té och kladdkaka. Nice!

Nu ska jag till skolan och det blir en späckad dag med skola, träning och sen lite tjejmys.

Grattis Emma!!!

Idag fyller en av de bästa jag vet år! Emma!! Stort grattis. Jag peppade henne imorse med discograttissång. Vi ska såklart fira födelsedagen med lite party. Jag köpte tulpaner som är så fint att ha på bordet, men bladen var illa keliga när jag tog av plasten. Jädrans skit, men det får gå.

Imorgon får jag äntligen träffa Mr A som har haft ett fullspäckat schema sista tiden. Vem vet, han kanske till och med tittar förbi med ambulansen redan ikväll.

Blogg-sanna

Det var ju blogg-galan igår. Jag kan för i mitt liv inte förstå varför inte min blogg var nominerad. Hade ju kunnat vinna pris för årets modeblogg kanske för jag är ju väldigt aktiv när det gäller att lägga upp bilder på kläder och på vad jag har för outfit på dagen. Med mitt megaläsarantal så borde jag ju bara ligga i topp bland alla bloggare! Jag har faktiskt ett personligt rekord på kanske 13 pers! Slå det om ni kan!

Jag vet egentligen inte varför jag fastna i det här bloggträsket, men det är rätt skönt att skriva av sig lite och så är det kul att ibland ta en kik tillbaka för vad man har skrivit för mysko saker. Jag har ju inte heller gett ut min bloggadress speciellt mycket, därav mina läsarsiffror. Men jag är nöjd med er som läser den! :) 
Det ger sig hur länge jag fortsätter, den som följer får se ;)

Pop to the quiz

Här sitter jag och tuggar på en gurka. Himla smarrigt! Ska snart ner på popquiz med några ur klassen och kände hur magen faktiskt kurrade lite. Vi ska äta men jag behövde en liten aptitretare innan mat! Det fick bli guuuurka!!
Önska oss lycka till på quizet! :)
Ha en trevlig onsdag kväll!


Old days



Titta vilken söt somrig bild jag hittade på Evelina, Elin och mig! Var ett tag sen den togs, men har för mig att vi hade en väldigt rolig kväll och vi är ju bara för söta! Åh jag saknar mitt blonda hår med!

Mystisdag

Alla får vi från och till våra beroenden. Kan ni gissa vad jag har fått för beroende!?
Jag är totalt beroende av att få spela sudoku på mobilen för tillfället. Så fort jag får tillfälle åker mobilen fram och Sudoku sätts igång. Och jag börjar bli riktigt grym! Kanske inte är det jag ska satsa på att bli bra på när Logistikboken ligger bredvid...

Idag började dagen superbra med frukost på Mignon med Emma. Jag önskar att tiden inte hade gått så fort bara. Skulle nämligen till skolan sen. Och ja Emma du ska få en dyr födelsedagspresent!! ;) Haha!! 
Sen tillbringade jag eftermiddagen med Yasna och vi hade himla mycket att prata om efter att inte ha fått tillfälle att umgås så mycket det senaste!! Hon är så go <3

RSS 2.0