doowap

Sex and the City 2 var magisk. Som Emma sa, det hade inte spelat någon roll om handlingen eller något var dålig för man hade gillat filmen ändå. Hur många av deras kläder vill man inte ha? Eller smycken? Och efter att ha sett filmen skulle man ju inte tacka nej om någon kom fram med en cocktail.
Hann med ett spinningpass innan filmen med för första gången på typ... ehm jag vet inte, många veckor. Och vem står utanför om inte Frida! :D Så det blev ett spinningpass med henne istället för själv. Har ju inte sett henne på evigheter heller för jag har inte fått hört av mig sen jag kom hem och eftersom jag segat med träning så har det ju inte blivit att vi setts där heller. Trevligt, trevligt.

Idag ska jag och moster gå på Johan Örjansson på Majas. Grym kille! Sök på honom på spotify. Han har många goa låtar och en riktigt nice röst. Kommer från Falkenberg med. Fick nys på honom genom min kusin som tydligen känner honom.
Imorgon blir det fotboll här på påskbergsvallen. IFK Göteborg möter Spartak Moskva. Blåvinge som man är rakt in i hjärtat så ska man absolut se den matchen. Självklart hänger pappa med som är hundra gånger mer blåvinge än vad jag är. Det märks att det är sommar för man behöver inte bekymra sig om vad man ska göra för det händer något varje dag. Idag ska jag faktiskt få tid för att tvätta med. Och igår tvättade jag mina fönster! Visst är jag duktig mamma :)


Oliv+kött=Gött

Snart dags för läggdags känner jag. Har kollat ett avsnitt av True Blood och tryckt i mig en hel burk oliver så nu mår jag rätt så olivigt. Tror det har blivit min nya last att käka en jäklans massa oliver. Fråga mig inte varför. Drog och grillade på Getterön idag med Tilde, Stefan, Chirra, Malin och Eric. Köttet smakade riktigt fint vill jag lova och all annan mat därtill gjorde det hela fin fint. Allt satt som en smäck! Inhandlade allting på det nya Coop som jag inte har besökt förrän idag. Var rätt mö folk där. Hade faktiskt tagit med mig mina badkläder ifall ifall, men efter att doppat stortån ändrades mina planer ganska så direkt. Inget bad för mig inte. Tror jag hade dött. Spelade lite fotboll och vi är ju oerhört proffsiga på det...... Råkade skjuta bollen rakt i huvet på Chirra när han stog precis framför mig. Woops sorry! Har varit ute det mesta av helgen och det känns gött det. Solen har lyst som aldrig förr (detta året). Idag har jag även lyssnat på Shakiras låt Waka Waka som är min nya favorit 15 miljoner gånger. Ska försöka att inte lyssna sönder den, för om det är någon låt i sommar som jag vill shaka ass till så är det ju till hundra procent den!

En vecka jobb till sen har jag semeeeeeeester!!!! Den kommer sitta som en smäck!

Imorgon blir det Sex and the City 2 med Emma och Elin. Som jag har längtat! Kommer bli kanoni banoni kan jag säga. Blev ju helt såld i den serien när jag fick boxen i 20-årspresent. Jag och Elin tillbringade många dagar och kvällar med att se alla avsnitt och det var riktigt sorgligt när vi såg sista. Men imorgon ska man umgås med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte igen :D

Waka waka på er!

Midsommar

Midsommarhelgen har varit helt fantastisk. Familj, vänner, God mat, dans, blommor, sol, picknick, brottningsmatcher, skratt, skratt, skratt. Tack alla :)



Midsommar! Vi gillar´t

Scaary

Jisses jag var med på 3/3 låtar på Youtube klippet! Gillade dock de två sista låtarna bäst då jag slapp vara med i närbild så mycket...:P

Hajen

Svängde in på Hajen idag för att köpa Creme Fraiche till min soppa och kanske något mer, och kommer ut med ett kvitto på 650 kr. Hoppsan.. Man kan ju tro att jag både är Fru och Mor. Men saken var så att Hajen har byggt om och ändrat sin ingång vilket gjorde att jag plötsligt blev handlingsugen. Den duschcremen luktade gott! Dent tar jag. Avocado kan va bra att ha. 3 paket krossade tomater behöver jag. Ett paket kycklingfiléer även fast jag visst redan hade det i frysen! Har Alexander Skarsgårds gravida flickvän varit otrogen och göra Beckhams allt för att rädda äktenskapet!? Vad säger ni? Det måste jag läsa om. Och så vidare och så vidare. Så där staplar jag ut med två fulla påsar. Men allt kan vara bra att ha. Igår var jag även på IKEA och Chillli och shoppade lite. Bland annat en byrå som jag är i stort behov utav. Mina kläder behöver mer utrymme. Orkar inte skriva alla sjukt roliga saker som hände så det får vara.

Pappa ringde mig imorse och berättar även att jag ligger på Youtube då jag och Peter sjunger Ring of Fire på Sceniska. Har drabbats av en liten läskig känsla samtidigt som jag tycker det är lite kul. Den har legat där ett år med och jag har inget vetat. Holy Grale! Var tydligen några mer låtar med. Tänkte kolla in klippet nu.


Wedding wedding

Man grät ju som ett litet barn till det otroligt vackra bröllopet som ägde rum mellan vår Kronprisessa Victoria och hennes numera Prins Daniel. Jag älskar såna tillställningar och jag tycker vi har en underbar Kronprinsessa. Var nog ingen som missade hur lycklig hon var hela den dagen.

Dags för dammsugning, sen blir det IKEA.

Manboy i P3

Idag när jag gick i min frid och fröjd så hörde jag helt plötsligt Splash precis bredvid mig. En mås hade uträttat sitt behov. Slår vad om att han siktade på mig. Den kunde lika gärna träffat mig i huvudet! Och dt finns nog inget värre en att få en måsskit rakt i skallen. Vad gör man? Springer hem och hoppas ingen ser.

I P3 idag var Eric Saade gäst. Man får som vanligt ringa in och ställa frågor till gästen och de enda personerna som ringde in var fnissiga nervösa tjejer runt 14-16-årsåldern. En tjej var nog rätt nervös för hon svarade "Jag vet inte" på de frågorna som Eric ställde henne. Och det var frågor i stil med: Vad har du gjort idag? Vad ska du göra sen? Vad gillar du att göra? Sen ringer det in en tjej som börjar med frågan: Hur känns det att vara på plats nr 9 av Sveriges snyggaste män. Jo det tänkte inte Eric så där värst mycket på, men lite smickrande var det väl allt. Tjejen som ringde in tyckte att han i alla fall kunde slått Brolle och hamnat lite högre på listan. Sen kommer frågan! " Jo jag har en kompis som heter Oliver. Han säger att han har varit på samma fest som dig en gång och att du då gick fram till honom och undrade om du fick strula med hans tjej. Stämmer det?" Oh my God! Pinsamt för ManboyEric. -Nej där misstog han nog sig på person, säger Eric. För det har jag inte gjort. 
Även fast han skulle ha gjort det skulle han nog verkligen inte säga det i radio. Stackars Eric! Men de blev av med tjejen och kunde fortsätta radioprogrammet. Fast jag tror Eric tyckte det blev ganska så pinsamt efter det..  

We No Speak Americano

Jag får faktiskt säga att jag är ganska bra på att hitta låtar som jag inte vet vad dom heter. Ren tur, skicklighet, jag vet inte. Har hört en låt nu där dom knappt sjunger något. Har gått och klurat på vad den kan heta. Kommer hem och lyckas lista ut att den heter som min överskrift. Så nu hamnade den också på Sannas Sommar 2010 lista on das spotify. Igår hängde jag med Lisa på en förfest. Jag, Lisa och fem roliga, snygga, trevliga killar. Eftersom skolavslutningen nu var på en torsdag så var det bara att gilla läget och vara duktig och gå hem i tid för att dra upp och jobba. Pigg som en mört imorse! hmmm... Nehepp ut och sova på balkongen i solen tror jag. Läsa lite Varbergsposten med. 

Tjing Tjong hönsbuljong!  

Bäst!

Vem spelade så fint på sin elgitarr idag i Sparbankshallen så jag började gråta? Vem är killen som jag alltid varit och alltid kommer vara oerhört stolt över? Vem var grymt snygg på balen tillsammans med sin flickvän? Vem är världens bästa lillebror? TED! Grattis till Studenten! :) Har varit härligt att se dig dem här 3 dagarna med bal, utspring, studentfestande och uppträdande :)

Balen

Om ungefär en timma kommer Jenny hit och då ska jag lyxa bort henne med håruppsättning, sminkning och massa gott att snaska på. Tog oss 3 timmar igår när vi testade både frisyr och sminkning, så vi vet ju vad vi har framför oss. Hade en myskväll med Tilde och Stefan igår. Såg Remember Me först. Bra men lite sorglig film. Sen blev det Wolfman som jag istället valde att ligga och sova till i soffan. Va riktigt gött :) Gillar att sova till film.

Nu får jag börja förbereda innan Jenny kommer. Är ganska nyfiken på hur brorsan kommer se ut med. Sen ska man ner och kolla på dom när dom går ner till societen. Ah det kommer bli fint! Alltid lika roligt att se hur alla ser ut när dom är riktigt finklädda och alla håruppsättningar. Sen blir det student imorgon. Ser nästan lika mycket fram emot Teds student som jag såg fram emot min :P

Måste ner till Atletica någon dag nu med. Kommer bara inte igång med träningen efter semestern.


VM 2010

Igår invigdes VM 2010. Jag tycker VM-låten är riktigt riktigt bra. Dem har ju snott Knaans låt "Wavin' Flag" och gjort en egen version av den. Den ger mig den så kallade gåshuden och lyssna på hög volym och bara dansa får en att bara gilla allt. Är däremot väldigt besviken på Sverige som inte tog sig till VM denna gången. Jag tycker det är ganska kul att se fotboll, men hade ju varit dubbelt så roligt om Schweden hade varit med. Hoppas ni tar fram era fotbollskunskaper till nästa VM då. Och gärna till nästa Eurovision med tack. Vad har hänt liksom?

Efter en riktigt bra kväll igår som började hos mig med gött folk, dans och folk som var rädda att mitt toalock ska äta upp dom så gav vi oss ner till stan där det var riktigt kul där med.
Nu ska jag bege mig ner till stan för att fixa sista grejerna med Jenny inför hennes balfrisyr som ska göras imorgon. Ska bli riktigt roligt! Hoppas inte det kommer blåsa som det gör idag bara för då kommer frisyren vilja leva sitt egna liv. Hårspray is the shit då!!

C'est La Vie

53 min kvar

Om 53 minuter sätter jag mig i frisörstolen och klipper till det som täcker mitt huvud. Idag känns det bättre för nu har jag bestämt mig hur jag vill ha det. Hade jag haft en kamera kunde jag tagit ett före och efter kort men eftersom den är på lagning så går inte det. Alla mina tekniska prylar lyckas paja för mig. Vet inte hur jag beter mig, men något måste det ju va. Har ju alltid något på lagning. Men det är väl så det är att leva i denna moderna värld.

Nu ska jag byta kläder och sedan sticka ner till stan och ha det gött medan hon fixar mitt hår.

Frisörångest

Jag har drabbats av frisörångest. Har ju tid hos frissan imorgon för att klippa mig, men idag har det kännts hemskt. Även fast mitt hår är slitet som skam så har jag älskat det idag. Har gått och slängt med det som en och en annan fotomodell (när ingen sett) och tyckt att det kännts extra snyggt och gosigt. Och nu när det faktiskt är riktigt långt så vill jag inte bara klippa det hux flux. Men imorgon ska jag det ändå. Fast hon får banne mig försöka behålla min längd så gott det går. Sen är det ju den där frågan om man ska ha lite snedlugg eller inte. Nu har den ju växt ut så långt så jag kan få med den i tofsen när jag sätter upp det. Men den kanske är tråkig. Dagens i-landsproblem minst sagt! Jag får se vad frisören säger imorgon. 

Känns som att så fort jag kikade ut genom flygplanet på Landvetter så började min färg försvinna. Varför kan man inte få vara brun och fin länge. Nu ser jag mer ut som en prickigkorv med lite vita prickar där färgen försvinner.
Men gudars så negativ och ångestfull jag låter idag. Ångestfull är jag ju i och för sig över mitt hår, men annars har ju dagen varit bra. I och för sig bara tillbringat den på jobbet, men på jobbet var det bra. 

Har köpt brorsans studentpresent nu med. Fick använda alla mina muskler för att bära den oerhört, väldigt, grymt stora presenten! Ted om du läser detta så antar jag att du just nu blir ganska så nyfiken på vad jag kan ha köpt för cool sak till dig. Men det får du allt se på måndag.

Tjoflöjt

Strävig helg

Hade en mycket trevlig kväll i fredags. Träffade mycket roligt folk. Vaknar nästa morgon och upptäcker att jag nog åkt på en rejäl baksmälla. Men denna baksmälla visade sig vara en rätt go magsjuka istället. Jag som såg fram emot en skitnice fest hos Tilde på kvällen fick snällt tacka nej och umgås med min roliga mage istället. Var väl en liten släng från Malaysia och att man måste vänja sig vid ny mat hela tiden. Däremot är det inget jag tänker satsa på att ha varje helg så hoppas innerligt att det har gett sig iväg nu för magen känns väldigt mycket bättre. Ringde till min moster för medömkan och underbar som hon är kommer hon som en hjälte i sin bil och hämtar upp mig och så åker vi ut till mamma och pappa så jag slipper tillbringa min lördagkväll helt ensam. Min tragiska dag blev inte så tragisk trots en magsjuka så det kändes helt okej. Får ladda inför nästa helg då istället.

Idag kom Emelie som är hemma från Norge i helgen och hälsade på mig. Skithärligt att ses :) Jag bjöd på lite smoothies. Försökte planera in en helg som jag kan åka upp till Norge och hälsa på henne och Lina, men kom inte fram till någon så får återkomma om det. Norge och London står på tapeten för mig eftersom kompisar jobbar där. Ibland är det bra när folk åker iväg för att man får en anledning att besöka städerna dem åker. Oslo och London är ju städer jag gärna vill besöka med så passar mig utmärkt. Sen slängde jag bort resten av dagen i soffan eftersom jag fortfarande varit rätt seg efter gårdagen och inte återhämtat mig helt.

Idag har Sverige nationaldag med. Har jag inte firat någonting eftersom jag knappt visste att det var det.




Scones

Sitter här vid mitt nya köksbord och äter nybakade scones. För jäkla gött. De riktigt smälter i munnen, men man blir mätt så man känner för att rulla fram sen. Ska fixa i ordning mig för lite After work på bodegan. Första besöket på bodegan det här året för mig. Det gillar vi.
Idag drar halva varberg iväg till Ayia Napa med. Det har man ju upplevt en gång i sitt liv. Helt galet. Där händer det mesta kan man ju säga. Kul men är nog en resa jag förmodligen bara kommer göra en gång i mitt liv. Brorsan drog till Skottland istället med Jenny. Där kommer dem nog ha det mysigt :)

Nehepp nu får det va bra för idag. See you later aligator

2 Juni = Bröllopsdag

Idag firar mina föräldrar 20-årig bröllopsdag. 20 år sedan dem skred fram till altaret och sa Ja till varandra. Synd att man bara var endast 1 år gammal så man inte minns det. Det firade dem med att åka till Helsingborg och mysa och bo på hotell. Jag och Ted har spelat in deras bröllopslåt som dem hade vilket blev en riktig överraskning. Vi hade placerat skivan i bilen så den satte igång att spela när de började köra mot Helsingborg. Hade tagit en stund för dem innan det slog dem att det faktiskt är jag och Ted som spelar och sjunger :) Dem blev glada för det så det var bra :) Hoppas ni har det mysigt nu !

Fick ett lätt skrattanfall på jobbet idag när Anton berättade om en incident med en apa. Orkar inte förklara det här, men jag skratta så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men skrattet tog inte slut där. Nej för sen mötte jag upp Tilde på stan och gick och hämtade min mobil som inte hade gått att laga utan jag fick en ny snäppet bättre mobil istället så det var ju bra. Bokade en klipptid åt mitt otroligt slitna hår, som dock blivit väldigt långt så tar emot lite att klippa det. Men ack så behövligt det är! Sen "råkade" jag köpa en behövlig kjol och ett behövligt linne. Kommer nog bli mina nya favvokläder tror jag. Milkshake på det och sen var min dåliga humor tillbaka. Men tur att jag har kompisar som har i stort sett exakt samma humor och som kan skratta lika mycket de med ! :) Pizza med Tilde, Daniel, Chirra och Stefan och sen chill på Stefans gräsmatta och lite Tv-tittande på det. Killade och masserade Chirra på ryggen och sen fick han ju göra det på mig med och herregud så gött! För er som känner mig vet ni ju att har man väl börjat killa mig på ryggen så vill jag helst aldrig att man ska sluta. Jag har ju gjort såna dära extensions på mina naglar i Malaysia så dem är ju långa nu. Så dem var bra at killa rygg med. Brukar ju få lite halvlånga naglar men sen går dem av. Är lite ovant med såna här naglar, men det är rätt fint, men får se hur länge de blir kvar. Kan ju inte spela gitarr nu och det känns lite jobbigt! Får bli ett litet avbrott från gitarren medan naglarna sitter på.

Hej hopp Kalle Stropp

RSS 2.0