Hemma i Varberg

Sanna är tillbaka i Varberg efter 3 underbara veckor i Malysia. Snorkling, segling, bada i vattenfall, tempel/grottbesök, shopping och så vidare. Svårt att sammanfatta en resa. Men oförglömlig lär den bli :)
När vi besökte Petronas Towers var vi lika stor sevärdhet som tornen. Många ville ta kort på oss för att vi förmodligen såg "unika" ut så vi fick till slut glatt tacka nej. Inte lätt att va kändis för en dag. Väldigt stora ödlor som kryper utanför bungalowsen och apor som hoppar omkring. Fiskar i alla regnbågens färger. Tydligen hajar där vi snorklade. Lyckligtvis såg inte jag och Elin dem. Kunde blivit big panic! Har kommit på oss själva med att tänka på engelska för att man använder det språket så mycket. Härliga båtturer, dock en som slutade med att vi anlände till nästa strand helt dränkta av vågor som flög in i båten. Lyckligtvis blev det inte man överbord. Man blir kallad beauty, sweetie m.m. stup i kvarten. Trevligt med komplimanger :P Goda milkshakes, härlig strand, 30 grader i vattnet och över 35 grader i luften. Puh!  

En av alla hundratals bilder som togs. Enjoy :)



Tillbaka till jobbet imorgon. Känns faktiskt helt okej. Och veckan börjar redan boka upp sig. Man vill hinna träffa alla nu när man kommit hem :)


Imorgon gäller det

Resfeber, resfeber, resfeber..
Hade en riktigt mysig kväll igår. Tilde, Stefan, Daniel och Erik bjöd mig och Elin på kycklinggryta med ris. Supergott! Sen blev det lite spel. Galenpanna spelade vi. Hur sjuttsingen skulle jag kunna lista ut att jag var Mitt på Motorvägen? Tilde vann i alla fall. Oerhört skickligt spelat. Sen blev det Forrest Gump. Jag sov lite mellan varven i den goa fåtöljen.

Imorgon åker vi i alla fall. Jag är lite spänd och nervös får jag allt säga. Det är ganska roligt för det är tredje utlandssemestern för mig och Elin ihop. :) Första gången var vi i Kroatien. På olika ställen i och för sig eftersom vi var där med våra förra killar, men samma vecka. Sen kom dem till oss och firade midsommar så den spenderade vi tillsammans. Roligt var det. Längesen nu :P Sen blev det ju Cypern med klassen och resten av alla galna Varbergsstudenter. Och nu tredje gången gillt slår vi på stort och drar till Malaysia! Vi två lär ju irra runt där som Elin skrev på facebook haha :D

Packa, packa, packa

Nu ska jag diska för snart ska jag ner och luncha med Frida. Så vi också hinner ses innan vi åker. Jesus, späckat schema nu alltså. Om jag inte hinner skriva något mer inlägg så hörs vi när jag kommer hem från Malaysia!! Om jag inte får skrivit något inlägg därnere någonstans, men det vet jag inte. Ha det så bra allesammans. :)

Kram
Sanna

Dans på Fästningen

Den här kvällen har varit riktigt rolig. Brorsan skulle spela på fästningen hade jag hört så jag hakade på familjen dit. Började med att vi delades in i 4 olika grupper. Därefter blev det rundvandring bland olika stationer och de berättade hur fästningen blev till och om olika kungar och sådär. Jag blev bortgift till min egen far. Fick byta namn till Ingeborg och bli drottning för en stund. Eleverna från kulturskolan spelade och dem är grymt duktiga. Har bott i Varberg sen urminnes tider och har aldrig besökt fästningen riktigt rejält. Det är konstigt. Visst har man varit där med klassen och kollat in snyggingen som vi kallar Bockstensmannen och kollat in muséet. Kan nog hända att jag besökt fängelsehålorna någon gång med. Vädret var redigt kallt idag och vi huttrade och försökte få upp värmen på alla tänkbara sätt där vi stog uppe på fästningen. Sen blev det illa bra dans på fästningen. Mamma och jag fick lite panik eftersom vi inte hade danseskorna med oss. Skulle vi ju tänkt på. Man vet ju aldrig när det bjuds upp till dans. Och dans blev det minsann. Hej hopp vad det gick! Tomas och Tommy som man umgicks med en del förr var även där och svängde runt. Sen gick vi in i stora salen och fick lyssna på en konsert med riktigt goa gamla låtar från medeltiden. Svängigt värre. Brorsan fick spela ett stycke solo och det gick mycket bra. Är så fin akustik i den salen med vilket gör det extra roligt. Jag har funderat på en sak länge nu och jag trot jag faktiskt ska ta tag i det. Jag ska nog lära mig tvärflöjt. Piano kan jag och gitarr kan jag väl hyfsat. Men det hade varit roligt att lära sig något mer. Får be Jenny om privatlektioner ;) Eller anmäla mig någonstans.

Efter 3 mackor och 4 skålar jordgubbskräm så ska jag nu lägga mig i sängen och få upp värmen igen och sova gott. Imorgon är det fredag vilket innebär lång jobbdag för att sedan färga ögonfransar och sen äta lite mat och spela spel med vänner.

Natti Natti

Galen felstavning

Läste igenom mitt gamla inlägg unplugged och upptäcker till min stora fasa hur otroligt fel jag har stavat till konferenciererna. För er som satt och undrade och inte förstod alls vad jag menade för något så var det ordet konferencier jag menade. En sån som presenterar saker. Jag stavade det: konferensera. Ganska så fel. Så nu har jag rättat det

Hey, Soul Sister

Kom hem för en liten liten stund sen och mina fötter grät och skrek efter syre. Har gått i mina skor i 12 timmar idag så det är klart de hade brist på syre. Så nu sitter jag här och dom viftar för glatta livet och är så glada och nöjda igen!

Blev en fika med Lisa efter jobbet. Mysimys. Om ni köper Sofis mode och checkar in sida 36-44 så ser ni henne i en rad olika outfits och även lite tips på hur man sminkar på ett enkelt sätt. Grymt Lisa!!

Hey, Soul Sister är en grym låt. Har ni inte redan kollat in den så gör det! Det är den jag går och studsar på moln till nu. Livet blir så roligt när man lyssnar på såna låtar :) Och livet är roligt! Tilde skickade och sa att dom vill fixa mat till mig och Elin innan vi åker och ha lite myskväll med spel och så. Gulligt av dem! :) Nu har jag varje kväll uppbokad fram till resan.

Idag skickade dem ut mail om att dem ska ha vinlotteri på jobbet med tropisk frukost. Den missar jag. Attans bananer. Jag som vann 7 flaskor senast. Klockrent bra. Dem kom till användning kan jag säga ;)

Färdighandlat

Nu har jag nog köpt allt jag ska köpa inför resan som bär av på Söndag. Jag har nog fått sån där kallad resfeber för jag går och ser mina kläder och saker och ryggsäcken jag ska packa det i framför mig hela tiden. Var inne på Bokia idag och handlade mig två böcker. En snyftarbok som hette "Innan jag dör" och en i stuk med Sex and the City bok som hette... Nej fasen nu minns jag inte vad den hette och jag orkar inte gå och hämta boken för att kolla. Men den verka bra och va lång så dom böckerna ska väl förhoppningsvis räcka. Stog och lusläste lite om Malaysia med därinne. Man ska inte se ut som en luffare tydligen. Det uppskattas inte, konstigt nog.. :P Tur att jag inte har luffarkläder då! Sen blev det lite shopping inne på Apoteket. Alltid lika roligt att inhandla mediciner och annat dyrt där inne. Men skulle jag nu få huvudvärk eller skavsår på hälen till exempel så står jag där i skiten så att säga. Men nu behöver jag inte göra det :) Nu kan jag stå på torra land. 

Blev spinning idag med och ibland svettas man extra mycket. Idag var en sån dag. Jag blev göramyckemö varm. Men ett riktigt roligt pass med 60- och 70-tals musik :) Sprang rakt in i Herr högfärdig med. Det är inte så farligt att säga hej. Jag bits inte :) 

Nu blir det macka och sen vika lite tvätt och kanske ringa mamma och tjöta lite

So long

RSS 2.0