Sova sova sova sova

Idag har jag haft en riktig sovdag. Jag, Anton och Kristin hade en liten crazy party-evening igår. Vi åt en himla massa kebab både innan utgång och efter utgång. Körde popquiz och drack "litegrann" av alkoholens olika sorter. Har kännts idag kan jag säga. Vi hängde ihop in i det sista  och det slutade med att alla tre däckade hemma hos mig. Och vi sov och vi sov och vi sov. Jag har i alla fall tagit mig ut och sett på bio idag med ett litet gäng. Det var trevligt och det var skönt med promenad både ner till stan och hemifrån bion. Vi såg The Green Hornet 3D. Hade inte alls förväntat mig den handlingen, men jag gillade filmen! :)

Nu blir det godnatt! Imorgon ska jag va en duktig tjej och utnyttja min dag!

Fika på en torsdag

Igår var jag på mysfika med Tilde och Elin. Det satt fint på en torsdag! Sen fick jag med mig Elin som sällskap till Hajen. Det blev att hon fick handlat en massa med.

Idag laddar jag inför en kväll med lite vagabondisar och Caprinha med bästa Kristin. Kommer blir kanoners!! :)


06.45

*STOR GÄÄÄSP*
Ska börja dagen med ett engelskatest. Känns ju fullkomligt fantastiskt. Tror inte man kan börja dagen på ett bättre sätt........

Sen blir det spela Logistikspel resten av dagen fram till 4 och sen blir det spinningpass på det. Känner jag mig själv rätt så kommer jag va bra trött strax innan spinningen och undra vad jag tänkte på när jag satte upp mig på passet. Men efteråt kommer det kännas bra så vi kör på det.

Ha en utomordentligt trevlig dag!

KLÄDER!!

Bless me father, for I have sinned! Jag har börjat gå in på klädsidor på internet och fått den så kallade klädabstinensen som jag inte borde ha. När man är student får man prioritera. Mat eller kläder? Kläder eller mat? Oftast blir det ju mat. Men denna månaden har jag unnat mig lite nytt i garderoben i form av en stickad kofta och två underbara tröjor på Ginas rea. Men nu sitter jag inne på VILA:s hemsida och dregglar. När jag och Emma var i affären såg jag även en kortärmad halvkort jacka i spets som blev ett sånt där kärlek vid första ögonkastet. Jag kan inte släppa den där jäkla spetshalvkorta jackan. Jag tänker på den varje dag och undrar ifall den tänker på mig med. Den finns inte på internet så jag kan inte sitta och dreggla över den. Frågan är om jag kanske "måste" ha den. Men det får noga övervägas. Fast ibland finns ingen annan utväg...

Här bjuder jag på en bild på ett par galet snygga byxor dom har på VILA nu.


Dagens utmaning

Har nog hunnit med dagens största utmaning redan. Att försöka få upp ett stift (sånt som man har i sin penna) från golvet. Det var inte det lättaste kan jag säga!

Idag kommer förresten mamma och Nilla hit på lunch och sen vankas det ostbricka hemma hos Kristin. Vilken bra dag detta kommer bli! :)

Mer kvinna än vad jag är

Ibland tror jag att jag är mer kvinna än vad jag är. Jag tror nämligen att jag kan borsta tänderna, borsta håret och gå på toaletten samtidigt. Ni förstår nog att jag inte är personen som vill att det ska ta tid på morgonen. Men det får nog hellre göra det har jag kommit på.

Andreas var så rolig igår. Han frågade mig om jag visste vilken låt det var som gick något med bla bla bla akuten na na na. Jag fattade ingenting och sa att det bara är han som vet såna låtar för att ordet akuten finns med i låten :P Sen kommer vi fram till att det är ju Gubben i lådan han menar. Haha! Den har man ju lyssnat en del på och det visade ju sig att jag kunde framföra i stort sett hela låten för honom. Då har han inte hört den innan. Den har vi andra redan lyssnat sönder nästan ju. Han tyckte jag var dålig som inte förstod vilken låt han mena när han sjung bla bla bla akuten. Ja det var kanske rätt dåligt...

Människa igen

Igår var värsta dagen på länge. Jag åkte på magsjuka! Fy f*n säger jag bara. Hela dagen sprang jag mellan toaletten och sängen. Som väl är så varar ju såna här magsjukor inte så länge och runt halv 8 på kvällen började jag bli människa igen. Tack och lov för det. Jag hade ju planerat massa saker jag skulle göra igår, men det blev ju inget med det inte. Och så missade jag en mysig tjejkväll med. Jag fick ligga själv i soffan och se på Lets dance jag. Ja ni hör ju bara hur synd det var om mig. Barnen i Afrika har det nog inte värre här inte.

Slut på gnällandet. Jag är frisk igen och har återigen omtanke för barnen i Afrika. Den här dagen ska jag få en del gjort! Och jag hoppas på en redigt god lördagsmiddag ikväll med Andreas! För min mage vill ha goooood mat :)

Vår ute

Igår var jag på stan med Emma och handlade kläder för första gången på Aplänge!! Tre klädesplagg för 147 kr. Herregud vilka kap! Idag lyser det vår ute och jag har tvingats sitta inne i klassrummet fram till klockan 3. Och nu måste jag sitta inne hemma för att komma igång med plugg. Men det kunde varit värre.

Lyckades ta fel på tiden vi började imorse med så kom till skolan en timme tidigare. Smart Sanna att inte kolla almanackan innan du går och lägger dig!

Nu ska jag sy lite innan jag ska vara redig tjej och plugga!

Trötter

Sitter här i soffan och känner mig dödstrött och mätt. Jag och Andreas gjorde tacos igår och så blev det över en massa så jag tog med mig ett lass till skolan. MY GOD så mätt jag blev! Min hjärna håller på och fyllas med logistikinformation för fullt nu.

Imorgon blir det besök på Vagabond för att lägga upp planer för praktiken. Känns bra :)


Birthday!

Hade en superfin födelsedag igår. Fick massa fina gratulationer över facebook, sms och telefonsamtal! Blev lite kalas på kvällen för de allra närmsta. Presenterna var toppen! Imorgon blir det partey med kompisarna. Emma är gullig och ordnar fest. Kommer bli så kul! :D

Tack Alla!

Kram Sanna (nu mera 22 bast!)

Skola igen

Ikväll har jag och mitt piano ägnat tid för varandra. Har varit lite kallt mellan oss på sistone. Men det är som det alltid har varit när man väl sitter där. Härligt och avslappnat och roligt.

Idag var det första skoldagen efter lovet. Segt som tusan. Gick direkt hem till finingen efter skolan och var där en liten stund. Denna veckan är det födelsedagsvecka. Jag fyller hela 22 bast. Vad nu det gör för skillnad. Får väl se om man får någon skönsång på morgonkvisten.

Nu blir det en vaaaaarm dusch.

So long! 

Prinsessfel

Kom på mig själv nu med att jag skrivit 3 prinsessor. Nu är det ju så att en av mina kusiner är kille. Tror inte Emil uppskattar om han kallas prinsessa, så självklart mena jag att vi sov som två prinsessor och en prins!

Luuuuuugn helg

Idag ska jag ta tummen ur röven och plocka undan julen här hemma. Granen står på sned och tomtarna har bytt plats. Då är det nog dags att den ska bort! Hade mina kusiner på besök här i fredags. Vi nötade tre disneyfilmer och åt gott. Sen sov vi som 3 prinsessor i min säng fram till halv 11 på morgonen. Efter lite frukost skjutsade jag hem dem för att sen åka och hämta min ambulanskille på stationen. Vi lagade tacogratäng och såg lite film innan det var dags för jobbarnatt för honom. Jag styrde mig till Tilde då istället och tillbringade min lördagkväll med henne, Stefan och Erik. Gött med en lugn helg!

6 Januari

Usch idag var det inte roligt att vara ute på vägarna. Herregud vilket vinterväder! Vitt överallt. Var hos mormor och morfar igår med familjen och åt god mat och hade en trevlig kväll. Pratade massa roliga gamla minnen och sånt dära. Idag blev det tillbaka in till stan för att gå på MQ-s rea. Dock är ju min plånbok inte gjord för shopping nu, men min shopparväns var gjord för desto mer. Sen blev det lite mys och käk. Nu på kvällen kom Tilde. Vi började med att skotta loss hennes bil innan vi gick in och satte oss och tjöta om allt som hänt de senaste dagarna och fick flamsat en stund med :) 

 


Gladish

Mitt 2011 har startat så otroligt bra. Har haft superfina dagar hittills! :) Det har innehållit mycket värme och glädje och jag hoppas det fortsätter med det.

Ikväll är jag bjuden till Frida och Håkan som är hemma från Thailand. Man vill ju höra allt om hur de hade det där!! :) Ha en bra kväll mina finingar!!


Welcome 2011

Första inlägget för 2011. Känns alltid lite småkonstigt när man ska vänja sig vid att det är nytt år. Jag är nöjd med mitt 2010 och känner på mig redan nu att 2011 kommer bli minst lika bra. Redan 3 konserter inplanerade!
Är lite nervös idag, men förhoppningsvis behöver jag inte ha något att vara nervös för :P

Nyårsfirandet blev lyckat i alla fall. Jag, Elin och Tilde ställde till med kalas här hos mig. 3-rätters och annat gött. Kvällen slutade lite konstigt för vissa, men sånt som löser sig. Jag hade en trevlig kväll i alla fall :)

RSS 2.0