Hello

Oj, oj,oj vad tiden går. Mitt bloggande har det blivit rätt dåligt med, och vet inte om det kommer bli så mycket bättre framöver. Mycket projekt på gång. Dagens projekt är att kirra nya utemöbler till balkisen istället för de stora jag har nu. Nu när man vet att man har ett heltidsjobb hela sommaren, så får man passa på att fixa till det lite här hemma :) Om en vecka är det Håkan Hellström med! Det ska bli skitkul!


Trött efter gårdagen

Idag är jag så trött så jag nästan inte vet vad jag själv heter. Hade en trevlig bowlingkväll igår med roligt folk där jag dem sista 10 minutrarna på bowlingen fick spela själv för alla andra trodde det var slut på tiden. Så jag kastade de där jäkla kloten en himla massa gånger och gjorde för en gång skull strikar när såklart ingen såg.
Sen blev det lite häng på Oscars. Idag blev det pizza till lunch och en liten promenix nere vid ankaret, men det var inget vidare för det blåste och småduggade och var världens dimma. Nu ska jag doppa huvet i en isvak för att piggna till lite. Ha en trevligt lördag, det ska jag ha!


RSS 2.0